Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, rus είπε

Που τους εκπροσωπουσε τους εκατονταδες εκατομμυρια, εκτος Αμερικης? γιατι στη Αμερικη ελαβε μολις 74 εκατομμυρια ψηφους🙂

Αν το πάμε με τις ψήφους τότε 62.984.825(2016), αν το πάμε με το γεγονός πως ήταν ο πρόεδρος όλης της χώρας τότε 323,100,000(2016)++.  Όπως και να'χει, ακόμα και "μόνο" 30,000 να ήταν πάλι το ίδιο επιχείρημα μια χαρά θα ήταν.

Καλό θα ήταν όταν διαφωνείς με κάποιον να μην το παίζεις κυρ διορθωτής (γιαλαντζί κι'ολας στην προκειμένη περίπτωση) όταν αυτό είναι κάτι ανούσιο, που δεν συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.

Με ενδιαφέρον παρακολουθώ κάποιους να θέλουν να έχουν το δικαίωμα να κοροϊδεύονται και να υποστηρίζουν έναν ψεύτη… 

όχι τους το δίνω και μόνο που το υποστηρίζουν δείχνει έστω και έτσι αυτογνωσία…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Αν το πάμε με τις ψήφους τότε 62.984.825(2016), αν το πάμε με το γεγονός πως ήταν ο πρόεδρος όλης της χώρας τότε 323,100,000(2016)++.  Όπως και να'χει, ακόμα και "μόνο" 30,000 να ήταν πάλι το ίδιο επιχείρημα μια χαρά θα ήταν.

Αφου αυτο ειναι το επιχειρημα, τον προεδρο της δικης σου χωρας τον δεχεσαι να σε εκπροσωπει?

18 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Καλό θα ήταν όταν διαφωνείς με κάποιον να μην το παίζεις κυρ διορθωτής (γιαλαντζί κι'ολας στην προκειμένη περίπτωση) όταν αυτό είναι κάτι ανούσιο, που δεν συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση.

Διαφωνια σε ποιο πραγμα λες? Εναν γιαλατζι υποστηριχτη του τρελαρα βλεπω εγω. Και τι σε κανει να νομιζεις οτι εσυ συνεισφερεις κατι στη συζητηση?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Αφου αυτο ειναι το επιχειρημα, τον προεδρο της δικης σου χωρας τον δεχεσαι να σε εκπροσωπει?

Διαφωνια σε ποιο πραγμα λες? Εναν γιαλατζι υποστηριχτη του τρελαρα βλεπω εγω. Και τι σε κανει να νομιζεις οτι εσυ συνεισφερεις κατι στη συζητηση?

Δεν έχει σημασία αν τον δέχομαι εγώ. Δύο είναι οι πιθανότητες είτε κάποιος θεωρεί πως εκπροσωπεί μόνο αυτούς που τον ψήφισαν (not our president κλπ) είτε όλη την χώρα(president of the united states κλπ). Και τα δύο έχουν βάση. Όμως όπως και ναχει διάφορα που να επηρεάζει το επιχείρημα μου δεν υπάρχει.

Αυτά που γράφω με κάνουν να συνεισφέρω στη συζήτηση αφού είναι μια ξεκάθαρη ανάλυση απτην οπτική μου στην οποία μπορεί να απαντήσει κάποιος εύκολα αντιπαραθέτοντας μια αντίθετη γνώμη. Δεν είναι π.χ. απλά μια εξυπνακιστικη διόρθωση.

Δημοσ.
Στις 24/10/2021 στις 10:07 ΜΜ, Sanjuro είπε

Δεν έχει σημασία αν τον δέχομαι εγώ. Δύο είναι οι πιθανότητες είτε κάποιος θεωρεί πως εκπροσωπεί μόνο αυτούς που τον ψήφισαν (not our president κλπ) είτε όλη την χώρα(president of the united states κλπ). Και τα δύο έχουν βάση. Όμως όπως και ναχει διάφορα που να επηρεάζει το επιχείρημα μου δεν υπάρχει.

Αυτά που γράφω με κάνουν να συνεισφέρω στη συζήτηση αφού είναι μια ξεκάθαρη ανάλυση απτην οπτική μου στην οποία μπορεί να απαντήσει κάποιος εύκολα αντιπαραθέτοντας μια αντίθετη γνώμη. Δεν είναι π.χ. απλά μια εξυπνακιστικη διόρθωση.

Οταν χαρακτηριζεις "εξυπνακιστικο" ενα σχολιο που απανταει σε δικο σου, τοτε αυτοματα εχεις κατεβασει το πηχη και εχεις υποβιβασει το ιδιο το δικο σου αρχικο σχολιο.

Ο εκλεγμενος κυβερνητης μιας χωρας την εκπροσωπει τυπικα. Εγω το εθεσα ουσιαστικα. Οσο για το επιχειρημα σου, η απαντηση ειναι οτι οι κανονες ενος site ισχυουν το ιδιο για ολους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...