Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Και επί του θέματος

Αναμενόμενο είναι από έναν καραγκιόζη να βλέπουμε καραγκιοζιλίκια... Νοημοσύνη ραδικιού. Πραγματικά ΑΠΟΡΩ πως στα κομμάτια αυτό το άτομο έκανε τέτοια περιουσία (νόμιμα???). Δεν μπορεί (εντάξει υπάρχει η βρώμα) να είναι τόσο χαζοί οι αμερικάνοι ρε παιδί μου. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ¨..... 

Συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο τα έχει χαμένα γενικά. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρει κανείς στα σοβαρά και να ασχοληθεί μαζί του. Ακόμη και οι φαν του έχουν αρχίσει και αισθάνονται άσχημα ανακαλύπτοντας τι βλακεία έκαναν που τον ψήφισαν.

Αλλά το κυριότερο. Το ποιο τρομακτικό από όλα. ΠΩΣ είναι δυνατόν τόσο γελοίος άνθρωπος σαν αυτόν να έχει δημιουργήσει τέτοια περιουσία. ΠΩΣ!!??

Δυστυχώς ο Trump δεν είναι βλάκας, οι οπαδοί του είναι και ξέρει πάρα πολύ καλά πως κάποιος πρέπει να τους μαζέψει για να τους χειριστεί μετά…

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, tsarouc said:

... Για κάνε το λίγο ποιο λιανά τι εννοείς...

στο τέλος κάτι θα γίνει ή γραφτεί ή παιχτεί και θα του το κλείσουν/φιμώσουν/censor ή κάτι θα συμβεί. Θα τον κάνουν ήρωα, ούτε βαλτοί να ήταν. Εκεί στο αμέρικα τόχουν πaρ4χέsει με το correctness τους.

edit: μιλάμε για 2022, https://www.foxnews.com/politics/trump-announces-truth-social-network-will-be-rolled-out-nationwide-in-first-quarter-of-2022

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν αλήθειες μόνο αληθινά γεγονότα ή μη και απόψεις από διαφορετικές οπτικες. Από τι στιγμή που σχολιάζεις  στα σοσιαλ τα γεγονότα ,που δεν έιναι κιόλας πολλές φορές , τότε μιλάμε για άποψη και όχι αλήθειες. 

Για αυτό υπάρχει και η φράση την ιστορία την γράφουν οι νικητές.

Ενας Αφρικανός θεωρεί ότι του πίνεις το νερό και το φαΐ που του αναλογεί από αυτό που δίνει ο πλανήτης. Ενας αμερικανός/ευρωπαίος λέει πίνω το νερό και το φαϊ που παράγει η χώρα μου άσε που σου στέλνω και βοήθεια.

Κατα μια λογική και οι δυο θα έλεγαν την αλήθεια. Το γεγονός είναι ότι ο Αφρικανός πεθαίνει από δίψα και πείνα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, randomcat είπε

Τεράστιες πίπες από haters. Τέτοιες διατυπώσεις μπαίνουν στα ToS δισεκατομμυρίων άλλων σάιτ. Το e-shop της γειτονιάς σου τα ίδια θα λέει.

Τουλάχιστον δεν έρχονται σε αντιδιαστολή με το όνομα τους. :D

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, eyw είπε

στο τέλος κάτι θα γίνει ή γραφτεί ή παιχτεί και θα του το κλείσουν/φιμώσουν/censor ή κάτι θα συμβεί. Θα τον κάνουν ήρωα, ούτε βαλτοί να ήταν. Εκεί στο αμέρικα τόχουν πaρ4χέsει με το correctness τους.

edit: μιλάμε για 2022, https://www.foxnews.com/politics/trump-announces-truth-social-network-will-be-rolled-out-nationwide-in-first-quarter-of-2022

δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς μαζί του... δεν χρειάζεται πλέον.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Για δώσε κάνα screenshot να ενημερωθούμε και εμείς φίλε...

6 ώρες πριν, haHa είπε

Δεν μιλαμε για το e-shop της γειτονιας σας.

Μπορειτε να κανετε quote παρομοιους ορους("you agree not to disparage, tarnish, or otherwise harm, in our opinion, us and/or the Site”.") απο καποιο αλλο απο μεγαλο κοινωνικο δικτυο, μιας και λετε οτι τετοιες διατυπωσεις ειναι το συνηθες;

Είναι κοινή γνώση και δεν θα κάθομαι να διαβάζω και να βάζω λινκς από ToS επειδή εσείς δεν έχετε ιδέα από αυτά. Λένε ότι "extraordinary claims require extraordinary evidence" κάτι που σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει εφαρμογή γιατί αφορά κάτι το πασίγνωστο.

Δέχομαι μόνο να σπαταλήσω χρόνο για σας δείξω παραδείγματα από ToS, εάν είστε developers ή δικηγόροι (όπου εκεί η έκπληξή σας θα έχει κάποια αξία και βαρύτητα - οι υπόλοιποι πολύ απλά δεν έχετε λόγο να διαβάζετε ποτέ τα ToS). Είστε κάτι από τα δύο;

Αλλιώς γιατί θες να ενημερωθείς; Πρόκειται να συντάξεις ή να ανεβάσεις ποτέ κάποιο ToS;

Edit:

Ορίστε ένα στα γρήγορα απλά και μόνο επειδή μου γυρίσατε το μάτι: https://www.bottegaesperia.com/en/content/8-terms-of-use

"You undertake not to use our website, indicatively and not restrictively, in order to: [...] Endanger the security of our website. To monitor, threaten, defame or otherwise cause harm to the COMPANY or to any user of our website."

Κάτι τέτοια τα αντιγράφουμε ο ένας από τον άλλο και τα έχουν οι περισσότεροι. Δεν θα κάτσω να διαβάσω το ToS του Facebook ή κάποιο σεντόνι. Εσύ που θες ToS από μεγάλο κοινωνικό δίκτυο για να ικανοποιηθείς, δείξε μας το σχετικό section του ToS π.χ. από το Facebook όπου θα ήταν λογικό να μπει κάτι τέτοιο αλλά που τελικά δεν το έχει γιατί... είναι πιο ευγενικό network??? Σπατάλησε εσύ το χρόνο σου για να αποδείξεις ότι το ToS του Trump είναι κάτι το ιδιαίτερο ή ανήκουστο.

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, randomcat είπε

Είναι κοινή γνώση και δεν θα κάθομαι να διαβάζω και να βάζω λινκς από ToS επειδή εσείς δεν έχετε ιδέα από αυτά. 

... 

Σπατάλησε εσύ το χρόνο σου για να αποδείξεις ότι το ToS του Trump είναι κάτι το ιδιαίτερο ή ανήκουστο.

Μιλαμε εξ αρχης για μεγαλα κοινωνικα δικτυα και η συγκριση είναι με αυτά. 

Εσυ ισχυριστηκες οτι ειναι και σε αλλα ToS μεγαλων κοινωνικων δικτυων, εσυ λοιπον πρέπει να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου. 

Μεχρι λοιπόν να δουμε το παρακάτω απο μεγαλο κοινωνικο δικτυο (ολο το ψωμι είναι στο disparage, tarnish που γραφει) :

6 ώρες πριν, haHa είπε

Μπορειτε να κανετε quote παρομοιους ορους("you agree not to disparage, tarnish, or otherwise harm, in our opinion, us and/or the Site”.") απο καποιο αλλο απο μεγαλο κοινωνικο δικτυο, μιας και λετε οτι τετοιες διατυπωσεις ειναι το συνηθες;

Μεχρι τότε, ισχυει αυτο για τον "ισχυρισμο" σου:

7 ώρες πριν, randomcat είπε

Τεράστιες πίπες από haters.

 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Βαρυγδουπο και πιασαρικο όνομα αναλογο του ταμπεραμέντου. Λόγια θα πέσει τρελό τριλαρισνα και οι admins θα δουλεύουν υπερωρίες για να μη αναφέρω τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Δημοσ.

Εγω τον γουσταρω τον Donad προσωπικα διοτι ενας τετοιος αξιζει στους αμερικανους!!!

Το θεμα ειναι πως θα μας φαινοταν εαν ακουγαμε εμεις εναν Ελληνα να λεει Let's make Greece great again.

 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, suffocater είπε

To καλύτερο απ όλα θα είναι να κάνουν ντου με το ανοιγμα του δικτύου  αριστεριζοντες κλπ και να γινει μαυροκοκκινο echo chamber, και μετά να τον βλέπουμε να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην υποτιθέμενη ελευθερία λόγου που δήθεν τον κόφτει ή να τουςbanάρει όπως τον banαραν αυτοί που κράζει.

 

Αυτό έτσι και αλλιώς γίνεται παντού. Απλά δεν υπάρχουν "ban" εκεί.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vigilantegr είπε

Εγω τον γουσταρω τον Donad προσωπικα διοτι ενας τετοιος αξιζει στους αμερικανους!!!

Το θεμα ειναι πως θα μας φαινοταν εαν ακουγαμε εμεις εναν Ελληνα να λεει Let's make Greece great again.

 

Εμείς κάνουμε τους τραπεζίτες να χορεύουν με νταούλια :)

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...