Προς το περιεχόμενο

WIND FIBER 100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρίσκομαι στον Κορυδαλλό και το ΚΑΦΑΟ ειναι στα 500 μ (και λιγοτερο) απο το σπιτι μου...
Εχω 24αρα της vodafone(ειναι σαν να μην εχω τιποτα) -δεν παιρνει αναβαθμιση σε 50αρα και μου εχει κανει η wind προταση για 100αρα..
Αξιζει;;εχετε αντιμετωπισει προβληματα ;;εχω ακουσει διαφορες γνωμες και με εχουν βαλει σε σκεψεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από αυτό το καφαο παίρνεις ίντερνετ το ότι είναι 500 μετρα , δεν σημαινει ότι μπορεί να παίρνεις από αυτό , και σε εμένα υπάρχει καφαο στα 145 μετρα περίπου από την πολυκατοικία που μένω αλλά ι πολυκατοικία συνδέετε σε άλλο που είναι περίπου απόσταση γύρω στα 280 μετρά

Στις 22/10/2021 στις 2:59 ΜΜ, markon είπε

Από αυτό το καφαο παίρνεις ίντερνετ το ότι είναι 500 μετρα , δεν σημαινει ότι μπορεί να παίρνεις από αυτό , και σε εμένα υπάρχει καφαο στα 145 μετρα περίπου από την πολυκατοικία που μένω αλλά ι πολυκατοικία συνδέετε σε άλλο που είναι περίπου απόσταση γύρω στα 280 μετρά

Καλησπέρα!!τώρα είδα το σχόλιο...

Έχω ρωτήσει από ποιο καφαο παίρνω ίντερνετ...για αυτό το έγραψα...έχω και άλλο καφαο στη γειτονιά που είναι λίγο πιο μακριά και προσπάθησα να φτιάξω τη σύνδεση με τη vodafone ...για αυτό το έψαξα ... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...