Kavourinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 200 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Με ενδιαφέρει να ακούσω προτάσεις και για τα δύο, λογικά από Ελλάδα όμως 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Γενικά αυτή η μόδα με τις τεράστιες οθόνες δεν μου αρέσει και θα ήθελα κατι κοντά σε 5.5 inches, αλλά προτιμώ να συμβιβαστώ σε όποιοδηποτε μέγεθος αφού νομίζω όλα ειναι 6-7 αν θέλω αξιόλογες επιλογές 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, για την περιστασιακή φωτογραφία 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Σίγουρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πέρα από android σε αυτή τη τιμή 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Messenger, Spotify, Instagram, λίγα πραγματάκια γενικά πολύ σπάνια κανένα παιχνιδάκι Γενικά μπορώ να περιμένω και κανά διβδόμαδο αν θεωρείτε ότι οι τιμές αυτή την περίοδο δεν αξίζουν
Fotia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Εχουν αναφερθει προτασεις σε προηγουμενα , σε παρομοιες τιμες . Με τις τιμες ομως με οτι γινεται απο αυξησεις και αναμονη της Black friday σε λιγες μερες ,άγνωστο τι συμφερει απολυτα αυτην την περιοδο . Σε αρκετα προιόντα επισης ,φαινεται να μην υπάρχει και αμεση διαθεσιμοτητα παρα τι διαφημιζουν.
GATE123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Kavourinos είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 200 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Με ενδιαφέρει να ακούσω προτάσεις και για τα δύο, λογικά από Ελλάδα όμως 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Γενικά αυτή η μόδα με τις τεράστιες οθόνες δεν μου αρέσει και θα ήθελα κατι κοντά σε 5.5 inches, αλλά προτιμώ να συμβιβαστώ σε όποιοδηποτε μέγεθος αφού νομίζω όλα ειναι 6-7 αν θέλω αξιόλογες επιλογές 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, για την περιστασιακή φωτογραφία 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Σίγουρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πέρα από android σε αυτή τη τιμή 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Messenger, Spotify, Instagram, λίγα πραγματάκια γενικά πολύ σπάνια κανένα παιχνιδάκι Γενικά μπορώ να περιμένω και κανά διβδόμαδο αν θεωρείτε ότι οι τιμές αυτή την περίοδο δεν αξίζουν Realme 7 ή Realme 8. Στην ουσία είναι τα ίδια κινητά με ψιλό διάφορες. Το 7 είναι 6.5" το 8 6.4" Το 7 έχει οθόνη LCD το 8 Super AMOLED. Το 8 είναι καλύτερο στην φωτογραφία την μέρα ενώ το 7 την νύχτα,όχι ότι και την μέρα δεν είναι καλό αλλά είναι ένα τικ πίσω. Το 7 είναι του 2020 το 8 του 2021. Έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας 2 χρόνια και επίσημο service στο Ελληνικό. Το λειτουργικό του είναι smooth χωρίς κολλήματα. https://www.skroutz.gr/s/28187853/Realme-8-64GB-Cyber-Black.html https://www.skroutz.gr/s/25249235/Realme-7-64GB-Mist-Blue.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα