Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,

Πολύ καλή μου φίλη ενδιαφέρεται για αγορά νέας τηλεόρασης (43 με 55 ίντσες) και θέλει να διαθέσει max 500€. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου το gaming αλλά την ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι καλές γωνίες θέασης, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκρίνεια με καθαρή εικόνα και όσο λιγότερο γίνεται ή καθόλου Backlight Bleeding (δεν είμαι κανένας ειδικός με τις τηλεοράσεις αλλά έχω παρατηρήσει τηλεοράσεις με πολύ έντονο λευκό στις άκρες που χαλάει πολύ την εμπειρία όταν προβάλλονται σκοτεινές σκηνές). 

Έχω τσεκάρει τα παρακάτω μοντέλα σε αυτό το εύρος τιμών

Πιστεύετε ότι αξίζει κάποια από τις παραπάνω ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Titos_op είπε

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,

Πολύ καλή μου φίλη ενδιαφέρεται για αγορά νέας τηλεόρασης (43 με 55 ίντσες) και θέλει να διαθέσει max 500€. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου το gaming αλλά την ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι καλές γωνίες θέασης, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκρίνεια με καθαρή εικόνα και όσο λιγότερο γίνεται ή καθόλου Backlight Bleeding (δεν είμαι κανένας ειδικός με τις τηλεοράσεις αλλά έχω παρατηρήσει τηλεοράσεις με πολύ έντονο λευκό στις άκρες που χαλάει πολύ την εμπειρία όταν προβάλλονται σκοτεινές σκηνές). 

Έχω τσεκάρει τα παρακάτω μοντέλα σε αυτό το εύρος τιμών

Πιστεύετε ότι αξίζει κάποια από τις παραπάνω ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει.

Εγω αγόρασα την παρακάτω LG... 

Πάρα πολύ καλή. 

https://www.skroutz.gr/s/28220394/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-50NANO756PA-HDR-50.html?fbclid=IwAR3UV_tfqiTVSjiQsgN9wI75qad9R3sEeb2o1K3J67bqyCQ0jXCk-nWgS7c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...