Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν 2 χρόνια την Asus rtx 2070 8oG απο ενα παιδί απο το σαίτ καινουργια με εγγύηση...ποτε δεν πίεσα την κάρτα με βαριά παιχνίδια (warzone στα high) μονο και τώρα τον τελευταίο καιρό παίζω της ΑΜΑΖΟΝ το New world στα medium και μου βγάζει κάτι λευκές γραμμές (Ισως artifacts) ...εκανα τεστ την κάρτα με το πρόγραμμα FurMark και φτάνει max 73 Βαθμούς και δεν δείχνει κάποιο πρόβλημα..να την στείλω πίσω για αντικατάσταση με τν εγγύηση? (τωρα με τν ελλειψη gpu θα αργήσει ενας θεός ξέρει ποτε θα μου στείλουν νέα) Η Εχει θέμα το παιχνίδι της amazon? Eυχαριστώ.

247130377_395641395439191_4833558258852362823_n.jpg

Δημοσ.

αμα ειναι μονο σε αυτο το παιχνιδι το προβλημα και δεν το εχεις και σε αλλα τοτε κατσε οπως εισαι γιατι καρτα δε θα δεις ετσι και την αποχωριστεις.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα της κάρτας, το ui του new world είναι που γκλιτσαρει. Πάνε άλλαξε τη γλώσσα σε κάτι άλλο και μετά ξαναγύρνα το στα αγγλικά, μάλλον θα φτιάξει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Icyjoker είπε

τον τελευταίο καιρό παίζω της ΑΜΑΖΟΝ το New world στα medium

Τα artifacts δεν είναι έτσι. Ή θέμα παιχνιδιού είναι ή καλωδίου. Από την αρχή που παίξατε το παιχνίδι τα εμφάνισε ή τώρα τελευταία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Τα artifacts δεν είναι έτσι. Ή θέμα παιχνιδιού είναι ή καλωδίου. Από την αρχή που παίξατε το παιχνίδι τα εμφάνισε ή τώρα τελευταία;

Απο την closed beta εμμμ ολοι μου λένε οτι ειναι bug του παιχνιδιου και βρέθηκε Solution ευχαριστώ παντως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...