nickolas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Το Ιphone 7+ από χθες δεν βγάζει ούτε δέχεται κλήση. Από ότι είδα φταίει ότι ένα τσιπάκι στην μητρική έχει δεν κάνει καλή επαφή Το ifixit έχει αναλυτικό άρθρο. Υπάρχει μέρος Αθήνα κατά προτίμηση που να μπορεί να το φτιάξει;
onelonelystar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://irepair.gr/ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από onelonelystar 1
Zenor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Όταν λες δεν δέχεται κλήση; Γιατί το άρθρο που παραθέτεις λέει για το audio disease το οποίο έχει σχέση με τον ήχο. Κλήσεις θα έπρεπε να κάνεις κανονικά.
nickolas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Κλείνει την κλήση με το που θα σηκώσω εγώ ή ο άλλος το τηλέφωνο. Επίσης δεν αφήνει υπαγόρευση κειμένου.
Zenor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, nickolas είπε Κλείνει την κλήση με το που θα σηκώσω εγώ ή ο άλλος το τηλέφωνο. Επίσης δεν αφήνει υπαγόρευση κειμένου. Δες αν μπορείς να κάνεις Ηχογράφηση. Αν δεν μπορείς είναι audio IC στείλε μου μήνυμα μπορώ να αναλάβω την επισκευή. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Zenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα