Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Από την μια, είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις flagships 2-3 ετών να περιμένουν Android 11 ενώ έχει βγει το 12, από την άλλη το Android έχει γίνει τόσο modular που πρακτικά δεν χάνεις και πολλά.

Σε αντίθεση με το iOS δεν χρειάζεται ενημέρωση όλο το λογισμικό για να αναβαθμιστεί ο browser και άλλα default apps, play services κτλπ.

Αφου χρησιμοποιουν το android version σαν selling point. Γιατι να παρεις το s300 με το 12 αφου το s21 εχει κι αυτο 12 και εχει ελαχιστες διαφορες;

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή βλέπουμε μια στροφή προς τα πίσω όσον αφορά το design των icons. Γενικά μιλάω, όχι για τα smartphones. Μιλάω για εκείνα τα black&white icons , the ugly ones.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα κινητα που τρεχουν  Linux ,  π.χ Pinephone  καθε ποτε αραγε παιρνουν updates 

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Νομίζω ότι η Google το έχει κάνει ψιλομαρκετιγκ με τα android. Βγάζει νέες εκδόσεις μόνο και μόνο για να μας πει ότι κάτι κάνει. Κάποτε υπήρχε android 4, 4.0.4, 4.1, 4.2, 4.4.3, 4.4.4 και μετα 5. Τώρα βάζει εκεί κάτι επιπλέον, αλλάζει και τα εικονίδια και πάρτη τη νέα γαμάτη έκδοση που θα σας τα λύσει όλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Είναι ιδέα μου ή βλέπουμε μια στροφή προς τα πίσω όσον αφορά το design των icons. Γενικά μιλάω, όχι για τα smartphones. Μιλάω για εκείνα τα black&white icons , the ugly ones.

Θεωρώ ότι προσπαθούν να τα κάνουν "minimal" δηλαδη χωρις σκιες, γυαλαδες, pal χρωματα κ.α., που δεν ειναι κακο.
Αν όμως δεν αλλάξουν τα δικά τους εικονίδια (εφαρμογές google εννοω) πάντα θα "κλοτσανε" με την νεα αισθητική που προασπαθουν να βγάλουν για το νεο interface!

Επεξ/σία από H38
Δημοσ.

Θέλω να μάθω από σοβαρούς ανθρώπους τι ακριβώς σας προσφέρει το κάθε καινούργιο iOS update πέρα από νέα εικονίδια και ανασχεδιασμό. 

Επίσης την καραμέλα με τα bugs μη την λέτε προς τα έξω,μια χαρά bugs και κολλήματα έχει το ios. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...