Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Στις 23/10/2021 στις 5:58 ΜΜ, filip123go είπε Για την ιστορία, η EE έχει κάνει πλέον επίσημη γλώσσα της στο back-end java spring-boot σε ms αρχιτεκτονική (docker και openshift/k8s, ανάλογα το project) και reactjs στο front. Εννοείς η JakartaEE; Έχεις πηγή; Πολύ καλό νέο, γιατί πίστευα ότι μια ζωή θα την βγάλουμε σε JEE monoliths! Στις 23/10/2021 στις 11:40 ΜΜ, euakigr είπε Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που θα βρει δουλειά? Ωμή, αλλά πραγματική απάντηση. Φεύγεις εξωτερικό (αν έχεις την δυνατότητα / κότσια) ή μετακομίζεις Αθήνα (αν δεν είσαι ήδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, wotw είπε Εννοείς η JakartaEE; Έχεις πηγή; Πολύ καλό νέο, γιατί πίστευα ότι μια ζωή θα την βγάλουμε σε JEE monoliths! Στις 23/10/2021 στις 11:40 ΜΜ, euakigr είπε Με το ΕΕ εννοώ την Ευρωπαική Ένωση. Και όχι jakartaEE απλή java 11 . Πηγή είμαι εγώ και η εταιρεία που δουλεύω, που ασχολούμαστε με έργα της ΕΕ και ότι καινουριο υλοποιείται το ζητάνε αποκλειστικά σε java 11 με spring-boot και reactjs στο front. Στα legacy projects έχουν διάφορες τεχνολογίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 11:18 ΠΜ, filip123go είπε Με το ΕΕ εννοώ την Ευρωπαική Ένωση. Και όχι jakartaEE απλή java 11 . Πηγή είμαι εγώ και η εταιρεία που δουλεύω, που ασχολούμαστε με έργα της ΕΕ και ότι καινουριο υλοποιείται το ζητάνε αποκλειστικά σε java 11 με spring-boot και reactjs στο front. Στα legacy projects έχουν διάφορες τεχνολογίες... Συνήθως τα legacy παίζουν με JavaEE και Angular. Σε εμάς το μπροστά το πάνε με React πλέον. Μακάρι να ψηθούν να γυρίσουν και το backend σε Spring Boot, αλλά δύσκολο το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, wotw είπε Συνήθως τα legacy παίζουν με JavaEE και Angular. Σε εμάς το μπροστά το πάνε με React πλέον. Μακάρι να ψηθούν να γυρίσουν και το backend σε Spring Boot, αλλά δύσκολο το κόβω. Ναι ναι, έτσι είναι και σε εμάς τα legacy. Ευτυχώς δεν έχω μπλέξει καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα