euakigr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα , Έκανα συνέντευξη για μια από τις big 4 και δεν νομίζω ότι πήγε πολύ καλά.. Πρόσφατα έκανα συνέντευξη και σε άλλη big 4 η οποία όμως με απέρριψε παρόλο που η συνέντευξη μας θεωρώ ότι είχε πάει πολυ καλά όπως και το test. Κάποιος άλλος που είχε κακή εμπειρία από συνεντεύξεις; Να ενώσουμε τις πικρες μας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, euakigr είπε Καλησπέρα , Έκανα συνέντευξη για μια από τις big 4 και δεν νομίζω ότι πήγε πολύ καλά.. Πρόσφατα έκανα συνέντευξη και σε άλλη big 4 η οποία όμως με απέρριψε παρόλο που η συνέντευξη μας θεωρώ ότι είχε πάει πολυ καλά όπως και το test. Κάποιος άλλος που είχε κακή εμπειρία από συνεντεύξεις; Να ενώσουμε τις πικρες μας; Είχα δώσει πριν από χρόνια εξετάσεις, έγραψα ένα παρανοϊκα υψηλό βαθμό. Δεν με προσλάβανε. Γνώριζα το άτομο που τελικά πήρε την θέση και μιλήσαμε στην αίθουσα αναμονής για την τελευταία συνέντευξη. Δεν είχε περάσει άλλη συνέντευξη ούτε έδωσε τεστ, έφτασε με την μία στην τελική συνέντευξη και τελικά στην πρόσληψη. Μου στείλανε μία προκάτ απάντηση για την απόρριψη που γράφανε ότι δεν έπιασα αρκετά καλό βαθμό στα τεστ γι'αυτό και απορρίφθηκα. Όταν τους απάντησα πως οι βαθμοί που είχα γράψει ήταν ιδιαίτερα υψηλοί (σύμφωνα με τους ίδιους) δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν. Απίστευτη κοροϊδια, ολη η διαδικασία με τις συνεντεύξεις και τα τεστ μια γελοία βιτρίνα για να δείξουν δήθεν οτι παίρνουν τους καλύτερους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, euakigr είπε Καλησπέρα , Έκανα συνέντευξη για μια από τις big 4 και δεν νομίζω ότι πήγε πολύ καλά.. Πρόσφατα έκανα συνέντευξη και σε άλλη big 4 η οποία όμως με απέρριψε παρόλο που η συνέντευξη μας θεωρώ ότι είχε πάει πολυ καλά όπως και το test. Κάποιος άλλος που είχε κακή εμπειρία από συνεντεύξεις; Να ενώσουμε τις πικρες μας; Καλημέρα, Πριν 2 βδομάδες έκανα αίτηση για θέση που έχω εμπειρία σε άλλη εταιρία και ήξερα ότι θα αρνηθώ κατά πάσα πιθανότητα (από 2 γνωστούς που είναι στις big 4 ξέρω ότι δεν μου ταιριάζει). Απάντησαν σε 1 εβδομάδα και τελειώσαμε την συνέντευξη την Δευτέρα. Ωραία τα είπαμε, εστίασαν στο workload και η πρώτη συνέντευξη έμοιαζε πολύ με συζήτηση, ευχάριστη θα έλεγα. Μετά μου δώσανε case study. Κι εδώ αρχίζει το καλό. Στην δεύτερη συνέντευξη μιλήσαμε λίγο για τεχνικά και ο team leader που μιλήσαμε έμοιαζε να έχει γνώση μόνο για τον μικρόκοσμο της δουλειάς του, χωρίς να ξέρει τίποτα άλλο γύρω από τον τομέα (έχω δει κι έχω δει tunnel vision αλλά...). Η κοπέλα από το hr πήγε να μου πλασάρει ότι τους πρώτους 3 μήνες θα είμαι σχεδόν junior. Και η πρόταση μισθολογικά ήταν λίγο πάνω από junior και μου έδωσε κάτι περιθώρια αυξήσης τύπου σε 1-2 χρόνια να είμαι στον μισθό που είμαι τώρα με διάφορες συνθήκες (αν τους αφήσω να με στιψουν δηλαδή). Μεγάλο θετικό ήταν πως η διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρίες. Μέσα σε 6 εργάσιμες έγιναν τα παραπάνω. Αρνητικό ήταν ότι άφησαν να εννοηθουν τα long hours (κι όταν το αφήνεις να εννοηθει στην συνέντευξη η πράξη είναι πολλή χειρότερη) και ότι πληρώνουν ψίχουλα. Επίσης ενώ άφησαν ένα περιθώριο για μερικό work from home (και ίσως παροδικό), φαινόταν ότι δεν τους άρεσε. Απορρίφθηκε η πρόταση όπως είχα προβλέψει, πολύ μακριά από κάτι που θα δεχομουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μου εχει τυχει να γραψω τελεια σε τεστ (οι ιδιοι ειπαν οτι εγραψα τον μεγαλυτερο βαθμο που εχουν δει), να περασω συνεντευξη με 3 ατομα που απαντησα σε ολες τις ερωτησεις που μου εκαναν, μαλιστα στο τελος τους ειδα να λενε μεταξυ τους "ειναι πολυ καλος, μας κανει", και τελικα δεν πηρα ποτε οφφερ. Δεν ξερω αν προτιμησαν καποιον αλλο ή αν τελικα δεν προχωρησαν σε προσληψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Μου εχει τυχει να γραψω τελεια σε τεστ (οι ιδιοι ειπαν οτι εγραψα τον μεγαλυτερο βαθμο που εχουν δει), να περασω συνεντευξη με 3 ατομα που απαντησα σε ολες τις ερωτησεις που μου εκαναν, μαλιστα στο τελος τους ειδα να λενε μεταξυ τους "ειναι πολυ καλος, μας κανει", και τελικα δεν πηρα ποτε οφφερ. Δεν ξερω αν προτιμησαν καποιον αλλο ή αν τελικα δεν προχωρησαν σε προσληψη. Είχατε συμφωνήσει για λεφτά; Μάλλον τους φάνηκες ακριβός. Μια φορά πριν λίγα χρόνια, είχα απορρίψει την περαιτέρω επικοινωνία με εταιρεία από Big4 γιατί ήθελαν να γράψω τεστ, για το οποίο έπρεπε να πάω στα γραφεία τους (!) σε εργάσιμη ώρα (!) και δεν δεχόντουσαν να μου αποκαλύψουν το εύρος του μισθού που προσφέρουν. Όλα αυτά ενώ εργαζόμουν ήδη κάπου. Μου έχει τύχει να γράψω πολύ καλά σε assessment (μου το είπαν οι ίδιοι) και να απορριφθώ ενώ έφτασα στο τελευταίο στάδιο. Αυτά που ρωτούσε ο τελικός Manager ήταν αστεία αλλά προσπαθούσε να μπει σε βάθος και να μπερδέψει τόσο τα παραδείγματα που έδινα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Έλαβα την συνηθισμένη προκάτ απάντηση. Μετά από λίγο καιρό, διάβασα σε ένα από τα γνωστά site ότι ο μισθός για τη συγκεκριμένη θέση είναι περίπου 300-350€ κάτω από αυτά που ζήτησα εξ'αρχής. Δεκτό, αλλά γιατί με πέρασε σε επόμενη φάση ο HR ενώ του είπα εξ'αρχής πόσα ζητάω; Θα πω ακόμα μια πρόσφατη εμπειρία που δεν θέλησα να προχωρήσω, σε εταιρεία όχι του Big4, αλλά πολύ γνωστή. Ο Recruiter μου είπε ότι θέση είναι για Spring Boot και μπροστά Angular κτλπ και δέχτηκε να προχωρήσουμε χωρίς assessment ενώ του είπα ότι δεν έχω ασχοληθεί με FE frameworks και δεν προτιμώ κυρίως backend. Εκεί που κάτι μου "βρωμούσε", έρχεται ο Team Lead να μου πει ότι η θέση αφορά JSF (legacy web UI framework), θα είμαι μόνος στο project και θα πρέπει να "βάλω πλάτη" (!) με πολύ διάβασμα σε προσωπικό χρόνο κτλπ. Η θέση ήταν για Mid lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenwalk23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ειχα ζητησει ενα ποσο που τους ειχε φανει φυσιολογικο. Βεβαια επειδη ηταν κυπριακη εταιρεια με παραρτημα στην Ελλαδα ειχα ζητησει καθαρα ενα Χ ποσο που με τις εισφορες στην Ελλαδα μεταφραζοταν σε αρκετα μεγαλυτερο ποσο, οποτε ισως οντως στραβωσε εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Ειχα ζητησει ενα ποσο που τους ειχε φανει φυσιολογικο. Βεβαια επειδη ηταν κυπριακη εταιρεια με παραρτημα στην Ελλαδα ειχα ζητησει καθαρα ενα Χ ποσο που με τις εισφορες στην Ελλαδα μεταφραζοταν σε αρκετα μεγαλυτερο ποσο, οποτε ισως οντως στραβωσε εκει. Spoiler Από ένα όριο και μετά οι εισφορές είναι απλά τραγικές. Πχ για να παρείς 2k καθαρά ο εργοδότης σου πρέπει να πληρώσει 3k (2961 ευρώ για την ακρίβεια ) . Αυτή η τρέλα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, euakigr είπε Κάποιος άλλος που είχε κακή εμπειρία από συνεντεύξεις; το ότι δεν προχώρησε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα πήγες άσχημα. Μπορεί κάποιος να ήταν λίγο καλύτερος από εσένα. Μπορεί κάποιος να ήταν χειρότερος από εσένα, αλλά να τα εύρισκαν αλλού. Μην σκας γενικά, πήγαινε σε όσες περισσότερες συνεντευξεις μπορείς. Επίσης, καλό είναι πιο πριν να κάνεις μια μικρή μελέτη του τι ζητάνε. Γενικά αν έχεις και αυτοπεποίθηση δηλ, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό και αυτό, μετράει αρκετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, euakigr είπε Καλησπέρα , Έκανα συνέντευξη για μια από τις big 4 και δεν νομίζω ότι πήγε πολύ καλά.. Πρόσφατα έκανα συνέντευξη και σε άλλη big 4 η οποία όμως με απέρριψε παρόλο που η συνέντευξη μας θεωρώ ότι είχε πάει πολυ καλά όπως και το test. Κάποιος άλλος που είχε κακή εμπειρία από συνεντεύξεις; Να ενώσουμε τις πικρες μας; Πιστευω πως πρεπει να γινει μαθημα στα σχολεια και να γινει κοινη πεποιθηση πως Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΚΡΗ-ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αλλα ειναι φυσιολογικοτατο φαινομενο λογω στατιστικης και πιθανοτητων. Οταν για μια θεση γινονται 200 αιτησεις, και πηγαινουν σε συνεντευξη 5, τοτε με μαθηματικη βεβαιοτητα οι 4 απο αυτους θα απορριφθουν, ακομα και αν εχουν απο 3 μεταπτυχιακα, συνεχεις πρωτιες σε Διεθνεις Μαθηματικες Ολυμπιαδες και 15 χρονια εμπειριας ο καθενας. Η στατιστικη λεει δε πως οχι μονο 2 συνεχεις απορριψεις ειναι πιθανες, αλλα ακομα και 10, 15 η και 20 συνεχεις απορριψεις ειναι αρκετα πιθανες οταν οι πιθανοτητες προσληψης απο συνεντευξη ειναι στο 20% Επομενως καμια πικρα και απογοητευση δεν πρεπει να αισθανεσαι ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος. Απλα συνεχισε να κανεις αιτησεις, να δινεις συνεντευξεις και καποια στιγμη με μαθηματικη βεβαιοτητα θα προσληφθεις. Να αρχισεις να ανησυχεις οταν ο αριθμος απορριψεων γινει πολυ μεγαλος πχ πανω απο 40-50 συνεχεις απορριψεις ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, που σημαινει πως κατι δεν κανεις σωστα και πρεπει να το αλλαξεις. Ακομα και τοτε, δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα. Κανενας δε γεννηθηκε με την ιδιοτητα "ο βασιλιας των συντευξεων" ουτε ειναι καποιου ειδους αμαρτημα το να μην πληρεις τις προυποθεσεις που θελουν οι εργοδοτες. Ισως καποιοι ανθρωποι να μην ειναι καν γεννημενοι για να γινουν υπαλληλοι και αυτο να φαινεται στα ματια των εργοδοτων. Δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα κακο. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από archer100 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, archer100 είπε . Οταν για μια θεση γινονται 200 αιτησεις Δεν παίζει να έχουν γίνει ποτέ 200 αιτήσεις για dev θέση σε καμία εταιρεία στην Ελλάδα . Eιδικά για spring-boot (αναφέρθηκε πιο πάνω γι αυτο το λέω) 15-20 εαν σου έρθουν θα είναι σουπερ (συνήθως έρχονται 5-10, ανάλογα το seniority) . Κατά τα άλλα ναι, συμφωνώ μαζί σου. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, filip123go είπε Δεν παίζει να έχουν γίνει ποτέ 200 αιτήσεις για dev θέση σε καμία εταιρεία στην Ελλάδα . Eιδικά για spring-boot (αναφέρθηκε πιο πάνω γι αυτο το λέω) 15-20 εαν σου έρθουν θα είναι σουπερ (συνήθως έρχονται 5-10, ανάλογα το seniority) . Κατά τα άλλα ναι, συμφωνώ μαζί σου. Δεκτον, αλλα και με αυτα τα νουμερα, παλι 5 πηγαινουν στις συνεντευξεις, οποτε στα ιδια μαθηματικα καταληγουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, wotw είπε Είχατε συμφωνήσει για λεφτά; Μάλλον τους φάνηκες ακριβός. Μια φορά πριν λίγα χρόνια, είχα απορρίψει την περαιτέρω επικοινωνία με εταιρεία από Big4 γιατί ήθελαν να γράψω τεστ, για το οποίο έπρεπε να πάω στα γραφεία τους (!) σε εργάσιμη ώρα (!) και δεν δεχόντουσαν να μου αποκαλύψουν το εύρος του μισθού που προσφέρουν. Όλα αυτά ενώ εργαζόμουν ήδη κάπου. Μου έχει τύχει να γράψω πολύ καλά σε assessment (μου το είπαν οι ίδιοι) και να απορριφθώ ενώ έφτασα στο τελευταίο στάδιο. Αυτά που ρωτούσε ο τελικός Manager ήταν αστεία αλλά προσπαθούσε να μπει σε βάθος και να μπερδέψει τόσο τα παραδείγματα που έδινα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Έλαβα την συνηθισμένη προκάτ απάντηση. Μετά από λίγο καιρό, διάβασα σε ένα από τα γνωστά site ότι ο μισθός για τη συγκεκριμένη θέση είναι περίπου 300-350€ κάτω από αυτά που ζήτησα εξ'αρχής. Δεκτό, αλλά γιατί με πέρασε σε επόμενη φάση ο HR ενώ του είπα εξ'αρχής πόσα ζητάω; Θα πω ακόμα μια πρόσφατη εμπειρία που δεν θέλησα να προχωρήσω, σε εταιρεία όχι του Big4, αλλά πολύ γνωστή. Ο Recruiter μου είπε ότι θέση είναι για Spring Boot και μπροστά Angular κτλπ και δέχτηκε να προχωρήσουμε χωρίς assessment ενώ του είπα ότι δεν έχω ασχοληθεί με FE frameworks και δεν προτιμώ κυρίως backend. Εκεί που κάτι μου "βρωμούσε", έρχεται ο Team Lead να μου πει ότι η θέση αφορά JSF (legacy web UI framework), θα είμαι μόνος στο project και θα πρέπει να "βάλω πλάτη" (!) με πολύ διάβασμα σε προσωπικό χρόνο κτλπ. Η θέση ήταν για Mid lvl. Αυτός είναι και ένας λόγος που θεωρώ οτι πρέπει να γίνεται μια κουβέντα σχετικά με την αμοιβή (έστω ως τάξη μεγέθους) από τις πρώτες συνεντεύξεις. Κάποιες εταιρείες το αποφεύγουν σκόπιμα και απορρώ ποιό το νόημα να χάνουν χρόνο τόσο οι συνεντευξιαζόμενοι (οκ, δεν τους νοιάζει) όσο και οι συνεντευξιαστές (περισσότερο) με το να ασχολούνται με άτομα που δεν μπορούν τελικά να πληρώσουν. Θα μου πεις ίσως θέλουν να δουν ποιός θα μειοδοτήσει στο τέλος ως προς τις απαιτήσεις του, αλλά και πάλι δεν ξέρω πως σε μια σοβαρή εταιρεία σκέφτονται οτι ο καλύτερος για την θέση μπορεί να είναι απλά ο πιό φτηνός. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Στις 22/10/2021 στις 1:29 ΜΜ, filip123go είπε Eιδικά για spring-boot (αναφέρθηκε πιο πάνω γι αυτο το λέω) 15-20 εαν σου έρθουν θα είναι σουπερ (συνήθως έρχονται 5-10, ανάλογα το seniority) . Κατά τα άλλα ναι, συμφωνώ μαζί σου. Spring / Spring Boot αν δεν έχει κάποιος, με έναν μαγικό τρόπο, προϋπηρεσία στο framework δεν υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν σε σοβαρή εταιρεία. Εγγυημένα από προσωπική εμπειρία και αγώνα σε συνεντεύξεις 2 χρόνια. Έχουν σκάψιμο οι JEE μονόλιθοι για αρκετά χρόνια ακόμα. Στις 22/10/2021 στις 3:27 ΜΜ, agnostos13 είπε Αυτός είναι και ένας λόγος που θεωρώ οτι πρέπει να γίνεται μια κουβέντα σχετικά με την αμοιβή (έστω ως τάξη μεγέθους) από τις πρώτες συνεντεύξεις. Κάποιες εταιρείες το αποφεύγουν σκόπιμα και απορρώ ποιό το νόημα να χάνουν χρόνο τόσο οι συνεντευξιαζόμενοι (οκ, δεν τους νοιάζει) όσο και οι συνεντευξιαστές (περισσότερο) με το να ασχολούνται με άτομα που δεν μπορούν τελικά να πληρώσουν. Θα μου πεις ίσως θέλουν να δουν ποιός θα μειοδοτήσει στο τέλος ως προς τις απαιτήσεις του, αλλά και πάλι δεν ξέρω πως σε μια σοβαρή εταιρεία σκέφτονται οτι ο καλύτερος για την θέση μπορεί να είναι απλά ο πιό φτηνός. Αυτό που γράφεις ισχύει για Junior και Mid θέσεις. Οι Seniors παίζουν μπάλα όπως γουστάρουν και οι εταιρείες απλά απαντάνε αν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις, πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 42 λεπτά πριν, wotw είπε Spring / Spring Boot αν δεν έχει κάποιος, με έναν μαγικό τρόπο, προϋπηρεσία στο framework δεν υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν σε σοβαρή εταιρεία. Εγγυημένα από προσωπική εμπειρία και αγώνα σε συνεντεύξεις 2 χρόνια. True story! Είμαι από τους ελάχιστους τυχερούς που έχω 3 χρόνια πλέον επαγγελματική εμπειρία στο framework. Από ελληνικές εταιρείες μόνο η intralot ήταν τόσο μπροστά ώστε όταν οι άλλοι σκέφτονταν να ξεκινήσουν την μεταφορά των monolith σε microservices η intralot είχε ήδη προϊόν που δούλευε και το είχε δώσει στους αντίστοιχους ¨ΟΠΑΠ¨ του μισού πλανήτη. Πέρα από την intralot δεν γνωρίζω καμία άλλη εταιρεία στην Ευρώπη που να είχε πριν 4 χρόνια προϊόν σε ms και στημένο σε docker με k8s. Για την ιστορία, η EE έχει κάνει πλέον επίσημη γλώσσα της στο back-end java spring-boot σε ms αρχιτεκτονική (docker και openshift/k8s, ανάλογα το project) και reactjs στο front. 47 λεπτά πριν, wotw είπε Αυτό που γράφεις ισχύει για Junior και Mid θέσεις. Οι Seniors παίζουν μπάλα όπως γουστάρουν και οι εταιρείες απλά απαντάνε αν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις, πραγματικά. Και αυτό ισχύει απόλυτα. Τους λες "θέλω τόσα" ή ρωτάς "price range" και ανάλογα συνεχίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euakigr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Σίγουρα είναι λογικό να απορριφθεις σε πολλές συνεντεύξεις μέχρι να σε πάρουν κάπου. Ωστόσο σκέφτομαι πως η αγορά εργασίας στην Ελλάδα είναι τόσο μικρή και οι θέσεις που έχεις να επιλέξεις τόσο λίγες που στο τέλος δεν μενει κάτι άλλο για να στείλεις βιογραφικό. Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που θα βρει δουλειά? Προσωπικά εργάζομαι ήδη ωστόσο σε αντικείμενο που δεν με ενδιαφέρει και σε περιβάλλον που δεν μου αρέσει. Οπότε ας πούμε ότι έχω και μια κάποια (πολύ μικρή) έμπειρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα