Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω το Lenovo IdeaPad 3 15ada05 και πριν δύο μέρες έκανα λήψη και εγκατάσταση κάποιων ενημερώσεων. Όταν ξανάνοιξα το λάπτοπ την ώρα που φόρτωναν τα windows και έδειχνε το σήμα της lenovo με τις κουκίδες να περιστρέφονται κυκλικά απλά κόλλησε. Το κλείνω από το power button και το ξανανοίγω, πάλι τα ίδια. Το ξανακλείνω και το ξανανοίγω και μου εμφανίζει μήνυμα προετοιμασία αυτόματης επιδιόρθωσης και με πετάει στο troubleshooting λέγοντας ότι η αυτόματη επιδιόρθωση δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας. Πατάω απεγκατάσταση τελευταίας ενημέρωσης και μου λέει ότι αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και δεν γίνεται να απεγκατασταθεί. Εδώ και δύο μέρες παλεύω με αυτό το πράγμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν βρίσκω τη λύση. Έγραψα κάτι εντολές που είδα σε σχετικά άρθρα στη γραμμή εντολών χωρίς αποτέλεσμα. Πάτησα επαναφορά Συστήματος σε ημερομηνία πριν την ενημέρωση κι ενώ μου λέει ότι έγινε επαναφορά του συστήματος όταν κάνει επανεκκίνηση πάλι κολλάει. Πάτησα και επαναφορά υπολογιστή αλλά να κρατήσει τα αρχεία μου και όταν πάει να ξαναεγκαταστήσει τα windows στο 2% κολλάει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε Καλησπέρα, έχω το Lenovo IdeaPad 3 15ada05 και πριν δύο μέρες έκανα λήψη και εγκατάσταση κάποιων ενημερώσεων. Όταν ξανάνοιξα το λάπτοπ την ώρα που φόρτωναν τα windows και έδειχνε το σήμα της lenovo με τις κουκίδες να περιστρέφονται κυκλικά απλά κόλλησε. Το κλείνω από το power button και το ξανανοίγω, πάλι τα ίδια. Το ξανακλείνω και το ξανανοίγω και μου εμφανίζει μήνυμα προετοιμασία αυτόματης επιδιόρθωσης και με πετάει στο troubleshooting λέγοντας ότι η αυτόματη επιδιόρθωση δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας. Πατάω απεγκατάσταση τελευταίας ενημέρωσης και μου λέει ότι αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και δεν γίνεται να απεγκατασταθεί. Εδώ και δύο μέρες παλεύω με αυτό το πράγμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν βρίσκω τη λύση. Έγραψα κάτι εντολές που είδα σε σχετικά άρθρα στη γραμμή εντολών χωρίς αποτέλεσμα. Πάτησα επαναφορά Συστήματος σε ημερομηνία πριν την ενημέρωση κι ενώ μου λέει ότι έγινε επαναφορά του συστήματος όταν κάνει επανεκκίνηση πάλι κολλάει. Πάτησα και επαναφορά υπολογιστή αλλά να κρατήσει τα αρχεία μου και όταν πάει να ξαναεγκαταστήσει τα windows στο 2% κολλάει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ! Ευκολάκι. Χρειάζεσαι δεύτερο υπολογιστή ή από κάποιο φίλο σου. 1. Κατεβάζεις Linux Mint και φτιάχνεις bootable usb με το Rufus. 2. Μπουτάρεις από αυτό στο λαπτοπ σου, συνδέεις δεύτερο σκληρό, αντιγράφεις τα αρχεία σου. 3. Κατεβάζεις Windows 10 iso και φτιάχνεις bootable usb με το Rufus. 4. Με αυτό, καθαρή εγκατάσταση των Windows στο λαπτοπ και καλορίζικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Ευκολάκι. Χρειάζεσαι δεύτερο υπολογιστή ή από κάποιο φίλο σου. 1. Κατεβάζεις Linux Mint και φτιάχνεις bootable usb με το Rufus. 2. Μπουτάρεις από αυτό στο λαπτοπ σου, συνδέεις δεύτερο σκληρό, αντιγράφεις τα αρχεία σου. 3. Κατεβάζεις Windows 10 iso και φτιάχνεις bootable usb με το Rufus. 4. Με αυτό, καθαρή εγκατάσταση των Windows στο λαπτοπ και καλορίζικος. Θα χρειαστώ μερικές μέρες ψαξίματος για να εμπεδώσω αυτά που μου είπες και να καταλάβω ακριβώς τι πρέπει να κάνω αλλά θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Γνωρίζετε να φτιάχνετε bootable στικάκι; (Έχετε εγκαταστήσει μόνος σας Windows σε υπολογιστή;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε Θα χρειαστώ μερικές μέρες ψαξίματος για να εμπεδώσω αυτά που μου είπες και να καταλάβω ακριβώς τι πρέπει να κάνω αλλά θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Απλά λέει οτι να πας σε pc φίλου, να συνδέσεις τον δίσκο σου και να πάρεις τα αρχεία σου... Μετά βάζεις τον Δίσκο στο pc σου και κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Windows... Αν δεν μπωρείς να μεταφέρεις τον σκληρό, μπωρείς να περάσεις μια διανομή Linux σε ενα στικακι και να ανοίξεις το pc με το Linux... Ετσι θα έχεις πρόσβαση στα αρχεια του σκληρού σου για να πάρεις τα αρχεια σου... Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία σου, τοτε κάνε καθαρή εγκατάσταση των Windows... Αν θέλεις οδηγίες βημα βήμα να σου στείλω βίντεο Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δεν έχω εγκαταστήσει μόνος μου windows αλλά έχω δει τη διαδικασία και νομίζω δεν είναι δύσκολο τα υπόλοιπα είναι που με δυσκολεύουν. Άμα υπάρχει βίντεο θα βοηθούσε παρά πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε Δεν έχω εγκαταστήσει μόνος μου windows αλλά έχω δει τη διαδικασία και νομίζω δεν είναι δύσκολο τα υπόλοιπα είναι που με δυσκολεύουν. Άμα υπάρχει βίντεο θα βοηθούσε παρά πολύ . Βίντεο για Windows 11 (η ίδια διαδικασία είναι και για τα 10άρια) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε τα υπόλοιπα είναι που με δυσκολεύουν. Άμα υπάρχει βίντεο θα βοηθούσε παρά πολύ . https://www.youtube.com/results?search_query=(How+to)+Use+linux+Live+USB+Boot+Stick+For+DATA+Recovery 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Milti Pepo είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά το Lenovo δεν έχεις κουμπί επαναφοράς??? για δες το manual σου , στο πλάι πρέπει να έχει , χωρίς κόπο κ άγχος θα είναι πολύ λεπτό η ακομα θα χρειαστεί να βάλεις συνδετήρα κλπ για να πατηθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ναι το έχει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν πατήσω restore απλά με πετάει στο troubleshooting οπότε πάλι θα κολλήσει όταν πάει να εγκαταστήσει τα windows. Ούτε στο BIOS δεν μπορώ να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Milti Pepo είπε Ούτε στο BIOS δεν μπορώ να μπω. Αυτό είναι πιο σοβαρό, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να μπεις ή απλά δεν ξέρεις; Αν δεν μπορείς πράγματι, μυρίζει βλάβη hardware. Επίσης για να κάνεις όσα σου γράψαμε, πρέπει τουλάχιστον να έχεις πρόσβαση σε μενού εκκίνησης - boot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Milti Pepo είπε με πετάει στο troubleshooting από εκεί πας Advanced options -> και ΠΡΩΤΑ θα δοκιμάσουμε το safe mode, οπότε θα πας Startup Settings -> και θα σου βγάλει για safe mode, επιλογή 4 ή f4, κάνεις restart.... AN μπεις κ απλά ανάλυση κλπ είναι χάλια, δεν έχεις δίκτυο κλπ, οκ, δεν έγινε τίποτα, το αφήνεις δυο λεπτά και μετά κάνεις επανεκκίνηση. ΑΝ δε μπεις, ξαναπάς στο troubleshooting και αν δε σε νοιάζουν αρχεία, κάνεις εγκατάσταση από το image που έχει η Lenovo σε τμήμα του δίσκου, και θα είναι οπως το πρωτοάνοιξες Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Kthulhou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Όταν κάνω αυτό το κολπάκι με το novo μου εμφανίζει 4 επιλογές: Normal Startup BIOS Setup Boot Menu System Recovery Οποιαδήποτε επιλογή και να πατήσω θα με πετάξει στο troubleshooting που απο εκεί τα έχω δοκιμάσει όλα. Και safe mode έχω δοκιμάσει να μπω και όταν κάνει επανεκκίνηση κολλάει και πάλι. update: μόλις πάτησα την επιλογή Ρυθμίσεις υλικολογισμικού UEFI και με έβγαλε στο Lenovo Setup Utility, το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι το BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα