Twisted_Metal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ερώτημά μου είναι: Από την στιγμή που ήρθε η ειδοποίηση του Windows update, υπάρχει λόγος να "φοβάμαι" μήπως δεν το σηκώνει το laptopάκι μου; (ASUS E410M). Ή μήπως σταματήσουν να λειτουργούν κάποια hotkeys; Είχα την εντύπωση (από όσα διάβαζα) πως δεν θα πάρουν Windows 11 όλα τα συστήματα και σίγουρα όχι "σαπάκια" σαν το δικό μου. Mιλάμε για καινούργιο μοντέλο μεν, αλλά ίσως το φθηνότερο Win 10 μοντέλο της αγοράς. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από Twisted_Metal
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 H ειδοποίηση ήρθε στο Windows update; Λειτουργικό ποιο έχει, Windows 10 ή 10 S;
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δεν έχει σημασία το πόσο ισχυρό είναι ένα σύστημα για να πάρει τα 11άρια. Το Celeron N4020 (που μάλλον έχει το... "σαπάκι" σου) είναι στην λίστα υποστήριξης καθώς είναι του 2019 και έχει τα απαραίτητα features. https://www.pocnetwork.net/technology-news/the-list-of-processors-that-will-be-supported-by-windows-11/ 1
Dantε Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ηρθε και μενα ειδοποιηση οτι υποστηριζονται στο λαπτοπ και οτι θα ειδοποιηθω οταν ειναι. Δε πιστευω οταν γινουν διαθεσιμα να κανει καμια εγκατασταση μονο του? Γιατι δε θελω να τα βαλω,τουλαχιστον ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα