nickback98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα σε ολους! εχω διαβασει οτι σε ενα παιχνιδι blackjack μπορεις δυο απο τους παιχτες να ειναι στημενοι,και θελω να ρωτησω πως ακριβως λειτουργουν αυτοι οι στημενοι τι ακριβως κανουν πως συννενοουνται και πως ακριβως κινουνται? ευχαριστω εκ των προτερων
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, nickback98 είπε καλησπερα σε ολους! εχω διαβασει οτι σε ενα παιχνιδι blackjack μπορεις δυο απο τους παιχτες να ειναι στημενοι,και θελω να ρωτησω πως ακριβως λειτουργουν αυτοι οι στημενοι τι ακριβως κανουν πως συννενοουνται και πως ακριβως κινουνται? ευχαριστω εκ των προτερων Που το άκουσες αυτό; 1
nickback98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Που το άκουσες αυτό; σε καθημερινη συζητηση οτι μπορει να υπαρχουν στημενα ατομα και απλα εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν,δηλαδη πως θα λειτουργουσαν σε στημενα ατομα σε ενα παιχνιδι με χαρτια (αν και για blackjack ακουσα συγκεκριμα αλλα τι τροποοι υπαρχουν γενικα?)
gorge18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Που το άκουσες αυτό; Εσυ δλδ αν πιάσεις κουβεντα καπου απλη καθημερινη δεν θα πειτε για στήσιμο παιχνιδιού balckjack? Μυστήριοι άνθρωποι.
nickback98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Εσυ δλδ αν πιάσεις κουβεντα καπου απλη καθημερινη δεν θα πειτε για στήσιμο παιχνιδιού balckjack? Μυστήριοι άνθρωποι. Ρε αλάνια που είναι το περίεργο έλεγε μια παρέα να πάει καζίνο και δεν ήξεραν τι να παίξουν και ήρθε έτσι η συζήτηση
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickback98 είπε Ρε αλάνια που είναι το περίεργο έλεγε μια παρέα να πάει καζίνο και δεν ήξεραν τι να παίξουν και ήρθε έτσι η συζήτηση Αφου τα ήξεραν όλα αυτά γιατί δεν τους ρωταγες πως το κάνουν;
nickback98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου τα ήξεραν όλα αυτά γιατί δεν τους ρωταγες πως το κάνουν; Διοτι δεν ήξεραν απλά το είχαν ακούσει 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου τα ήξεραν όλα αυτά γιατί δεν τους ρωταγες πως το κάνουν; Διοτι δεν ήξεραν απλά το είχαν ακούσει Άρα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να στηθούν με παίχτες;
bilya Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μόνο άσχετος με blackjack θα λεγε κάτι τέτοιο, ειδικά αν μιλάμε για καζίνο. Περισσότεροι παίκτες πιο αργό παιχνίδι , καλύτερες πιθανότητες για τους παίχτες (ειδικά αρχαριους). Κ στημένοι να ναι 2 παίχτες εσενα δεν σε επιρεαζουν σχεδόν καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα