Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, unforgiven είπε H φράση "κάποιοι βιάζονται να το πάρουν και για αυτό το λόγο η τιμή είναι διαφορετική" μου δείχνει ομολογία πως οι ίδιοι το δίνουν ακριβότερα για να εκμεταλλευτούν την ανυπομονησία κάποιον. Καταγγελία σε φορέα δεν μπορεί να κάνει, κάθε ένας πουλάει ό,τι θέλει, όσο θέλει. Αλλά η τακτική αυτή αξίζει αρνητικής κριτικής. Το ενδεχόμενο να έχουν δύο διαφορετικούς προμηθευτές με διαφορετική τιμή προμήθειας δεν παίζει δηλαδή; Αν από τον έναν προμηθευτή το παίρνουν 1700 σε έναν μήνα λογικό να το δίνουν 1900€. Αν από τον άλλον το παίρνουν 2100 άμεσα λογικό να το δίνουν 2300 (τυχαία νούμερα). Διαλέγουν να μην ρισκάρουν να τους μείνει στο ράφι αυτό που προμηθεύτηκαν με 2100, γιατί σε ένα μήνα θα πρέπει πάλι να το πουλήσουν 2300€, ενώ όλοι οι άλλοι θα το πουλάνε περί 1900€. Δεν είναι όλα σκευωρία εναντίον σας, χαλαρώστε. 2
Twoface Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους δικαιολογούν με ξεπερνά... 2
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Twoface είπε Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους δικαιολογούν με ξεπερνά... το ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν προπαραγγελίες χωρίς να έχουν το παραμικρό αποδεικτικό πως ακριβώς σου φαίνεται ; 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, Alex Adams είπε Ειλικρινα δεν εχω ιδεα και δεν με ενδιαφερει τι από τα δυο συνεβη. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι με πηραν να μου πουν οτι το τηλεφωνο εχει ερθει αλλα σε μπλε χρωμα και οχι σε μαυρο και αν θελω να το αγορασω αμεσα και το βιαζομαι η τιμη ειναι 2350 ειδαλως θα πρεπει να περιμενω μεχρι τελη Νοεμβριου ισως και Δεκεμβριο για να το παρω στην τιμη που συμφωνηθηκε. Οποιος καταλαβε καταλαβε...... Σου άλλαξαν την ημερομηνία παράδοσης που σου είχαν πει στην αρχή;
Twoface Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε το ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν προπαραγγελίες χωρίς να έχουν το παραμικρό αποδεικτικό πως ακριβώς σου φαίνεται ; Μάλλον πρέπει να είσαι αγαπημένος τους πελάτης. Παρ όλα αυτά και στο πλαίσιο να κάνεις προπαραγγελια στην καλύτερη να σου στείλουν ένα email... Οχι να σου λένε άμα το θες τωρα δώσε 400€ παραπάνω.... Θες μήπως να πιάσουμε και κουβέντα περί τιμολόγια ;;
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Twoface είπε Μάλλον πρέπει να είσαι αγαπημένος τους πελάτης. Παρ όλα αυτά και στο πλαίσιο να κάνεις προπαραγγελια στην καλύτερη να σου στείλουν ένα email... Οχι να σου λένε άμα το θες τωρα δώσε 400€ παραπάνω.... Θες μήπως να πιάσουμε και κουβέντα περί τιμολόγια ;; Ναι, το πέτυχες, παίρνω και χαρτζιλίκι Μια φορά αγόρασα από εκεί, και είπα ότι δεν είχα κάποιο θέμα Και όχι, δε με ενδιαφέρει η κουβέντα περί τιμολογίων & απαλλαγής, γιατί προσωπικά πληρώνω το ΦΠΑ και το εκπίπτω 1-2 μήνες μετά, δεν έχω τον παραμικρό λόγο να ασχολούμαι με το αν θα δώσω 150€ σήμερα και δεν τα πληρώσω σε 2 μήνες Από εκεί και πέρα, πως αποδεικνύεται η προπαραγγελία και τι θα πεις στον ΣΤΚ ή στον δικηγόρο ή στον οποιοδήποτε ; Εγώ πάντως όσες φορές έχω παραγγείλει τηλεφωνικά και από Κωτσό και από ΜΜ και μέχρι και από online pet shop, ανοίγουν αυτοί παραγγελία και μου στέλνουν είτε SMS είτε email που αναγράφεται τι παρήγγειλα και σε ποια τιμή Εν προκειμένω βλέπεις να έχει αναφερθεί κάποιο αποδεικτικό ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Aν υπαναχωρούσαν στην -προφορική, έστω- συμφωνία που υπήρχε, να καταλάβω το θυμό. Εδώ, αν διαβάζω σωστά, του λένε αν το θες τώρα, κάνει τόσο, αλλιώς περίμενε για όταν είχαμε πει.
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Άσχετο, αλλά το κινητό φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμοπαράδοτο στα 2 χιλιάρικα σε 3 μαγαζιά (ένα εκ των οποίων και το imob 🤣 ) 1
vagos789 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε κάποιοι βιάζονται να το πάρουν και για αυτό το λόγο η τιμή είναι διαφορετική Κοιταξτε για να μην το κουραζουμε πολυ,αυτο δεν ειναι επαγγελματικη απαντηση και δεν ακουγεται καλα γιατι (ασχετως αν οντως ειναι ετσι ή οχι) παραπέμπει σε αισχροκέρδεια Και οταν εχει ξεκινησει ετσι το πραγμα,καποιος αναρωτιεται αν και ποτε θα παρει αυτο που παραγγειλε αρχικα γιατι στην τελικη αν βρισκουν να τα δωσουν παραπανω μπορει να τον συνδεσουν και με Καιρο εφοσον μιλανε κατα αυτον τον τροπο
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, vagos789 είπε Κοιταξτε για να μην το κουραζουμε πολυ,αυτο δεν ειναι επαγγελματικη απαντηση και δεν ακουγεται καλα γιατι (ασχετως αν οντως ειναι ετσι ή οχι) παραπέμπει σε αισχροκέρδεια Και οταν εχει ξεκινησει ετσι το πραγμα,καποιος αναρωτιεται αν και ποτε θα παρει αυτο που παραγγειλε αρχικα γιατι στην τελικη αν βρισκουν να τα δωσουν παραπανω μπορει να τον συνδεσουν και με Καιρο εφοσον μιλανε κατα αυτον τον τροπο Το κείμενο που κανείς quote δεν το έχω γράψει εγώ. Το ότι παραπέμπει σε αισχροκέρδεια για κάποιον, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για όλους. Μια εταιρία κολοσσός μπορεί να ρισκάρει να μπει μέσα 200€ για να εξυπηρετήσει τον πελάτη της (αμφιβάλλω αν θα το κάνει αλλά μπορεί) . Τώρα ένα τυχαίο skroutzομαγαζο να πάρει τέτοιο ρίσκο χλωμό.
SPY_oo7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Άσχετο, αλλά το κινητό φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμοπαράδοτο στα 2 χιλιάρικα σε 3 μαγαζιά (ένα εκ των οποίων και το imob 🤣 ) Αυτο γιατι δεν το σχολειαζει κανεις.Αφου υπαρχει διαθεσιμο με 99 ευρο επιπλεων γιατι ζητανε 400 επιπλεων απο το ΤΣ.Αρα κατι βρωμάει εδω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από SPY_oo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα