Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση? 

Για κάποιον άλλον ναι, η παραπάνω ακρίβεια που μπορείς να έχεις με ένα ποντίκι είναι άχρηστη. 

Δεν μιλάω για FPS, strategy, isometric RPG. Αλλά όταν ακούς God of War ε ναι, συνήθως δεν σκέφτεσαι πότε επιτέλους θα το παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι. 

Αν και σε FPS για παράδειγμα μια χαρά τερμάτισα το Doom του 2016 σε Xbox με χειριστήριο σε Nightmare δυσκολία. 

Προσωπικά σαν τρόπο παιχνιδιού δε θεωρώ τα 3rd person τόσο διαφορετικά από τα fps. Και στα δύο είδη στοχεύεις και κινείσαι κατά τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω, απλά αλλάζει η οπτική μέσα στο παιχνίδι. 

Δε μπορώ να καταλάβω πως σε παιχνίδια, που ο κύριος σκοπός του παίχτη είναι να στοχεύει αντιπάλους, η παραπάνω ακρίβεια να είναι άχρηστη. Αν βολεύεται κάποιος με το aim assist, οκ κανένα πρόβλημα πάω πάσο. Προφανώς γι αυτό υπάρχει κιόλας, γιατί αλλιώς δε θα έπαιζε κανείς με κονσόλες, θα πετούσαν τα χειριστήρια από το παράθυρο. Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προσωπικά πάντως δε έχω ακούσει κανέναν να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια σε PC με χειριστήριο (μπορεί ίσως για να πειραματιστεί ή για να επωφεληθεί του aim assist). Ενώ το αντίθετο το έχω δει και το έχω ακούσει αρκετές φορές (να παίζουν σε κονσόλα με ποντίκι και πληκτρολόγιο).

Τέλος πάντων καλό είναι που βγαίνει σε pc το παίγνιον και ας το παίξει ο καθένας όπως γουστάρει.

Επεξ/σία από mordred
  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, mordred said:

Προσωπικά πάντως δε έχω ακούσει κανέναν να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια σε PC με χειριστήριο (μπορεί ίσως για να πειραματιστεί ή για να επωφεληθεί του aim assist). Ενώ το αντίθετο το έχω δει και το έχω ακούσει αρκετές φορές (να παίζουν σε κονσόλα με ποντίκι και πληκτρολόγιο).

Έχεις δει δηλαδή να παίζουν 3rd person action adventure σε κονσόλες με πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά δεν έχεις ακούσει έστω να παίζουν σε PC με χειριστήριο? 

ΟΚ. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, filip123go είπε

Και εγώ με την ταπεινή 1050ti είμαι, και μια χαρα παίζω σε 1080.

Το port του zero dawn πάντως ήταν αξιοπρεπέστατο..!

Ναι σιγουρα δεν ηταν κακο, Μονο που ειχε Ultrawide Support αυτο λεει πααααρα πολα για οσους εχουν PC , απο εκει και περα εχει ενα θεμα με τα Shadows Και Reflections εκει θα ηθελε Optimize . 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mordred είπε

Προσωπικά σαν τρόπο παιχνιδιού δε θεωρώ τα 3rd person τόσο διαφορετικά από τα fps. Και στα δύο είδη στοχεύεις και κινείσαι κατά τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω, απλά αλλάζει η οπτική μέσα στο παιχνίδι. 

Δε μπορώ να καταλάβω πως σε παιχνίδια, που ο κύριος σκοπός του παίχτη είναι να στοχεύει αντιπάλους, η παραπάνω ακρίβεια να είναι άχρηστη. Αν βολεύεται κάποιος με το aim assist, οκ κανένα πρόβλημα πάω πάσο. Προφανώς γι αυτό υπάρχει κιόλας, γιατί αλλιώς δε θα έπαιζε κανείς με κονσόλες, θα πετούσαν τα χειριστήρια από το παράθυρο. Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προσωπικά πάντως δε έχω ακούσει κανέναν να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια σε PC με χειριστήριο (μπορεί ίσως για να πειραματιστεί ή για να επωφεληθεί του aim assist). Ενώ το αντίθετο το έχω δει και το έχω ακούσει αρκετές φορές (να παίζουν σε κονσόλα με ποντίκι και πληκτρολόγιο).

Τέλος πάντων καλό είναι που βγαίνει σε pc το παίγνιον και ας το παίξει ο καθένας όπως γουστάρει.

Φιλε μου μαλλον ειμαι εξαιρεση γιατι τα τελευταια 15 χρονια παιζω μονο με χειριστηριο PC/κονσολες λογο προτζεκτορα και δεν με ενοχλει καθολου. Ισα ισα. Μερικες φορες που βαζω κανενα παιχνιδι στο 2ο PC που εχω στο γραφειο για δοκιμη ξενερωνω τα 5 λεπτα που θα χρησιμοποιησω πληκτρολογιο/ποντικι. Ετσι εχω μαθει.

Δεν σου την λεω απλα αναφερω οτι ειμαστε διαφορετικοι και βγαζουμε διαφορετικα γουστα.

Επισης για να ξερεις αν σε ενδιαφερει η ακριβεια μεγαλυτερη ακριβεια απο τα move χειριστηρια σε VR (Oculus) δεν προκειται να βρεις. Κανει το ποντικι να φαινεται μοχλος απο joypad. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vste είπε

Φιλε μου μαλλον ειμαι εξαιρεση γιατι τα τελευταια 15 χρονια παιζω μονο με χειριστηριο PC/κονσολες λογο προτζεκτορα και δεν με ενοχλει καθολου. Ισα ισα. Μερικες φορες που βαζω κανενα παιχνιδι στο 2ο PC που εχω στο γραφειο για δοκιμη ξενερωνω τα 5 λεπτα που θα χρησιμοποιησω πληκτρολογιο/ποντικι. Ετσι εχω μαθει.

Δεν σου την λεω απλα αναφερω οτι ειμαστε διαφορετικοι και βγαζουμε διαφορετικα γουστα.

Επισης για να ξερεις αν σε ενδιαφερει η ακριβεια μεγαλυτερη ακριβεια απο τα move χειριστηρια σε VR (Oculus) δεν προκειται να βρεις. Κανει το ποντικι να φαινεται μοχλος απο joypad. :D

Ναι μάλλον είσαι η εξαίρεση φαντάζομαι. Αλλά έχεις και κονσόλα οπότε δε σου φαίνεται κάτι καινούριο και ξένο. Κι εγώ έχω pc στη τηλεόραση και tomb raider απλά δε μπορούσα με χειριστήριο, το έβρισκα αρκετά άβολο, αργό και καθόλου ακριβές . Μπορεί να μην έχω συνηθίσει.

5 ώρες πριν, NickTG είπε

Έχεις δει δηλαδή να παίζουν 3rd person action adventure σε κονσόλες με πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά δεν έχεις ακούσει έστω να παίζουν σε PC με χειριστήριο? 

ΟΚ. 

Όχι έχω δει να παίζουν fps με πληκτρολόγιο ποντίκι. Και όχι πέρα από τον φίλο από πάνω δεν έχω ακούσει καποιον να χρησιμοποιεί χειριστήριο σε pc για τέτοιου είδους games. Αλλά αν κάποιος έχει κονσόλα και ασχολείται αρκετά με αυτή δε το βλέπω απίθανο (μάλλον το ποιο πιθανό είναι) να συμβαίνει. Ας το διατυπώσω διαφορετικά. Δεν έχω δει κανέναν που να έχει μόνο PC να δοκίμασε χειριστήριο και να είπε "ναι αυτό είναι πιο βολικό ξεκάθαρα"

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
38 minutes ago, mordred said:

Όχι έχω δει να παίζουν fps με πληκτρολόγιο ποντίκι.

Η κουβέντα βέβαια ξεκίνησε και έγινε για το είδος του God of War. 

Οπότε δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα FPS. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Η κουβέντα βέβαια ξεκίνησε και έγινε για το είδος του God of War. 

Οπότε δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα FPS. 

Ισχύει; Δε ξέρω έχω χάσει τη μπάλα. Ναι ίσως είναι out off topic η σχετική κουβέντα κι έχουμε πλατιάσει.

Δημοσ.
7 minutes ago, mordred said:

Ισχύει; Δε ξέρω έχω χάσει τη μπάλα. Ναι ίσως είναι out off topic η σχετική κουβέντα κι έχουμε πλατιάσει.

FPS πάντως και εγώ κατά 90% σε PC με ποντίκι θα παίξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Παίξτε με ότι θέλετε βρε παιδιά τον καθένα ότι τον βολεύει. Επιλογές να έχουμε από εκεί και πέρα ότι βολεύει τον καθένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...