Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony k xbox οπαδοί συσπειρωθείτε

ας καταλάβουμε επιτέλους πως οι εταιρίες δε λογαριάζουν κανέναν.Μόνο νούμερα βλέπουν.

Games στα 70ε plus ,συνδρομές κτλ και σου λένε στο φέρνω και pc το halo ή to god.

Το δε halo για μας τους ms οπαδούς μεταπήδησε και στο pc με κάτι χρονάκια καθυστέρα.

Αλλά σας το φέραμε!

Offtopic : μη μιλήσουμε για την άλλη πληγή τα remastered

Επεξ/σία από Ggiorgos7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Αν τρέχει σαν το Days Gone θα είναι σούπερ για εμάς που δεν είμαστε απαιτητικοί και ρίχνουμε νερό στο κρασί μας

και κατεβάζουμε τα graphics, τι να κάνουμε πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα No money no honey 😄

Το days gone ειχε θεματα μεσα στα camps ειδικα στου Mike και στην οδηγηση με τη μηχανη τα οποια ακομα δεν ελυσαν. Με DXVK ομως ετρεχε νερακι παντου. Γενικως για τα ρεαλιστικα γραφικα του πολυ καλες επιδοσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Και την πρώτη τριλογία να δούμε στο pc, ολοκληρωμένα πράγματα.

Τετραλογια μαζι με το Ascension το οποιο ομως δεν ελεγε πολλα το μονο god of war που παρατησα στη μεση δεν με τραβουσε καθολου. Τα πρωτα 3 ειναι πια κλασικα.

Δημοσ.
1 hour ago, roginsky12 said:

To μοναδικο exclusive που απεμεινε πλεον ειναι το the last of us

...πειτε μου ενα λογο για να αγορασω κονσολα

Για αρχή για να μπορείς να παίζεις όταν βγαίνουν. 

Επίσης γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεις πολύ συχνά PS5 με 500€ ενώ δεν βρίσκεις κάρτα γραφικών της προκοπής με τόσα. 

Εκτός από το Last of Us σε PC δεν υπάρχουν τα Bloodborne, Demon's Souls, Spiderman, Ghost of Tsushima, Ratchet and Clank, Last Guardian+Ico+Shadow of the Colossus, Infamous, μαζί με κάποια ακόμα μικρότερα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Έχει σημασία? Σε κανένα δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του χαρακτήρα με το πληκτρολόγιο το ίδιο εύκολα με ένα χειριστήριο που έχει αναλογικούς μοχλούς. 

Καταλαβαίνω τι λες αλλά δε βρίσκω παράδειγμα... Και μου λες ένα feature που οκ σιγά και το αντιπαραθέτεις με τι, με την ακρίβεια που σου προσφέρει το mouse and keyboard?

6 ώρες πριν, NickTG είπε

Έχει σημασία? Σε κανένα δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του χαρακτήρα με το πληκτρολόγιο το ίδιο εύκολα με ένα χειριστήριο που έχει αναλογικούς μοχλούς. 

Καταλαβαίνω τι λες αλλά δε βρίσκω παράδειγμα... Και μου λες ένα feature που οκ σιγά και το αντιπαραθέτεις με τι, με την ακρίβεια που σου προσφέρει το mouse and keyboard?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Για αρχή για να μπορείς να παίζεις όταν βγαίνουν. 

Επίσης γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεις πολύ συχνά PS5 με 500€ ενώ δεν βρίσκεις κάρτα γραφικών της προκοπής με τόσα. 

Εκτός από το Last of Us σε PC δεν υπάρχουν τα Bloodborne, Demon's Souls, Spiderman, Ghost of Tsushima, Ratchet and Clank, Last Guardian+Ico+Shadow of the Colossus, Infamous, μαζί με κάποια ακόμα μικρότερα. 

Σοβαρα τωρα ? εγραψες Spiderman ???

Δημοσ.
1 minute ago, roginsky12 said:

Σοβαρα τωρα ? εγραψες Spiderman ???

Μήπως πρέπει να σε ρωτάει πρώτα ο κόσμος για το τι θα του αρέσει?

Γιατί εγώ βλέπω ένα παιχνίδι με καλές κριτικές από όλους και πολύ καλές πωλήσεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, roginsky12 είπε

To μοναδικο exclusive που απεμεινε πλεον ειναι το the last of us

...πειτε μου ενα λογο για να αγορασω κονσολα

Να κρατήσεις και τα ΔΥΟ νεφρά μηπως ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Μήπως πρέπει να σε ρωτάει πρώτα ο κόσμος για το τι θα του αρέσει?

Γιατί εγώ βλέπω ένα παιχνίδι με καλές κριτικές από όλους και πολύ καλές πωλήσεις.

αυτο καταλαβες ...καλα αστο.Τζαμπα μιλαω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Πες μου ένα που το θεώρησες χρήσιμο και σημαντικό... Φαντάζομαι σε strategy games. Σίγουρα θα μου πεις ένα γιατί οκ "κονσόλα έχω". Αλλά προσωπικά, σιγά το feature. Η αμεσότητα και η ακρίβεια που σου προσφέρει το ποντίκι (κυρίως) δε επιτυγχάνεται με κανένα gamepad προσωπική μου άποψη. Για κανένα fifa και κανένα mk μια χαρά είναι

Δημοσ.
19 minutes ago, mordred said:

Αντίστοιχα κάποιος άλλος θα σου πει πως και η ακρίβεια ένα feature είναι που για αυτόν δεν είναι κάτι σημαντικό.

Σε ένα 3rd person action adventure λοιπόν όπως του θέματος δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα της ακρίβειας του ποντικιού που να το κάνει καλύτερο από ένα χειριστήριο.

2 minutes ago, roginsky12 said:

αυτο καταλαβες ...καλα αστο.Τζαμπα μιλαω

Η αλήθεια είναι πως το μήνυμά σου ήταν τρομερά περιγραφικό και με πολλά νοήματα.

Γράψε μας λοιπόν τι εννοούσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αντίστοιχα κάποιος άλλος θα σου πει πως και η ακρίβεια ένα feature είναι που για αυτόν δεν είναι κάτι σημαντικό.

Σε ένα 3rd person action adventure λοιπόν όπως του θέματος δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα της ακρίβειας του ποντικιού που να το κάνει καλύτερο από ένα χειριστήριο.

Η ακρίβεια δεν είναι σημαντική. Μάλιστα. Μάλλον, συγγνώμη κιόλας, εδώ μιλάει το aim assist. Και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δε πρόκειται να βγουν strategy games για κονσόλες. Γιατί απαιτούν μεγάλη ακρίβεια κάνοντας γρήγορες κινήσεις. Εγώ βλέπω πάντως αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα.

ΥΓ σόρυ για το διπλό ποστ αλλά τζάζεψε το ρούτερ και έχασα επαφή

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
21 minutes ago, mordred said:

Η ακρίβεια δεν είναι σημαντική. Μάλιστα. Μάλλον, συγγνώμη κιόλας, εδώ μιλάει το aim assist. Εγώ βλέπω πάντως αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα.

ΥΓ σόρυ για το διπλό ποστ αλλά τζάζεψε το ρούτερ και έχασα επαφή

Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση? 

Για κάποιον άλλον ναι, η παραπάνω ακρίβεια που μπορείς να έχεις με ένα ποντίκι είναι άχρηστη. 

Δεν μιλάω για FPS, strategy, isometric RPG. Αλλά όταν ακούς God of War ε ναι, συνήθως δεν σκέφτεσαι πότε επιτέλους θα το παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι. 

Αν και σε FPS για παράδειγμα μια χαρά τερμάτισα το Doom του 2016 σε Xbox με χειριστήριο σε Nightmare δυσκολία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...