Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μόνο αθλητικά και flight simulator με joypad,όλα τα άλλα με πληκτρολόγιο,αν και θα ήθελα να παίζω προ με πληκτρολόγιο όπως έκανε ένας γνωστός μου παλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Μετά από 10 patches θες να πεις. 

Επίσης γράφει το άρθρο ότι ανακοινώθηκε η collection του uncharted. Δεν ισχύει μόνο το uncharted 4 ανακοινώθηκε επίσημα από Sony. Τώρα αν έρθουν όλα μαζί μακάρι αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο ας διορθωθεί. 

Με χάσατε ρε σεις για το ποιος κάνει πλάκα στα πιο πάνω ποστ. Γιατί Racing simulator δεν παίζει με πληκτρολόγιο ούτε ο Θεός ο ίδιος. Arcade ναι μέχρι nfs αντε forza. Τώρα για το ότι τα tps πρέπει να παίζονται αποκλειστικα με ποντίκι ή controller νομίζω είναι το είδος που και με τις 2 επιλογές έχουμε μια άρτια εμπειρία. Αλλά δεν θα παίξουμε project cars η fifa με πληκτρολόγιο όπως και δεν θα παίξουμε Sims η. Age of empires με controller. Θα έλεγα και fps αλλά με το aim assist παίζεις σχετικά οκ με controller. 

Τα μοναδικα παιχνιδια που πρεπει να παιξεις με gamepad ειναι ποδοσφαιρακι, μπασκετ και γενικα τα αθλητικα που αντικειμενικα δεν γινεται με m&k. Ολα τα αλλα θες να εχεις ποντικι. Αν δεν εχω ποντικι και παω να γυρισω τη καμερα με joystick με ζαλιζει και μου φαινεται οτι κολαει. Ασε οτι ειναι φουλ αργο και εχεις ελαχιστο ελεγχο.

Λογικες autoaim και lock ειναι απλα γελοιες. Οπως στο assassins creed μπορεις να κανεις lock σε ενα αντιπαλο, το οποιο ειναι απλα εμετικο αν εχεις mouse αφου χανεις ολη την ελευθερια σου.

Επεξ/σία από nick_corobos
  • Like 2
Δημοσ.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πόσο εύκολα ελέγχεις την ταχύτητα του χαρακτήρα σου με το πληκτρολόγιο! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πόσο εύκολα ελέγχεις την ταχύτητα του χαρακτήρα σου με το πληκτρολόγιο! 

Για τι genre μιλάς;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Τα μοναδικα παιχνιδια που πρεπει να παιξεις με gamepad ειναι ποδοσφαιρακι, μπασκετ και γενικα τα αθλητικα που αντικειμενικα δεν γινεται με m&k. Ολα τα αλλα θες να εχεις ποντικι. Αν δεν εχω ποντικι και παω να γυρισω τη καμερα με joystick με ζαλιζει και μου φαινεται οτι κολαει. Ασε οτι ειναι φουλ αργο και εχεις ελαχιστο ελεγχο.

Λογικες autoaim και lock ειναι απλα γελοιες. Οπως στο assassins creed μπορεις να κανεις lock σε ενα αντιπαλο, το οποιο ειναι απλα εμετικο αν εχεις mouse αφου χανεις ολη την ελευθερια σου.

Βάλε και τα simulators racing επιβάλλεται με controller.. Εγώ παιζω NFS με πληκτρολόγιο μέχρι και Crash Bandicoot που ήταν challenge με πληκτρολόγιο ποντίκι για πλατίνα. Ούτε εγώ μπορώ auto aim αλλά με controller δεν υπάρχει άλλη λύση. Το αναλογικό αν μάθεις σε γρήγορο ποντίκι φαίνεται όντως αργό νιώθεις μια καθυστέρηση. Ήμουν 6 χρόνια με controller 4 χρόνια με ποντίκι μηχανικό πληκτρολόγιο και δεν μπορώ πια να παίξω με controller. 

1 λεπτό πριν, toxoths73 είπε

Εγώ που θέλω να το πάρω για PS5 και δεν μπορώ να βρω κονσόλα μήπως καλύτερα να περιμένω να το βγάλουν σε XBOX X?

Δεν θα βγει ποτέ εκεί. Όπως και δεν θα βγει ποτέ forza στο ps. Υπολογιστή και έχεις τα πάντα από όλες τις κονσόλες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp44christos είπε

Horizon Forbidden West, GT7, Déraciné, God of War, Returnal, Demon Souls, Ratchet and Clank (no specified game), Sackboy: A Big Adventure and Ghost of Tsushima

Napoleon Dynamite Reaction GIF

Επεξ/σία από mAs_81
Δημοσ.
42 minutes ago, mordred said:

Για τι genre μιλάς;

Έχει σημασία? Σε κανένα δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του χαρακτήρα με το πληκτρολόγιο το ίδιο εύκολα με ένα χειριστήριο που έχει αναλογικούς μοχλούς. 

Δημοσ.

Γι αυτό δεν αγοράζω ps5 σαν βλάκας αφού όλα τα αποκλειστικά θα πάνε στο PC σε λίγα χρόνια. Κι εμείς οι Sonyfan σαν κοροϊδία την πατήσαμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Star-Lord said:

Γι αυτό δεν αγοράζω ps5 σαν βλάκας αφού όλα τα αποκλειστικά θα πάνε στο PC σε λίγα χρόνια. Κι εμείς οι Sonyfan σαν κοροϊδία την πατήσαμε.

Υπάρχει πάντα βέβαια η περίπτωση να μην θέλει να παίξει κάποιος ένα παιχνίδι 2-3-4-5 χρόνια μετά ή και καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, filip123go είπε

Αυτοί που έχουν να τις αγοράσουν. Αλλιώς αγοράζεις ένα ps4 απο εδώ μέσα με 150 ευρώ, και δώρο το παιχνίδι.

Αν τρέχει σαν το Days Gone θα είναι σούπερ για εμάς που δεν είμαστε απαιτητικοί και ρίχνουμε νερό στο κρασί μας

και κατεβάζουμε τα graphics, τι να κάνουμε πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα No money no honey 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...