Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vste είπε

Εδωσα ενα νεφρο και εναν τενεκε λαδι και πηρα τον Σεπτεμβρη μια 3060 προς αντικατασταση της "γερασμενης" μου GTX 1060 παιδες. Τελικα σχεδον 2 μηνες μετα ομολογω πως - σε 1080 που παιζω - αντιλαμβανομαι ελαχιστες διαφορες στα παιχνιδια σε σχεση με την 1060. Και ομολογω οτι καπου ψιλο κλαιω τα λεφτα (600 ευρω) που εδωσα αυτη την περιοδο.

Πιστευω πως θα μπορουσα να περιμενω τελικα μεχρι να περασει η μπορα αλλα επεσα θυμα του marketing.

Ο λογος που εγραψα το αποπανω ειναι για να πω οτι μια χαρα γουστα βγαζει κανεις ακομα με μια 1060/1070. Οι developers ειναι ενημεροι οτι η κατασταση με τις GPU εχει βαλτωσει και δεν ειναι ακομα τοσο τρελοι που να φτιαξουν ενα unplayable παιχνιδι στην δημοφιλεστερη κατα Steam καρτα.

3060 για 1080p δεν ειναι λιγο overkill??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Η αλήθεια είναι πως τα 3rd person action-adventure είναι φτιαγμένα για ποντίκι και πληκτρολόγιο. 

Αυτά και τα racing. 

Ειδικά τα racing, των οποίων όλος ο σχεδιασμός ελέγχου του αυτοκινήτου βασίζεται επάνω στα βελάκια πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά.

Ο απόλυτος έλεγχος.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πούλησε 20 εκ στις κονσόλες, ας πουλήσει αλλα 5 με 6 εκ, μετά από 4 χρόνια κυκλοφορίας γιατί όχι! Η ανάπτυξη κοστίζει τρελα ποσα πλέον! Αν βέβαια αρχίζει η Sony και βγάζει τίτλους παράλληλα στο PC η έστω στον 1ο χρόνο κυκλοφορίας με τις κονσόλες, αυτό είναι άλλη ιστορία και όντως θέμα προς συζήτηση σχετικά με το θετικό της κατοχης ενός PS η αγορας μιας high end GPU ( μονο για τους έχοντες δυο νεφρά)!

Δημοσ.

Είναι λογική η κίνηση της SONY, τα έχουμε πεί και στο παρελθόν.

Έχει επιχειρηματικό νόημα να δώσει στα PC παιχνίδια που έκαναν τον κύκλο πωλήσεών τους στο Playstation.

Από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει και κάποιους PC gamers να αγοράσουν κονσόλα για να δούν τη συνέχεια των παιχνιδιών αυτών, και οι οποίοι δεν θέλουν να περιμένουν χρόνια για τη συνέχεια.

Είναι λογικές αυτές οι κινήσεις και δεν ακυρώνουν τις κονσόλες playstation.

• Like 6
Δημοσ.

Τι κόλλημα τραβάτε μερικοί πραγματκά που βγαινει σε PC? Σα παιδάκια "είναι δικό μου δε θέλω να το έχει κανείς άλλος"....

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mordred είπε

3060 για 1080p δεν ειναι λιγο overkill??

Δεν νομιζω. Ισα ισα η καρτα αυτη πλασαρεται για "premium" 1080p/1440p καρτα. Παλαιοτερα πριν απο τις τρελες ανατιμησεις η ΧΧ60 καρτα θεωρουταν οτι ειναι του λαου. Βεβαια εδω που τα λεμε καμια GPU δεν ειναι για Ultra 4Κ ακομα.

Απο εκει και περα ενταξει δεν ειναι οτι δεν βλεπω και καμια διαφορα με την 1060. Οκ υπαρχουν. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι με την 1060 δεν ειχα πετυχει ακομα κανενα unplayable παιχνιδι σε 1080p και medium/high settings σε i5-10400F με 16GB. Ισα ισα που τα περισσοτερα παιζανε εξαιρετικα.

Μηπως τελικα εμπιστευομαστε "λαγους" που προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε πλεμπαιοι και χανουμε τρελη εμπειρια αν δεν αγοραζουμε συνεχως το νεοτερο και ακριβοτερο*;

*Περιμενω τον 1ο που θα πει "φιλαρακι δεν εισαι gamer αν δεν παιζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε 4K/120FPS/Ultra. Ενω εγω με το PC των 12000 ευρω ειμαι real gamer".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Ειδικά τα racing, των οποίων όλος ο σχεδιασμός ελέγχου του αυτοκινήτου βασίζεται επάνω στα βελάκια πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά.

Ο απόλυτος έλεγχος.

Θα πω για 3rd person, fps και strategy (τι είναι αυτό θα πουν οι κονσολαίοι). Αθλητικά, platform και racing δε νομίζω. Βολεύει το gamepad πιστεύω (για racing μια φτηνη τιμονιερα τα κάνει άλλα παιχνίδια).

27 λεπτά πριν, vste είπε

Δεν νομιζω. Ισα ισα η καρτα αυτη πλασαρεται για "premium" 1080p/1440p καρτα. Παλαιοτερα πριν απο τις τρελες ανατιμησεις η ΧΧ60 καρτα θεωρουταν οτι ειναι του λαου. Βεβαια εδω που τα λεμε καμια GPU δεν ειναι για Ultra 4Κ ακομα.

Απο εκει και περα ενταξει δεν ειναι οτι δεν βλεπω και καμια διαφορα με την 1060. Οκ υπαρχουν. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι με την 1060 δεν ειχα πετυχει ακομα κανενα unplayable παιχνιδι σε 1080p και medium/high settings σε i5-10400F με 16GB. Ισα ισα που τα περισσοτερα παιζανε εξαιρετικα.

Μηπως τελικα εμπιστευομαστε "λαγους" που προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε πλεμπαιοι και χανουμε τρελη εμπειρια αν δεν αγοραζουμε συνεχως το νεοτερο και ακριβοτερο*;

*Περιμενω τον 1ο που θα πει "φιλαρακι δεν εισαι gamer αν δεν παιζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε 4K/120FPS/Ultra. Ενω εγω με το PC των 12000 ευρω ειμαι real gamer".

Φυσικά παίζει ρόλο και σε τι frames θα παίζεις. Αν έχεις μια 1080 με 120hz αξίζει. Αλλά στα 60hz δε χρειάζεται πιστεύω. Καλά ο καθένας όπως το βλέπει.Ούτε εγώ θεωρώ τον εαυτό μου gamer. Τι σημαίνει gamer έτσι κι αλλιώς...

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Και εγώ με την ταπεινή 1050ti είμαι, και μια χαρα παίζω σε 1080.

Το port του zero dawn πάντως ήταν αξιοπρεπέστατο..!

Μετά από 10 patches θες να πεις. 

Επίσης γράφει το άρθρο ότι ανακοινώθηκε η collection του uncharted. Δεν ισχύει μόνο το uncharted 4 ανακοινώθηκε επίσημα από Sony. Τώρα αν έρθουν όλα μαζί μακάρι αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο ας διορθωθεί. 

36 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Ο απόλυτος έλεγχος.

Με χάσατε ρε σεις για το ποιος κάνει πλάκα στα πιο πάνω ποστ. Γιατί Racing simulator δεν παίζει με πληκτρολόγιο ούτε ο Θεός ο ίδιος. Arcade ναι μέχρι nfs αντε forza. Τώρα για το ότι τα tps πρέπει να παίζονται αποκλειστικα με ποντίκι ή controller νομίζω είναι το είδος που και με τις 2 επιλογές έχουμε μια άρτια εμπειρία. Αλλά δεν θα παίξουμε project cars η fifa με πληκτρολόγιο όπως και δεν θα παίξουμε Sims η. Age of empires με controller. Θα έλεγα και fps αλλά με το aim assist παίζεις σχετικά οκ με controller. 

Δημοσ.
10 minutes ago, Arkin said:

Με χάσατε ρε σεις για το ποιος κάνει πλάκα στα πιο πάνω ποστ

Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως και των 2 τα μηνύματα είναι ειρωνικά. :P

• Like 7
Δημοσ.

Τέλεια, σαν PC user το περίμενα πως και πως! Το έχει φιλαράκι μου σε ps4 pro και είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς. Και δυστυχώς δεν το έχω με τα χειριστήρια... ούτε gta δεν καταφέρνω.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για το πως παίζει ο καθένας είναι το πως έχει συνηθίσει. Εμένα μου φαίνεται εντελώς "ξένο" το controller σε κάποια ήδη παιχνιδιών. Μέχρι που συνάντησα το αντίθετο. Κάποιον δηλαδή να του φαίνεται απίστευτο που μπορώ και παίζω με mouse keyboard... 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μετά από 10 patches θες να πεις. 

Η αλήθεια είναι πως δεν το πήρα day one οπότε δεν γνωρίζω πόσο buggy ήταν στην αρχή...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filip123go είπε

Η αλήθεια είναι πως δεν το πήρα day one οπότε δεν γνωρίζω πόσο buggy ήταν στην αρχή...

Είχε πολλά θέματα τώρα το παίζω και εγώ είμαι στις 40 ώρες και πάει βουτυρο πήρε όμως 10 patches μέχρι να έρθει στο performance που έχει. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...