Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mordred είπε

Ή υπάρχουν αυτοί που έχουν εδώ και καιρό (προ κατάστασης με τις gpu) κάποια αξιόλογη gpu και παίζουν. Εγώ με μία 1060 είμαι και στα 1080p παίζω μια χαρά σε mid και περισσότερες φορές high τους περισσότερους τίτλους

Και εγώ με την ταπεινή 1050ti είμαι, και μια χαρα παίζω σε 1080.

20 λεπτά πριν, Agony είπε

Το μονο που θελω ειναι ενα καλο Optimize , Εφοσον υπαρχει που υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με τις καρτες γραφικων , τουλαχιστον ας υπαρχει ενα καλο Optimize.

Το port του zero dawn πάντως ήταν αξιοπρεπέστατο..!

• Confused 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Και εγώ με την ταπεινή 1050ti είμαι, και μια χαρα παίζω σε 1080.

Εδωσα ενα νεφρο και εναν τενεκε λαδι και πηρα τον Σεπτεμβρη μια 3060 προς αντικατασταση της "γερασμενης" μου GTX 1060 παιδες. Τελικα σχεδον 2 μηνες μετα ομολογω πως - σε 1080 που παιζω - αντιλαμβανομαι ελαχιστες διαφορες στα παιχνιδια σε σχεση με την 1060. Και ομολογω οτι καπου ψιλο κλαιω τα λεφτα (600 ευρω) που εδωσα αυτη την περιοδο.

Πιστευω πως θα μπορουσα να περιμενω τελικα μεχρι να περασει η μπορα αλλα επεσα θυμα του marketing.

Ο λογος που εγραψα το αποπανω ειναι για να πω οτι μια χαρα γουστα βγαζει κανεις ακομα με μια 1060/1070. Οι developers ειναι ενημεροι οτι η κατασταση με τις GPU εχει βαλτωσει και δεν ειναι ακομα τοσο τρελοι που να φτιαξουν ενα unplayable παιχνιδι στην δημοφιλεστερη κατα Steam καρτα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vste είπε

Εδωσα ενα νεφρο και εναν τενεκε λαδι και πηρα τον Σεπτεμβρη μια 3060 προς αντικατασταση της "γερασμενης" μου GTX 1060 παιδες. Τελικα σχεδον 2 μηνες μετα ομολογω πως - σε 1080 που παιζω - αντιλαμβανομαι ελαχιστες διαφορες στα παιχνιδια σε σχεση με την 1060. Και ομολογω οτι καπου ψιλο κλαιω τα λεφτα (600 ευρω) που εδωσα αυτη την περιοδο.

Πιστευω πως θα μπορουσα να περιμενω τελικα μεχρι να περασει η μπορα αλλα επεσα θυμα του marketing.

Ο λογος που εγραψα το αποπανω ειναι για να πω οτι μια χαρα γουστα βγαζει κανεις ακομα με μια 1060/1070. Οι developers ειναι ενημεροι οτι η κατασταση με τις GPU εχει βαλτωσει και δεν ειναι ακομα τοσο τρελοι που να φτιαξουν ενα unplayable παιχνιδι στην δημοφιλεστερη κατα Steam καρτα.

Δεν ξέρω για την 3060 αλλά επειδή είχα την rx580 που είναι η αντίστοιχη της 1060 σε σχέση με την 3070 ή την 3070ti θα σου πω ότι εκεί μόνο υπάρχει διαφορά. Η 1060 είναι για 1080p the best vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λογος που αγοραζαμε Playstation πλεον δεν ισχυει, αμα αρχισουν να βγαινουν τα exclusives στο pc οι κονσολες δεν εχουν κανεναν λογο υπαρξης

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, nick_corobos said:

Επιτελους, ειναι κριμα τετοια παιχνιδια να μην παιζονται με mouse and keyboard. Λυπαμαι οσους τα επαιξαν με gamepad

Η αλήθεια είναι πως τα 3rd person action-adventure είναι φτιαγμένα για ποντίκι και πληκτρολόγιο. 

Αυτά και τα racing. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Αυτοί που έχουν να τις αγοράσουν. Αλλιώς αγοράζεις ένα ps4 απο εδώ μέσα με 150 ευρώ, και δώρο το παιχνίδι.

Αν το Πορτ είναι καλό πιστεύω με μια καλή GPU 5-6 ετών θα τρέχει μια χαρά σε medium settings .

Φυσικά και η επιλογή που αναφέρεις είναι πολύ σωστή 

Δημοσ.

sony εισαι  τραγικοι απλα πλεον ,  οπως και το uncharted που θα ειναι Uncharted: Legacy of Thieves Collection coming to PS5 and PC περιμενες να το δωσεις την αναβαθμισει εεε,,,,,, got 30 euro ps5 ugrade , !!!!απατη παιχνιδομηχανη εβγαλες 2-3 games καλα  και μετα το χαος , χωρις παιχνιδια και  remake , την πατησαμε αρκετοι τεσπ και την αγορασαμε το ps5,   τωρα την πουλησα γιατι η κοροιδια εχει και ορια, εχεις σηκωσει τον αμανε πολυ ψιλα καλμαρε 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνα με λεακ της nvidia αυτα τα παιχνιδια ερχοντε στο πισι.

Horizon Forbidden West, GT7, Déraciné, God of War, Returnal, Demon Souls, Ratchet and Clank (no specified game), Sackboy: A Big Adventure and Ghost of Tsushima

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
4 minutes ago, kundi said:

sony εισαι  τραγικοι απλα πλεον ,  οπως και το uncharted που θα ειναι Uncharted: Legacy of Thieves Collection coming to PS5 and PC περιμενες να το δωσεις την αναβαθμισει εεε,,,,,, got 30 euro ps5 ugrade , !!!!απατη παιχνιδομηχανη εβγαλες 2-3 games καλα  και μετα το χαος , χωρις παιχνιδια και  remake , την πατησαμε αρκετοι τεσπ και την αγορασαμε το ps5,   τωρα την πουλησα γιατι η κοροιδια εχει και ορια, εχεις σηκωσει τον αμανε πολυ ψιλα καλμαρε 

Σε κάθε σχετικό θέμα θα μπαίνεις να σπαμαρεις? 

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει πάντως μιλάμε για σχεδόν 4ων χρονών παιχνίδι (Απρίλιο του 2018 βγήκε) . Όσοι ήταν να αγοράσουν την κονσόλα για να το παίξουν, την αγόρασαν. Από καθαρά οικονομικής άποψης είναι καλή κίνηση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...