Mitsaras29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν είναι αξιόπιστη η forward2me.com και εάν κάποιος έχει θετική εμπειρία. Σε διάφορα site αξιολόγησης τύπου trustpilot, feefo διαβάζω καλά σχόλια αλλά αυτά θα μπορούσε να είναι και "φτιαχτά". Αγόρασα από Γερμανικό Google Store συσκευή και έχω βάλει τα στοιχεία τους για να πάει εκεί και να μου τη στείλουν. Έχω ακόμα περιθώριο ακύρωσης ή αλλαγής στοιχείων αποστολής οπότε ζητάω τα φώτα σας μιας και είδα με μια αναζήτηση που έκανα στα θέματα εδώ είδα ότι κάποια μέλη την έχουν χρησιμοποιήσει ή την χρησιμοποιούν. Θα πρέπει να έχω λόγο να φοβάμαι ότι το πακέτο δεν θα μου έρθει ποτέ ή όλα είναι οκ; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από Mitsaras29
tasarass77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Από Γερμανία έχω διαβάσει καλά σχόλια για την Mailboxde πολλά χρόνια πριν και υπάρχει ακόμα, δεν την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. 2
.:Cabal:. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την έχω χρησιμοποιήσει 5-6 φορές όσο έμενα Αγγλία, ποτέ δεν είχα κανέναν απολύτως πρόβλημα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από .:Cabal:. 1
conqueror06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Την χρησιμοποιούσα επί χρόνια για αγορές από Αγγλία. Πλήρως αξιόπιστη, εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, είχα σχεδόν 50 αποστολές από αυτούς δίχως το παραμικρό πρόβλημα αλλά οι τιμές στα μεταφορικά τσιμπάνε να ξέρεις. 2
Mitsaras29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, conqueror06 είπε Την χρησιμοποιούσα επί χρόνια για αγορές από Αγγλία. Πλήρως αξιόπιστη, εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, είχα σχεδόν 50 αποστολές από αυτούς δίχως το παραμικρό πρόβλημα αλλά οι τιμές στα μεταφορικά τσιμπάνε να ξέρεις. Είμαι προετοιμασμένος ότι για ένα μικρό πακέτο συσκευής Smartphone που έχω θα σώσω 50-80€ δεν με πειράζει αρκεί να γίνει η δουλειά μου.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Aπο Γερμανια-UK-USA παιζει και το eshopwedrop.gr 1
conqueror06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Mitsaras29 είπε Είμαι προετοιμασμένος ότι για ένα μικρό πακέτο συσκευής Smartphone που έχω θα σώσω 50-80€ δεν με πειράζει αρκεί να γίνει η δουλειά μου. Κατά πολύ φθηνότερα θα σου βγει από 50-80 ευρώ οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα