Προς το περιεχόμενο

Android tv 4K-emulation-gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα έλεγα να πας είτε στο Mi box s η το Chromecast, αναλόγος το γιατί θέλεις περισσότερο, το Mibox έχει ευκολίες σε έλενχο με διάφορα χειριστήρια, ενώ είναι και native android με οτι αυτό συνεπάγεται και πχ μπορείς να κάνεις  cast στο Smartphone σε PC κλπ το Chromcast είναι πιο "δυνατό" για βίντεο Streaming 4K και έχει καλή "συνδεσιμότητα" πρός άλλες συσκευές,αν το θέλεις περισσότερο για παιχνίδια και έχεις η βλέπεις συνήθως 1080p περιεχόμενο,τότε θα έλεγα το mi box.Για το emuelec δεν ξέρω συγκεκριμένα,αλλά φαντάζομαι πως ναι παίρνει.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ELMastas είπε

Εγω θα έλεγα να πας είτε στο Mi box s η το Chromecast, αναλόγος το γιατί θέλεις περισσότερο, το Mibox έχει ευκολίες σε έλενχο με διάφορα χειριστήρια, ενώ είναι και native android με οτι αυτό συνεπάγεται και πχ μπορείς να κάνεις  cast στο Smartphone σε PC κλπ το Chromcast είναι πιο "δυνατό" για βίντεο Streaming 4K και έχει καλή "συνδεσιμότητα" πρός άλλες συσκευές,αν το θέλεις περισσότερο για παιχνίδια και έχεις η βλέπεις συνήθως 1080p περιεχόμενο,τότε θα έλεγα το mi box.Για το emuelec δεν ξέρω συγκεκριμένα,αλλά φαντάζομαι πως ναι παίρνει.

Μαλλον σε Chromecast θα πάω τότε επειδή το κρύβει και η τηλεόραση και φαίνεται πιο ωραίο . Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια man!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...