kzampa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα θέμα με ένα iMac 2011 στο οποιο θέλησα να περάσω osx μετά το high sierra . Άλλά κατα την εγκατάσταση εσβησα τον σκληρό ολοκληρωτικά και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει παρα μόνο στο λογότυπο προχωράει λίγο η μπάρα απο κάτω και σταματάει εκεί . Ένα θέμα επιπλέον είναι ότι πατώντας το option για να εμφανιστούν οι δίσκοι δεν εμφανίζεται τίποτα εκτός απο έναν εσωτερικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για την εγκατάσταση . Επίσης ότι στικάκι ή σκληρό δίσκο συνδέσω εκείνη την στιγμή (κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και αφού πατήσω το option ) δεν εμφανίζεται στην οθόνη . Aν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ξεκολλήσω απο την κατάσταση θα ήμουν ευγνώμων . Ευχαριστώ για το χρόνο σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει Time Machine backup ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kzampa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει time machine backup αλλα δεν με αφήνει καν να φτάσω σε recovery mode για να το χρησιμοποιήσω . Νομίζω η αγνοία μου χάλασε κάτι στο συστημα boot του iMac . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kzampa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα και πάλι , μετά απο περίπου 100 επανεκκινησεις το imac μπήκε σε internet recovery mode και εκάνε την αρχική του εγκατάσταση . Οπότε μετά απο 4 μέρες συνεχών επανεκκινήσεων ήρθε στα ίσια του . Το μόνο που έκανα διαφορετικό ήταν ότι το σύνδεσα με ethernet το mac με το μοντεμ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα