Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατα την εγκατάσταση bigsur οn iMac 2011 ( unsupported )

kzampa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα θέμα με ένα iMac 2011 στο οποιο θέλησα να περάσω osx μετά το high sierra  . Άλλά κατα την εγκατάσταση εσβησα τον σκληρό ολοκληρωτικά και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει παρα μόνο στο λογότυπο προχωράει λίγο η μπάρα απο κάτω και σταματάει εκεί . Ένα θέμα επιπλέον είναι ότι πατώντας το option για να εμφανιστούν οι δίσκοι δεν εμφανίζεται τίποτα εκτός απο έναν εσωτερικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για την εγκατάσταση . Επίσης ότι στικάκι ή σκληρό δίσκο συνδέσω εκείνη την στιγμή (κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και αφού πατήσω το option ) δεν εμφανίζεται στην οθόνη . 

Aν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ξεκολλήσω απο την κατάσταση θα ήμουν ευγνώμων . 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει time machine backup αλλα δεν με αφήνει καν να φτάσω σε recovery mode για να το χρησιμοποιήσω . Νομίζω η αγνοία μου χάλασε κάτι στο συστημα boot του iMac . 

Καλησπέρα και πάλι , μετά απο περίπου 100 επανεκκινησεις το imac μπήκε σε internet recovery mode και εκάνε την αρχική του εγκατάσταση . Οπότε μετά απο 4 μέρες συνεχών επανεκκινήσεων ήρθε στα ίσια του . Το μόνο που έκανα διαφορετικό ήταν ότι το σύνδεσα με ethernet το mac με το μοντεμ ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...