Προς το περιεχόμενο

Ubiquiti LiteBeam AC Gen2 Εξωτερική Κεραία WiFi Παραβολική 23dBi με σύνδεση Ethernet

AcidRain1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα καλησπερα! Λοιπον ηθελα να ρωτησω παρακαλω αν καποιος γνωριζει . Μενω σε ενα σπιτι  αλλα λογω χωρου νοικιασα ενα αλλο  σπιτι περιπου 40-50 μετρα πιο μακρια απο αυτο που μενω τωρα . Επειδη εχω στο σπιτι που μενω τωρα το παλιο ας το πουμε ετσι ιντερνετ 100ρα γραμμη σκεφτομουν αν μπορουσα να χρησιμοποιησω δυο τετοιες κεραιες για να μην μπω στην διαδικασια να βαζω νεα γραμμη . Το να κοψω την γραμμη η να την μεταφερω στο νεο σπιτι δεν γινεται λογω οτι απο κατω ειναι το μαγαζι μου . Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστες αυτες οι κεραιες και επισης αν δεν εχουν οπτικη επαφη σε αυτα τα 50-60 μετρα θα εχω ιντερνετ η θα εχω αποσυνδεσεις και τετοια ? Σκεφτομουν να τις βαλω στην ταρατσα και τις δυο απλα δεν γνωριζω αν εχει οπτικη επαφη. Ευχαριστω  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι ασύρματες ζεύξεις δουλεύουν όταν υπάρχει ανεμπόδιστη οπτική επαφή. Ανέβα στην ταράτσα και κάνε έλεγχο να δεις αν υπάρχει, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να σου πει αν παίξει ή όχι.

Στα 50 μετρα μπορεις να χρησιμοποιήσεις και τις Locom5 αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι πως γίνετε στα 50-60 μετρα που λες να μην ξερεις αν εχεις οπτικη επαφη; Δεν ειναι δα και 2 χλμ. Τεσπα για να μην εισαι σε θεση να ξερεις αν εχεις οπτικη επαφη μαλλον δεν εχεις και δεν θα δουλεψει... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οπτικη επαφη τελικα εχω . Αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι οσον αφορα την παραμετροποιηση θα ειναι ευκολο να το κανω εγω η θα πρεπει να φωναξω καποιον τεχνικο να το κανει ? 

1 ώρα πριν, AcidRain1 είπε

Οπτικη επαφη τελικα εχω . Αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι οσον αφορα την παραμετροποιηση θα ειναι ευκολο να το κανω εγω η θα πρεπει να φωναξω καποιον τεχνικο να το κανει ? 

Εξαρτατε τη δουλεια θες να κανεις. Αν ειναι κατι που δεν σε πολυ νοιαζει κανε το εσυ αν ειναι κατι πιο σοβαρο βαλε εναν τεχνικο να το κανει. Κλεφτες θα γινουν και αυτοι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...