Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ψάχνω gaming ποντίκι και θέλω βοήθεια. Βασικά έχω μια ιδιοτροπία με τα ποντίκια, θέλω τα πλήκτρα να μην ξεχωρίζουν στο μπροστινό μέρος, ούτε θέλω και πολλά πλαϊνά macro πλήκτρα. Με βόλευε απίστευτα το G400 της Logitech (επισυνάπτω φωτό), αλλά πλέον πού να το βρω πια... Κανένα άλλο ποντίκι σε αυτή τη λογική; Για μεγάλη παλάμη. 

81wlRnbDgxL._AC_SX425_.jpg

Επεξ/σία από kite26
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kite26 είπε

Λοιπόν, ψάχνω gaming ποντίκι και θέλω βοήθεια. Βασικά έχω μια ιδιοτροπία με τα ποντίκια, θέλω τα πλήκτρα να μην ξεχωρίζουν στο μπροστινό μέρος, ούτε θέλω και πολλά πλαϊνά macro πλήκτρα. Με βόλευε απίστευτα το G400 της Logitech (επισυνάπτω φωτό), αλλά πλέον πού να το βρω πια... Κανένα άλλο ποντίκι σε αυτή τη λογική; Για μεγάλη παλάμη. 

81wlRnbDgxL._AC_SX425_.jpg

Καλύτερα να πας σε καταστήματα για να δεις κάποια από κοντά να δεις αν σε βολεύουν , χίλιες φορές αυτό παρά να πάρεις ένα και στο τέλος να μην σε βολεύει

Δημοσ.

Refurbished εγώ που πήρα ήταν μεταχειρισμένο και στους δύο μήνες είχε θέμα με τα click.. 

Καλύτερα καινούργιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kite26 said:

Αυτό πήρα τελικά!

Καλοριζικο. Γενικα να ξερεις το καλυτερο ασυμμετρικο ειναι η σειρα EC απο την zowie. Αν και παει στα 80 και δεν εχουν ερθει τα καινουρια c στην ελλαδα.

https://zowie.benq.com/en-us/mouse/ec2-c.html

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...