ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Αγόρασα ένα MacBook Air κ σήμερα που το χρησιμοποίησα πρώτη φορά σοβαρά για δουλειά μετά από λίγη ώρα άρχισα να ζαλίζομαι, να με πιέζουν τα μάτια μου κ να έχω αίσθημα ναυτίας. Το έχει πάθει κανένας άλλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Από την ταχυτητα του μήπως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Χαχαχα, μακάρι. Το έψαξα στο Ίντερνετ κ γενικά υπάρχουν αρκετές αναφορές . Λατρεύω τα προϊόντα της Apple κ δεν μπυ έχει συμβεί κάτι ανάλογο με ipad - iPhone . Ελπίζω να είναι θέμα συνήθειας αν κ τα συμπτώματα ήταν πολύ έντονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 έχεις ξαναδουλέψει σε laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Χαχαχα, μακάρι. Το έψαξα στο Ίντερνετ κ γενικά υπάρχουν αρκετές αναφορές . Λατρεύω τα προϊόντα της Apple κ δεν μπυ έχει συμβεί κάτι ανάλογο με ipad - iPhone . Ελπίζω να είναι θέμα συνήθειας αν κ τα συμπτώματα ήταν πολύ έντονα Μπορεί να έτυχε και να ήσουν κουρασμένος εκείνη την ώρα δε λέει κάτι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Ενδεχομένως να είναι κάτι άλλο.. ακόμη και σήμερα έχω τα ίδια συμπτώματα, αν και δεν χρησιμοποιώ από χθες την οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 άλλο είναι το πρόβλημά σου φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μερικοι εχουν θεμα με διαφορους τυπου οθονων και το flickering που εχουν. Δες εδω: https://www.notebookcheck.net/Apple-MacBook-Air-2020-M1-Entry-Review-Apple-M1-CPU-humbles-Intel-and-AMD.508057.0.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε αυτη την συχνοτητα ειναι extreme να σε επηρεαζει το pwm. Υπαρχουν οντως παραπονα απο χρηστες iphone με oled οθονη οπου η συχνοτητα εκει κυμαινεται συνηθως μεταξυ 200-500 hz αναλογως την ρυθμιση της φωτεινοτητας. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από dimitris_sg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα