Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα αν γνωρίζει  κάποιος να μου προτείνει  κάποιο έτοιμο πληκτρολόγιο, γύρω στα 100-120ε. Κύρια χρήση gaming. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρομαι να φτιάξω και ένα δικό μου custom πληκτρολόγιο, πάλι αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει κάποια λινκ καταστημάτων που πουλάνε τα κομμάτια που χρειάζομαι. (Ξέρω ότι ένα δικό μου θα είναι αρκετά πιο ακριβό). 

Ευχαριστώ για την βοήθεια ~!

Δημοσ.

Glorious GMMK TKL Black αλλάζεις τα πάντα , άψογο το χρησιμοποιώ 2 εβδομάδες και δεν έχω κανένα πρόβλημα, πουλάνε και σκέτο το backbone στα 85,87 ευρώ και του βάζεις ότι θέλεις πάνω

Δημοσ.

Κοιτα πρωτη φορα ακουω καποιον να κανει αυτη την ερωτηση. Μιλαμε για 2 διαφορετικους κοσμους.

Ο ενας ειναι οι gamers οπου θελουν RGB και γρηγορα πληκτρολογια με οσο το δυνατον λιγοτερο respone time.

Και ο αλλος ειναι οι Enthousiasts. Που θελουν ενα πληκτρολογιο κυριως για πληκτρολογηση μονο αδιαφοροντας για το RBG και τον χρονους αποκρισης. 

Το να πας σε costum πληκτρολογια θα πρεπει να εχεις γενικα μεγαλη εμπειρια πανω στο θεμα και κυριως εμπειρια στους διακοπτες. 

Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ, αν ειναι το πρωτο σου μηχανικο και λοιπα και λοιπα.

Ισως μια καλη λυση ειναι οπως προαναφερθηκε να παρεις  ενα swap hot και να δοκιμασεις να πειραματιστεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...