Προς το περιεχόμενο

God of War [PC][2022]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα περιμενω να το αγορασω δεν νομιζω να αργησει πολυ να πεσει στο 20αρικο και να διορθωθουν τα οποια θεματα εχει.

Και day one patch

Screenshot_1.png

• Like 2
  • Απαντ. 662
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Τοσα λεφτα η Sony και ενα Denuvo ΟΥΤΕ ΚΑΝ μπηκε στον κοπο να βαλει!!!LOL

Γιατί να βάλει denuvo ; Ένα άθλιο DRM είναι που δημιουργεί θέματα ακόμα και σε όσους το αγοράσουν. Επίσης θέλει να το παίξουν όσοι περισσότεροι γίνεται για να φτιάξει hype για το Ragnarok μπας και τους κάνει να πάρουν PS5.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό λέω, αν τους ένοιαζε να κάνουν secure τα πρώτα sales θα έβαζαν. Θέλουν απλά να δημιουργηθεί hype για το Ragnarok. 

Κανένα παιχνίδι της Sony μέχρι στιγμής δεν έχει denuvo στο PC. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, koyris είπε

38 gb μονο;

38.63 για την ακριβεια. 

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Αυτό λέω, αν τους ένοιαζε να κάνουν secure τα πρώτα sales θα έβαζαν. Θέλουν απλά να δημιουργηθεί hype για το Ragnarok. 

Καλα κανουν και δεν βαζουν denuvo ωστε να μην εχει θεματα το παιχνιδι με stutters κτλ. Αλλα φανατικο pc gamer δεν προκειται να τον κανει να παρει κονσολα. Οταν εχεις μια συλλογη 500-600 παιχνιδιων σε steam/uplay/origins κτλ δεν προκειται να παρεις κονσολα για 4-5 παιχνιδια τα οποια θα ερθουν μετα απο 2-3 χρονια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τελος παντων εχεις και ενα δικαιο οτι πουλησαν πουλησαν στο Playstation

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

38.63 για την ακριβεια. 

Καλα κανουν και δεν βαζουν denuvo ωστε να μην εχει θεματα το παιχνιδι με stutters κτλ. Αλλα φανατικο pc gamer δεν προκειται να τον κανει να παρει κονσολα. Οταν εχεις μια συλλογη 500-600 παιχνιδιων σε steam/uplay/origins κτλ δεν προκειται να παρεις κονσολα για 4-5 παιχνιδια τα οποια θα ερθουν μετα απο 2-3 χρονια. 

Ps5 παίρνεις για τα exclusives καθώς δε νομίζω να βγουν αμέσως στο PC τα νέα. 

PC + PS5 και τα έχεις όλα. 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

38.63 για την ακριβεια. 

Πολλοι ξερεις δεν περιμενουν 4 χρονια για να παιξουν εναν τιτλο...οποτε εχει λογικη η κινηση τους, ετσι και αλλιως στην κονσολα τους θα βγαλουν το κοστος παραγωγης και ειδικα οσοι το παρουν full price.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Λες το Ragnarok να το βγαλουν μετα αμεσως και στο PC?εγω νομιζω σε κανα 2 χρονια μετα!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Πολλοι ξερεις δεν περιμενουν 4 χρονια για να παιξουν εναν τιτλο...οποτε εχει λογικη η κινηση τους, ετσι και αλλιως στην κονσολα τους θα βγαλουν το κοστος παραγωγης και ειδικα οσοι το παρουν full price.

Βρε λογικη εχει αλλα ενας hardcore pc gamer δεν θα παει σε κονσολα κατα τη γνωμη μου. Πιστευω παντως οτι επειδη θα ειδαν αρκετο τζιρο μεχρι στιγμης με days gone και zero dawn και ερχονται τα καλυτερα οτι δεν θα τους ενδιαφερει τοσο το αν θα παρει ps5 ενας pc gamer γιατι κερδη θα εχουν υπεραρκετα μονο απο τα port που θα φερνουν. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Τοσα λεφτα η Sony και ενα Denuvo ΟΥΤΕ ΚΑΝ μπηκε στον κοπο να βαλει!!!LOL

Καλύτερα, προκειμένου να έχει stuttering..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μα ηδη ηρθαν days gone horizon τωρα god of war και ερχονται ghost of tsushima uncharted 4 και little big planet το τελευταιο και ακομα εχουμε δρομο για το 2022. Ενας pc gamer με ενα τεραστιο backlog απο πισω δεν εχει καουρα πιστευω να παιξει οτι νεο exclusive βγαζει η sony και μπορει να περιμενει δεν ειναι οτι θα μεινει χωρις παιχνιδι. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Ούτε εγώ περίμενα, έπαιζα άλλα. Αφού ήρθε τώρα θα το παίξω. Δεν είναι να πεις FIFA που θα έπαιζες με 4 χρόνια παλιούς παίκτες..

14 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Ναι αλλα θα το αγορασουν χωρις Denuvo?εγω +φωνω μαζι σου αλλα δεν θα το αγορασει κανενας

Γιατί; Που χρειάζεται το denuvo για να αποφασίσεις αν θα το αγοράσεις ή όχι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Μα ηδη ηρθαν days gone horizon τωρα god of war και ερχονται ghost of tsushima uncharted 4 και little big planet το τελευταιο και ακομα εχουμε δρομο για το 2022. Ενας pc gamer με ενα τεραστιο backlog απο πισω δεν εχει καουρα πιστευω να παιξει οτι νεο exclusive βγαζει η sony και μπορει να περιμενει δεν ειναι οτι θα μεινει χωρις παιχνιδι. 

Εγω που θελω να παιξω το ragnarok τωρα θα το παρω, καποιος αλλος μπορει να περιμενει και 4 χρονια δεν αντιλεγω. Οπως επισης και spider-man, last οf us κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...