Προς το περιεχόμενο

God of War [PC][2022]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Σε συγχωρούμε για μια τελευταία φορά λοιπόν!

Αν ξαναγίνει, θα εισηγηθούμε να απομακρυνθείς από το φόρουμ ετούτο δω.

Παρατηρήσεις από ζηλωτές του Loading Field δεν δεχόμεθα κύριε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 662
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 minutes ago, Zus said:

XMP enabled:

RBar enabled:

Bios Firmware update:

MoBo drivers update:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεισφορά σας!

Γιατί το Gaming.. Εεε! Είναι καλοπέραση, Όχι ταλαιπωρία! 

Καλή διασκέδαση λοιπόν συμφορουμίτη! 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω λίγο, γιατί έχω πάθει πλάκα με το παιχνίδι, το Ragnarok στο PS5 είναι ακόμα καλύτερο;

Γιατί πραγματικά από εποχές Elden Ring έχω να κολλήσω με Single Player τόσο άσχημα, συγκρίνεται άνετα με το Witcher 3 (δεν έχει το βάθος του βέβαια, ωστόσο έχει καλύτερο gameplay) και δεν θέλω να τερματίσει. Σε περίπτωση που το Ragnarok, το οποίο βλέπω έχασε το GOTY το 2022 από το Elden Ring, είναι ακόμα καλύτερο, να το τρέξω λίγο το θέμα...

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

Σίγουρα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, και έχει πολύ μεγαλύτερο scope η πλοκή. Θεωρώ είναι ακόμα καλύτερο από άποψη εξέλιξης χαρακτήρων, plot twists, διαλόγων, set pieces και έχει περισσότερες επιλογές στο combat.

Αλλά δεν είναι και τέλειο. Σε κάποια σημεία έχει λίγο πιο γρήγορο ρυθμό από ότι πρέπει και σε κάποια άλλα πολύ πολύ πιο αργό και χαλάει λίγο το pacing. Επίσης το τελευταίο act θεωρώ ήταν λίγο απότομο μέχρι να φτάσει στον επίλογο.

Σίγουρα αν δεν υπήρχε το Elden ring είχε τις περισσότερες πιθανότητες για goty, μιας και έχει βελτιωθεί σε κάθε πτυχή του προκατόχου του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα προτιμησα του 2018 απο το Ragnarok.
το Ragnarok σε πιανει απο το χερακι και σου λεει τι να κανεις και πως.
οσο για το σεναριο... χωρις να κανω σποιλερς, η τελικη "απαντηση" ειναι επιοικως γελοια.

οσο για το GoTY, δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
δικαιως το πηρε το Elden Ring.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1

Το δεύτερο παιχνίδι είχε πολύ πιο πολύπλοκο θέμα να αναλύσει από το πρώτο που ουσιαστικά είναι ένα road trip πατέρα-γιου που τους επιτρέπει να συνδεθούν.

Το δεύτερο ασχολείται με θέματα ταυτότητας, επιλογών, επιπτώσεων των πράξεών σου.

Πόσο σε καθορίζει το παρελθόν σου? Μπορείς να "ξεφύγεις" από αυτό? Πόσο σε καθορίζουν οι πράξεις σου? Πόσο επηρεάζουν οι πράξεις σου εσένα τον ίδιο/ τους ανθρώπους γύρω σου/τον κόσμο? Πώς επιλέγεις ο ίδιος τους φίλους/οικογένεια σου. Πού θα φτάσεις για να τους προστατέψεις? (Οκ το τελευταίο είναι λίγο θεματική και του πρώτου)

Γενικά όμως δεν συγκρίνονται το τι προσπαθεί να κάνει το πρώτο με το δεύτερο. Λογικό το δεύτερο λοιπόν να έχει περισσότερα λάθη και να χάνει κάπου στην παρουσίαση. Δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερος τίτλος overall.

Εννοείται το Elden ring έπρεπε να κερδίσει, δεν είπα το αντίθετο. Όπως θεωρώ και το rdr2 έπρεπε να κερδίσει αντί του πρώτου.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το συγκεκριμένο δικαίως αναδείχθηκε GOTY του 2018. Προσωπικά το θεωρώ ανώτερο του Red Dead Redemption 2. Ειδικά το exploration κομμάτι, που δεν του το είχα, είναι εξαιρετικό. Βγαίνεις Midgard και θέλεις να σκαρφαλώσεις σε ό,τι πλαγιά υπάρχει. Έχω γράψει 33 ώρες σε 5 ημέρες και βλέπω ότι έχει πολύ ζουμί ακόμα 

Spoiler

μόλις σκότωσα Baldur

Επαναλαμβάνω, το gameplay του είναι εξαιρετικό. Κυνηγάς τα fights σαν μανιακός. Τόσα tries όπως κάνω με τις Valkyries, από Elden Ring και Malenia είχα να κάνω. Και παρά το γεγονός ότι είμαι underleveled και undergeared, επιμένω ξανά και ξανά, δεν μου πάει η καρδιά να φύγω. Απόλαυση!

Επεξ/σία από Zus
  • Like 2

Θεωρώ καλύτερο το δεύτερο, άμα εξαιρέσεις τα parts που δεν παίζεις με Κράτος. Με αυτά τα parts, το πρώτο είναι καλύτερο, σαν σύνολο. Το combat system είναι σαφώς καλύτερο στο δεύτερο, αν και η έλλειψη του executioner cleave είναι σπαστική. Και εγώ πρόσφατα τελειωσα το πρώτο και έπιασα το δεύτερο.

• Like 1

Executioner cleave ήταν αυτό με πατημένο δεξί κλικ που τους πετσόκοβε?

Αν είναι αυτό και δεν είναι στο δεύτερο κρίμα.

Επίσης η ερμηνεία του Christopher judge είναι ακόμα ένα-δύο σκαλοπάτια πάνω στο δεύτερο σε σχέση με το πρώτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just getting started είπε

Executioner cleave ήταν αυτό με πατημένο δεξί κλικ που τους πετσόκοβε?

Αν είναι αυτό και δεν είναι στο δεύτερο κρίμα.

Επίσης η ερμηνεία του Christopher judge είναι ακόμα ένα-δύο σκαλοπάτια πάνω στο δεύτερο σε σχέση με το πρώτο.

Αυτό είναι! Μόνο με μία φράση μπορώ να περιγράψω την αίσθηση που μου δίνει το gameplay του:

«Πού είστε να σας πηδήξω;»

Αντίθετα στο Elden Ring και σε όλα τα Soul games η αίσθηση είναι «τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χεσει ο λωκος» 😝

Επεξ/σία από Zus

Αχαχαχαχα ισχύει σίγουρα νιώθεις λίγο OP ειδικά προς το τέλος.

Γενικά αν είχα ένα πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι στην αρχή είναι όλοι sponges και μετά την μέση πετσοκόβεις ότι βρίσκεις μπροστά σου άσχετα αν είναι 8+ επίπεδο. Και αυτό σε δυσκολία αμέσως κάτω από την τελευταία.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις στο πιο δύσκολο, γιατί μετά η αρχή γίνεται σπάσιμο νεύρων με το damage που δέχεσαι ακόμα και από τους πιο αδύναμους οι οποίοι γίνονται ακόμα πιο sponges, ενώ εσύ δεν έχεις κανένα ability/combo/gear/health.

Εγώ πάντως δεν ένιωσα εξολοθρευτής στην Sigrun στο πρώτο (μπορεί να μου πήρε και 10-15 προσπάθειες) και σίγουρα όχι στην Gna στο δεύτερο που ψιλοπάς 2 shot αν δεν προσέξεις. Ακόμα και το Valhalla είναι λίγο ζόρικο αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ειδικά στην αρχή και σου τύχουν ζόρικα bosses.

Όλα αυτά βέβαια είναι optional και πολλοί από τους "εξολοθρευτές" παίζει να μην τα βρήκαν καν ή να κάναν rq.🤣

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελείωσα το main story και είχα αφήσει Niflheim, Muspelheim και τις 2 Valkyries που βρίσκεις σε αυτές τις περιοχές.

Πήγα Sigrun με αέρα μαμήκου, και μου τον έβαλε εκεί που δεν πιάνει ο ήλιος.

Boss fight επιπέδου Dark Souls και το healing να πρέπει να το κυνηγάς στα πατώματα... 6 ώρες μου πήρε να τη βγάλω σε normal diff. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ με το gear μου και είχα χαμηλό Life. Από ένα σημείο και μετά είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είχαν βάλει κάποιον dev να χειρίζεται τη Sigrun ενανατίον μου... Το παραμικρό λάθος το πλήρωνα ακριβά...

Anyway, το παιχνίδι ήταν έπος. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ άμεσα με Ragnarok, ίσως θα χρειαστώ ένα διάλειμμα. 

• Like 2

1 ώρα πριν, Zus είπε

Τελείωσα το main story και είχα αφήσει Niflheim, Muspelheim και τις 2 Valkyries που βρίσκεις σε αυτές τις περιοχές.

Πήγα Sigrun με αέρα μαμήκου, και μου τον έβαλε εκεί που δεν πιάνει ο ήλιος.

Boss fight επιπέδου Dark Souls και το healing να πρέπει να το κυνηγάς στα πατώματα... 6 ώρες μου πήρε να τη βγάλω σε normal diff. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ με το gear μου και είχα χαμηλό Life. Από ένα σημείο και μετά είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είχαν βάλει κάποιον dev να χειρίζεται τη Sigrun ενανατίον μου... Το παραμικρό λάθος το πλήρωνα ακριβά...

Anyway, το παιχνίδι ήταν έπος. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ άμεσα με Ragnarok, ίσως θα χρειαστώ ένα διάλειμμα. 

Για άνθρωπο που δεν παίζει souls like games η sigrun μου έβγαλε την πίστη και ήμουν συνηθισμένος. Ούτε ξέρω τι υπέθεσαν οι γείτονες που με άκουγαν να βρίζω μια γυναίκα "αμφιβόλου ηθικής"😛.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...