Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, seithan είπε Βάλε το msi ab να τρέχει, ελενξε μέσω αυτού σε τι ποσοστό τρέχει και η cpu(καλό είναι να βλέπεις όλους τους πυρήνες διακριτά ή εναλλακτικά ένα οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που να φαίνεται το % των πυρήνων, ακόμα και το Task Manager κάνει αυτή την δουλειά) και η gpu όταν εμφανίζεται η πτώση επιδόσεων, frametime graph και η συχνότητα ή το μέρος που ξεκινάει το πρόβλημα. Κοινώς προσπάθησε να αναλύσεις το πρόβλημα σου. Και το ξανασυζητάμε όταν θα έχεις περισσότερα δεδομένα. Το ξανάκανε. Πάνω σε fight έπεσε από τα 120 fps στα 40 με ταυτόχρονο drop στο usage της gpu στο 20% ενώ τρέχει κατά κανόνα μεταξύ 70% και 85% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Zus είπε Το ξανάκανε. Πάνω σε fight έπεσε από τα 120 fps στα 40 με ταυτόχρονο drop στο usage της gpu στο 20% ενώ τρέχει κατά κανόνα μεταξύ 70% και 85% Οσο και αν σου φαινεται παραξενο, αλλα οι ram ειναι stable? Δοκιμασε να χαμηλωσεις mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οσο και αν σου φαινεται παραξενο, αλλα οι ram ειναι stable? Δοκιμασε να χαμηλωσεις mhz Plug and play είναι, δεν έχω πειράξει το παραμικρό σε χρονισμούς. Και πάλι όμως το κάνει μόνο στο GoW το οποίο είναι ιδιαιτέρως προβληματικό σαν γεγονός… Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Zus είπε Plug and play είναι, δεν έχω πειράξει το παραμικρό σε χρονισμούς. Και πάλι όμως το κάνει μόνο στο GoW το οποίο είναι ιδιαιτέρως προβληματικό σαν γεγονός… Δεν εχεις βαλει ουτε xpm/docp? Ακομα και αυτο, oc ειναι. Και ναι, μπορει ενα Game να μην τα παει καλα και ολα τα αλλα να ειναι οκ ( @Πέτρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν εχεις βαλει ουτε xpm/docp? Ακομα και αυτο, oc ειναι. Και ναι, μπορει ενα Game να μην τα παει καλα και ολα τα αλλα να ειναι οκ ( @Πέτρος) XMP disabled, αλλά τώρα που το είπες το ενεργοποίησα για να δώ μήπως αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Zus είπε XMP disabled, αλλά τώρα που το είπες το ενεργοποίησα για να δώ μήπως αλλάξει κάτι. Και όμως δούλεψε... Όλα ομαλότατα, λογικά frame drops από 130 έως 90 max και το stuttering πήγε περίπατο... WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Zus είπε Και όμως δούλεψε... Όλα ομαλότατα, λογικά frame drops από 130 έως 90 max και το stuttering πήγε περίπατο... WTF? Λογικο. αφου δεν ειχε ενεργοποιησει το xmp ετρωγε το συστημα μπουκαλα απο τις ram. Απλα ολοι το πηραμε αλλιως γτ σπανιο καποιος να μην εχει ενεργοποιησει xmp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 23 minutes ago, Zus said: Και όμως δούλεψε... Όλα ομαλότατα, λογικά frame drops από 130 έως 90 max και το stuttering πήγε περίπατο... WTF? Σκέψου τώρα με επιπλέον ram overclock πόσο θα πάρουν πάνω τα 1% lows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ρε @Zus εντύπωση μου κάνει πως σου ξέφυγε αυτό. Από τα πρώτα που κάνουμε όταν στήνουμε PC είναι να μπούμε Bios και να ενεργοποιήσουμε το XMP στις μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν εχεις βαλει ουτε xpm/docp? Ακομα και αυτο, oc ειναι. Και ναι, μπορει ενα Game να μην τα παει καλα και ολα τα αλλα να ειναι οκ ( @Πέτρος) Τί έκανα εγώ? Οκ, μου πάει νερό το 2042 και παθαίνω επιληψία με το V από το πουθενά (με ρυθμίσεις χρόνων) τον τελευταίο καιρό, αλλά εγώ τις έχω και tuned! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Zus είπε Και όμως δούλεψε... Όλα ομαλότατα, λογικά frame drops από 130 έως 90 max και το stuttering πήγε περίπατο... WTF? Το rbar και αυτό κλειστό το έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Το rbar και αυτό κλειστό το έχεις? Εδώ λέμε δεν είχα ενεργοποιήσει XMP στις μνήμες, με ρυθμίσεις GPU θα ασχολούμουν; 😛 3 ώρες πριν, liakinen είπε Ρε @Zus εντύπωση μου κάνει πως σου ξέφυγε αυτό. Από τα πρώτα που κάνουμε όταν στήνουμε PC είναι να μπούμε Bios και να ενεργοποιήσουμε το XMP στις μνήμες. Όταν έστησα το PC, τέλη του 2022, δούλευα περίπου 12 με 14 ώρες την ημέρα. Το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν να μπορέσω να ξεκλέψω καμία ωρίτσα την ημέρα για να παίξω κανένα Apex να χαλαρώσω. Όπως αντιλαμβάνεσαι αφού έτρεχε το παιχνίδι δεν είχα κανένα λόγο να ασχοληθώ με ρυθμίσεις. Τον τελευταίο χρόνο που χαλάρωσα από δουλειά και ειδικά τον τελευταίο καιρό, άρχισα να ασχολούμαι με τους τίτλους που δεν προλάβαινα να παίξω τα προηγούμενα χρόνια και εκεί άρχισε το σκάλισμα. Πέρυσι πούλησα 3070 ti για την 4080 για να μπορώ να παίξω Hogwarts απροβλημάτιστα, χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσω τίποτα, για να καταλάβεις λίγο την έλλειψη χρόνου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Zus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Τί έκανα εγώ? Που μια περιοδο ειχαμε το cod warzone να πεταει error στις μνημες μας και ξεραμε αν ειναι σταθερες ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Που μια περιοδο ειχαμε το cod warzone να πεταει error στις μνημες μας και ξεραμε αν ειναι σταθερες ή οχι Όχι, όχι εγώ. Πάντα με τα BF δοκιμάζω σταθερότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Zus είπε Εδώ λέμε δεν είχα ενεργοποιήσει XMP στις μνήμες, με ρυθμίσεις GPU θα ασχολούμουν; 😛 Όταν έστησα το PC, τέλη του 2022, δούλευα περίπου 12 με 14 ώρες την ημέρα. Το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν να μπορέσω να ξεκλέψω καμία ωρίτσα την ημέρα για να παίξω κανένα Apex να χαλαρώσω. Όπως αντιλαμβάνεσαι αφού έτρεχε το παιχνίδι δεν είχα κανένα λόγο να ασχοληθώ με ρυθμίσεις. Τον τελευταίο χρόνο που χαλάρωσα από δουλειά και ειδικά τον τελευταίο καιρό, άρχισα να ασχολούμαι με τους τίτλους που δεν προλάβαινα να παίξω τα προηγούμενα χρόνια και εκεί άρχισε το σκάλισμα. Πέρυσι πούλησα 3070 ti για την 4080 για να μπορώ να παίξω Hogwarts απροβλημάτιστα, χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσω τίποτα, για να καταλάβεις λίγο την έλλειψη χρόνου. Σε συγχωρούμε για μια τελευταία φορά λοιπόν! Αν ξαναγίνει, θα εισηγηθούμε να απομακρυνθείς από το φόρουμ ετούτο δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα