Tambas91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, Zus είπε Εν έτει 2024 γιατί αυτό το παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει το 2021 έχει ακόμα memory leak και μου έχει τσακίσει τα νεύρα στο stuttering; Βουτιά από τα 120 FPS στα 40 κατά τη διάρκεια της μάχης, microstutters σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κλπ. Ανταγωνίζεται εφάμιλλα το port του Hogwarts Legacy και εκείνο καταλαβαίνω ότι το έχουν στρώσει πολύ. Εγώ το τερμάτισα μια φορά με gtx980 σε 1080p original fsrq έπαιξα με 6800xt και το τερμάτισα και με 4090 όλα δεξιά … σε καμία περίπτωση δεν είχα τέτοιο θέμα
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα βάλω το βράδυ τις ρυθμίσεις εδώ να μου πείτε τότε τί μπορεί να φταίει. Ενώ μόλις το ανοίγω τρέχει νερό, όσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ βαραίνει το παιχνίδι με αποκορύφωμα τα fights που νιώθω λες και προσπαθώ να τρέξω με 1080 GT, Ultimate graphics με DLSS και RTX on. Στην αρχή μου κοκκίνιζε το Paging file, το άλλαξα manually και για λίγο έστρωσε και μετά πάλια τα ίδια (δεν κοκκινίζει το paging file πλέον, άρα κάτι άλλο παίζει). Μπορεί να φταίει ο χώρος στον σκληρό; 20 gb ελεύθερα έχω... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus
seithan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, Zus said: Θα βάλω το βράδυ τις ρυθμίσεις εδώ να μου πείτε τότε τί μπορεί να φταίει. Ενώ μόλις το ανοίγω τρέχει νερό, όσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ βαραίνει το παιχνίδι με αποκορύφωμα τα fights που νιώθω λες και προσπαθώ να τρέξω με 1080 GT, Ultimate graphics με DLSS και RTX on. Στην αρχή μου κοκκίνιζε το Paging file, το άλλαξα manually και για λίγο έστρωσε και μετά πάλια τα ίδια (δεν κοκκινίζει το paging file πλέον, άρα κάτι άλλο παίζει). Μπορεί να φταίει ο χώρος στον σκληρό; 20 gb ελεύθερα έχω... Πες στα αλήθεια, το τρέχεις σε σκληρό δίσκο; Το pagefile δεν πρέπει να το πειράζεις γιατί θα πρέπει να δουλεύει βέλτιστα κ απροβληματιστα στην τυπική του ρύθμιση. Ποση ram έχει το σύστημα σύνολο; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από seithan
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, seithan είπε Πες στα αλήθεια, το τρέχεις σε σκληρό δίσκο; Το pagefile δεν πρέπει να το πειράζεις γιατί θα πρέπει να δουλεύει βέλτιστα κ απροβληματιστα στην τυπική του ρύθμιση. Ποση ram έχει το σύστημα σύνολο; Εσύ το τρέχεις από cloud ; 🙄 Στην τυπική του ρύθμιση κοκκίνιζε το page file όπως παρακάτω στην εικόνα με ένδειξη: PAGEFILE: 2048 mb 32 Gb Ram διαθέτει το σύστημα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus
seithan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Just now, Zus said: Εσύ το τρέχεις από cloud ; 🙄 Οχι ακόμη, σε καμία 10αρια χρόνια όμως με 1gb γραμμή, ίσως (αν κ τοτε ήδη θα ζητάμε 5gb async 😸). Εαν τρέχεις το παιχνίδι σε σκληρό δίσκο, είναι επιτακτική η αναβάθμιση σε ssd/nvme αποθηκευτικό χώρο για να μην ταλαιπωρεισαι.
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, seithan είπε Οχι ακόμη, σε καμία 10αρια χρόνια όμως με 1gb γραμμή, ίσως (αν κ τοτε ήδη θα ζητάμε 5gb async 😸). Εαν τρέχεις το παιχνίδι σε σκληρό δίσκο, είναι επιτακτική η αναβάθμιση σε ssd/nvme αποθηκευτικό χώρο για να μην ταλαιπωρεισαι. Όταν γράφω σκληρό δίσκο εννοώ SSD. Είναι νομίζω αυτονόητο ότι εν έτει 2024 οι μηχανικοί χρησιμοποιούνται μόνο για storage. 😛 Τόσο τα Windows, όσο και τα games είναι εγκατεστημένα σε δύο SSD, ένας dedicated για τα Windows και ένας για τα παιχνίδια. Το σύστημα της υπογραφής μου σε περίπτωση που είσαι από κινητό και δεν σου εμφανίζεται είναι το εξής: Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Πάντως αποκλείεται να έχει memory leak … το έτρεχα σε 980 με 4gb vram και 16gb ram και έπαιζε με τις ώρες … φαντάζομαι μιλάμε για αγορασμένο παιχνίδι … τι σύστημα έχεις ;
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πάντως αποκλείεται να έχει memory leak … το έτρεχα σε 980 με 4gb vram και 16gb ram και έπαιζε με τις ώρες … φαντάζομαι μιλάμε για αγορασμένο παιχνίδι … τι σύστημα έχεις ; Αγορασμένο κανονικά στο steam είναι το παιχνίδι και το σύστημα είναι αυτό με το οποίο τρέχω Cyberpunk σε 2k όλα δεξιά, νερό. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus
seithan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 15 minutes ago, Zus said: Όταν γράφω σκληρό δίσκο εννοώ SSD. Είναι νομίζω αυτονόητο ότι εν έτει 2024 οι μηχανικοί χρησιμοποιούνται μόνο για storage. 😛 Τόσο τα Windows, όσο και τα games είναι εγκατεστημένα σε δύο SSD, ένας dedicated για τα Windows και ένας για τα παιχνίδια. Το σύστημα της υπογραφής μου σε περίπτωση που είσαι από κινητό και δεν σου εμφανίζεται είναι το εξής: Κομπλέ το σύστημα, από μνήμη ram έχεις περισσή για αυτό που τρέχεις. Εχεις καιρό installed το λειτουργικό; Το ρωτώ διότι μπορεί να μην ευθύνεται δυστυχώς το GoW αλλά η ίδια η εγκατάσταση windows.
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Zus είπε Αγορασμένο κανονικά στο steam είναι το παιχνίδι και το σύστημα είναι αυτό με το οποίο τρέχω Cyberpunk σε 2k όλα δεξιά, νερό. Χμμμ περίεργο έχεις δυνατό σύστημα .. θα έπρεπε να το τρέχει άνετα και σε 4κ.. Για δοκίμασε να αυξήσεις την επιλογή shader cache size στο nvcp
seithan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Zus said: Αγορασμένο κανονικά στο steam είναι το παιχνίδι και το σύστημα είναι αυτό με το οποίο τρέχω Cyberpunk σε 2k όλα δεξιά, νερό. To CP2077 τρέχει 60fps αγόγγυστα με PT στην 4080 σε 4κ με dlss. Έτσι απλά, ενημερωτικά. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από seithan
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, seithan είπε To CP2077 τρέχει 60fps αγόγγυστα με PT στην 4080 σε 4κ με dlss. Έτσι απλά, ενημερωτικά. Δεν έχω 4k οθόνη, εξού και αναφέρω 2k. Τρέχει το CP 2077 με Path Tracing, Ray Tracing On σε 2k με 100+ FPS απροβλημάτιστα και μου κάνει νερά το GoW... 9 λεπτά πριν, seithan είπε Εχεις καιρό installed το λειτουργικό; Το ρωτώ διότι μπορεί να μην ευθύνεται δυστυχώς το GoW αλλά η ίδια η εγκατάσταση windows. Αν ευθυνόταν η εγκατάσταση Windows θα έπρεπε να έχω πρόβλημα και με άλλα Games και δεν έχω κανένα. Ίσως να εγκατέστησα το συγκεκριμένο, λόγω έλλειψης χώρου στον μικρό SSD των 250 Gb όπου έχω εγκατεστημένα τα Windows και γι΄αυτό να μου κάνει νερά. Θα δοκιμάσω να μεταφέρω τον φάκελο εγκατάστασης στον 870 EVO 1 Tb που έχω μήπως και διορθωθεί. 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Χμμμ περίεργο έχεις δυνατό σύστημα .. θα έπρεπε να το τρέχει άνετα και σε 4κ.. Για δοκίμασε να αυξήσεις την επιλογή shader cache size στο nvcp Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Zus
seithan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Just now, Zus said: Δεν έχω 4k οθόνη, εξού και αναφέρω 2k. Τρέχει σε 2k με 100+ FPS απροβλημάτιστα και μου κάνει νερά το GoW... Βάλε το msi ab να τρέχει, ελενξε μέσω αυτού σε τι ποσοστό τρέχει και η cpu(καλό είναι να βλέπεις όλους τους πυρήνες διακριτά ή εναλλακτικά ένα οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που να φαίνεται το % των πυρήνων, ακόμα και το Task Manager κάνει αυτή την δουλειά) και η gpu όταν εμφανίζεται η πτώση επιδόσεων, frametime graph και η συχνότητα ή το μέρος που ξεκινάει το πρόβλημα. Κοινώς προσπάθησε να αναλύσεις το πρόβλημα σου. Και το ξανασυζητάμε όταν θα έχεις περισσότερα δεδομένα.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Tambas91 είπε Χμμμ περίεργο έχεις δυνατό σύστημα .. θα έπρεπε να το τρέχει άνετα και σε 4κ.. Για δοκίμασε να αυξήσεις την επιλογή shader cache size στο nvcp Η Nvidia του φταίει! Τι του λες τώρα! Έπρεπε να του είχες γράψει " για δοκίμασε να πάρεις amd vga". Δεν έχει Σου, δεν έχει χαρά! Στα σοβαρά το παιχνίδι πάει νεράκι. Γενικά ήταν οκ ο τίτλος. Το είχα παίξει και με την 3080 και με την 7900xtx και όλα καλά ήταν και με τις 2 κάρτες.
Zus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Βγήκαν νέοι drivers χθες. Θα δοκιμάσω και με αυτούς μπας και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα