Skywalker333 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 God of War: Στα (gaming) μονοπάτια των θεών Μια αναδρομή στην ιστορική σειρά της Sony μέχρι σήμερα. 6
Arkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Patch 1.0.5 https://store.steampowered.com/news/app/1593500/view/3118182224259342260 Και η amd και οι developers του παιχνιδιού ψάχνουν να βρουν γιατί πέφτει η κάρτα από το 99% σε πολλά σημεία. Αν πάμε έτσι θα τα ξεπεράσουμε τα 10 patch άνετα. Το καλό είναι ότι λύνουν και ψάχνουν ότι θέμα υπάρχει δεν τα αφήνουν στη μοίρα τους οπως και στο zero dawn. Το days gone ήθελε στρώσιμο.
hitman 21 original Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 34 η 64 γιγα ειναι το παιχνιδι?Το κατεβαζω δευτερη φορα γτ την πρωτη οταν πηγε στα 34 σταματησε να κατεβαζει.Ελπιζω να μην ξανα κανει τα ιδια.
just getting started Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Το πρώτο είναι το μέγεθος που κατεβάζεις, το δεύτερο είναι το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο μετά το unpacking. Προφανώς σταμάτησε να κατεβάζει γιατί το κατέβασε Διορθώστε με αν κάνω λάθος 1
hitman 21 original Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, just getting started είπε Το πρώτο είναι το μέγεθος που κατεβάζεις, το δεύτερο είναι το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο μετά το unpacking. Προφανώς σταμάτησε να κατεβάζει γιατί το κατέβασε Διορθώστε με αν κάνω λάθος Ναι αλλα δεν με αφηνε να μπω στο παιχνιδι κ γτ εγραφε ληψη κ νομιζα πως εφαγε κολλημα.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Ναι αλλα δεν με αφηνε να μπω στο παιχνιδι κ γτ εγραφε ληψη κ νομιζα πως εφαγε κολλημα. ναι γιατί προφανώς δεν είχε τελειώσει με την εγκατάσταση του, να έχεις υπομονή όπως στα λέει ο @just getting started είναι τα πράματα. 1 1
just getting started Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Από την εμπειρία μου τουλάχιστον, αν έχεις γρήγορο ίντερνετ, είναι πιο γρήγορο να μην κάνει καθόλου unpacking και να κατεβάζει το παιχνίδι όπως είναι εγκατεστημένο. Παρόλα αυτά επειδή έζησα εποχές με 700kb κατέβασμα, καταλαβαίνω γιατί το κάνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Το unpacking με ένα σύγχρονο cpu (δεν μιλάω να έχεις 12900Κ, απλά να μην είναι χρέπι) και ssd δεν παίρνει πάνω από 1-2 λεπτά στα μεγάλα games.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ioannis__ είπε Το unpacking με ένα σύγχρονο cpu (δεν μιλάω να έχεις 12900Κ, απλά να μην είναι χρέπι) και ssd δεν παίρνει πάνω από 1-2 λεπτά στα μεγάλα games. Δεν έχεις βάλει το ARK γι' αυτό το λες . Είναι 350gb και σου σπάει τα νεύρα για να το βάλει, κατεβάζει κάποια κομμάτια, σταματάει το κάνει εγκατάσταση, ξεκινάει πάλι το DL να κατεβάσει λίγο, σταματάει να κάνει εγκατάσταση και δώσε λούπα μέχρι να τελειώσει, μιλάμε για ώρες η όλη διαδικασία όχι αστεία! 1
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Tελος και απο εμενα το τελος πολυ καλο και ανυπομονω για ραγκναροκ στο πισι μετα απο 10χρονια λογικα .Αφησα μονο τα δυο βασιλεια που ειναι σαν τσαλεντζις που το βλεπω λιγο σαν αγγαρεια και τις βαλκυριες τις υπολοιπες. Εχω σκοτωσει τις δυο δν ξερω αν εχω το κουραγιο για τις αλλεςκαι αν αξιζει. Στο δικο μου πισι παντως με 3060ti αρκετα frame drops τεσπα παμε για αλλα.
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, just getting started είπε Από την εμπειρία μου τουλάχιστον, αν έχεις γρήγορο ίντερνετ, είναι πιο γρήγορο να μην κάνει καθόλου unpacking και να κατεβάζει το παιχνίδι όπως είναι εγκατεστημένο. Παρόλα αυτά επειδή έζησα εποχές με 700kb κατέβασμα, καταλαβαίνω γιατί το κάνουν. Υπάρχουν δύο επιλογές εγκατάστασης με Unpacking ή εγκατάσταση καθώς γίνεται το Download; 🤔
just getting started Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δεν νομίζω, τουλάχιστον το steam από όσο ξέρω πότε δεν μου έδωσε τέτοια επιλογή. Αυτό άλλωστε έχει να κάνει και με το πώς διαθέτουν τα αρχεία οι developers 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Υπάρχουν δύο επιλογές εγκατάστασης με Unpacking ή εγκατάσταση καθώς γίνεται το Download; 🤔
lefstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν το τερμάτισα και έβγαλε new game +, τι κάνω; θα μου βγάλει άλλες αποστολές αν πατήσω το new ή συνεχίζω την περιπλάνηση όπως είμαι;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, lefstef είπε Λοιπόν το τερμάτισα και έβγαλε new game +, τι κάνω; θα μου βγάλει άλλες αποστολές αν πατήσω το new ή συνεχίζω την περιπλάνηση όπως είμαι; Το 'new game plus' είναι...νέο game. Απλά ξεκινάς με ότι είχες διαθέσιμο στο τελευταίο save σου. Δεν έχει καμια διαφορα με το 'new game plus' των άλλων games. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
lefstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ωραία ευχαριστώ, άρα δεν έχει πολύ νόημα η συνέχιση του παιχνιδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα