Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Το τελείωσα και τώρα έχω πάρει με τη σειρά όλες τις περιοχές να τις φτάσω 100%.
RPDrummer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάντως είμαι στις 42.9 ώρες λεβελ 6 και εχω δουλίτσα ακομη στο στορυ. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Μόλις ξεκλείδωσα το νιφλχάιμ.
Armoral Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Heatspreader είπε Το τελείωσα και τώρα έχω πάρει με τη σειρά όλες τις περιοχές να τις φτάσω 100%. Φαντάσου να μην ήταν καi μέτριο
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Armoral είπε Φαντάσου να μην ήταν καi μέτριο Το παιχνίδι είναι καλό. Τα βραβεία και ο χαμός όμως δεν αξίζουν. Βγήκε μαζί με το Red Dead Redemption. Σκάνδαλο να μην πάρει τα βραβεία το δεύτερο. 1 1
Armoral Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Το παιχνίδι είναι καλό. Τα βραβεία και ο χαμός όμως δεν αξίζουν. Βγήκε μαζί με το Red Dead Redemption. Σκάνδαλο να μην πάρει τα βραβεία το δεύτερο. Έλα αστειεύομαι, μπράβο που πας για το 100 τοις εκατό.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 God of War is Actually Making PC Players Buy A PlayStation 5 είναι αλήθεια αυτό;
ilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε God of War is Actually Making PC Players Buy A PlayStation 5 είναι αλήθεια αυτό; Εντάξει κλασικό ξαναανακαλύψαμε τον τροχό story.😁 Αν δε σε νοιάζαν τόσο καιρό τα sony exclusives για ps3,ps4 για να πάρεις κονσόλα, θα σε νοιάζουν τώρα που έστω και καθυστερημένα βρίσκουν τον δρόμο τους για pc? Makes 0 sense. Και το god of war δεν είναι καν το καλύτερο exclusive που είχε το ps4 imo. Για την ακρίβεια το κατατάσσω τρίτο μετά το Bloodborne και το Ghost of Tsushima. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ilos είπε Εντάξει κλασικό ξαναανακαλύψαμε τον τροχό story.😁 Αν δε σε νοιάζαν τόσο καιρό τα sony exclusives για ps3,ps4 για να πάρεις κονσόλα, θα σε νοιάζουν τώρα που έστω και καθυστερημένα βρίσκουν τον δρόμο τους για pc? Makes 0 sense. ναι αλλά ανοίγει ο δρόμος να πάρεις κονσόλα
Armoral Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Εντάξει κλασικό ξαναανακαλύψαμε τον τροχό story.😁 Αν δε σε νοιάζαν τόσο καιρό τα sony exclusives για ps3,ps4 για να πάρεις κονσόλα, θα σε νοιάζουν τώρα που έστω και καθυστερημένα βρίσκουν τον δρόμο τους για pc? Makes 0 sense. Και το god of war δεν είναι καν το καλύτερο exclusive που είχε το ps4 imo. Για την ακρίβεια το κατατάσσω τρίτο μετά το Bloodborne και το Ghost of Tsushima. Για εμένα το tsushima δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο του GoW. 1
kosmsamo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Το παιχνίδι είναι καλό. Τα βραβεία και ο χαμός όμως δεν αξίζουν. Βγήκε μαζί με το Red Dead Redemption. Σκάνδαλο να μην πάρει τα βραβεία το δεύτερο. https://www.gameawards.net/2020/09/2018.html Παραείναι μικρή η διαφορά για σκάνδαλο. Δεν πήρε και λίγα το RDR2. Και μιλάμε μόνο για τα "GOTY" βραβεία. Χώρια τα υπόλοιπα. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accolades_received_by_Red_Dead_Redemption_2 Εκτός κι αν τα μόνα βραβεία που μετράνε είναι τα The Advert… εεε World Prem… εεε "Game" Awards και τα υπόλοιπα είναι ιμιτασιόν. 2
3DJIN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 στα π@ μας η γνωμη των αλλων και τα βραβεια,σας αρεσει η παιχνιδαρα παιχτε! ποιος νοιαζεται τι εκαναν τα αλλα παιχνιδια,τα οποια εχουν δικο τους thread. 2
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Armoral είπε Για εμένα το tsushima δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο του GoW. Συμφωνώ. Προσωπικά το tsushima το θεωρώ το πιο υπερτιμημένο exclusive του ps4 δεδομένου το τι διαβάζω στο ίντερνετ. Προσωπικά το Spiderman μου άρεσε πιο πολύ. Καλά εννοείται η sucker punch έχει ακόμα πολύ δρόμο (οπως και η guerilla) για να φτάσει ποιότητα naughty dog και Santa Monica αλλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ελπίζω να δούμε σημαντικές εξελίξεις στα sequels αν και όσο έχω δει μέχρι τώρα τα forbidden west και ragnarok, μου φαίνεται ότι κινούνται σε πολύ safe μονοπάτια (δυστυχώς κατ εμέ). 1
ilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Armoral είπε Για εμένα το tsushima δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο του GoW. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 😁 Το Tsushima έχει καλύτερο presentation και θεματολογία για μένα, το gow έχει ανώτερο combat και πιο responsive controls. Και τα 2 κουράζουν όμως, το Tsushima με το open world busy work / resource gathering, το gow με το mspaint recycling στα mobs.
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Heatspreader είπε Το παιχνίδι είναι καλό. Τα βραβεία και ο χαμός όμως δεν αξίζουν. Βγήκε μαζί με το Red Dead Redemption. Σκάνδαλο να μην πάρει τα βραβεία το δεύτερο. Είναι επειδή τα βραβεία πάνε σε παιχνίδια με gameplay και όχι σε ταινίες μικρού (έως τεράστιου) μήκους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα