kosmsamo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Ένα Story σχετικά αδιάφορο. 30 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Κάποιος Troller το έφτιαξε το παιχνίδι πάντως. Σπάει @@. Το ίδιο "troll" που "έφτιαξε" το 2 και, για οκτώ μήνες, το 3. Ιδού ο σπασοκλαμπανιας. Spoiler Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από kosmsamo 1
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ας μάθουμε να γράφουμε σωστά, αλλο 'δεν μου άρεσε' και άλλο 'δεν είναι καλο'. Όχι, μια χαρά το έγραψα, δεν είναι τόσο καλό όσο λένε. Με μία λέξη, "Overated". Εγώ το λέω αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι είναι το παιχνίδι της δεκαετίας. Το τι λένε οι πολλοί ποσώς με ενδιαφέρει. Οι πολλοί το βγάζουν καλύτερο παιχνίδι από το Death Stranding... 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Όχι, μια χαρά το έγραψα, δεν είναι τόσο καλό όσο λένε. Με μία λέξη, "Overated". Εγώ το λέω αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι είναι το παιχνίδι της δεκαετίας. Το τι λένε οι πολλοί ποσώς με ενδιαφέρει. Οι πολλοί το βγάζουν καλύτερο παιχνίδι από το Death Stranding... Εννοεις τo Wolt delivery? 😄
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Death Stranding έχει δυνατό story/concept αλλά το gameplay του δεν είναι για όλους, γι' αυτό και πολλοί το παράτησαν ή δεν ασχολήθηκαν καν. Βγήκε το patch 1.03 ''fixed an issue that caused leaks in memory allocation which could result in either decreased performance or a game client crash.'' 5 ώρες πριν, Heatspreader είπε Κακός ήχος καθώς ο Ατρέας μίλαγε από μακριά και δεν τον άκουγες. Πρέπει να κάνεις force stereo mode(Headphones) που λέει για να μην συμβαίνει αυτό. Διαφορετικά το παιχνίδι είναι σε surround mode και αν ο Atreus είναι πίσω σου, δεν τον ακούς χωρίς πίσω ηχεία. Δηλαδή για 2.1/Headphones θες stereo mode και το απενεργοποιείς μόνο αν έχεις 5.1 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Psycho_Warhead
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Mikeasdf είπε Εννοεις τo Wolt delivery? 😄 Ναι αυτό εννοώ. Όπως εσύ εννοείς το Χιονιά στο Καμπαναριό. 😆 3
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δεν ξέρω πόσο νόημα έχουν οι συγκρίσεις ανάμεσα σε παιχνίδια από διαφορετικά genres, το μόνο κοινό που έχουν το gow με το death stranding, το days gone και το hzd είναι ότι πρόκειται για πρώην αποκλειστικότητες του ps4. 5
Vigilante1319 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εντωμεταξυ παιζω στο hard επιπεδο και γενικα ειναι ευκολο ακομα και τα μποσις δυσκολευει αργοτερα η απλα απο το πολυ ψαξιμο τα εχω αναβαθμισει νωριτερα με βαση το στορυ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εύκολο ; Όταν φτάσεις στις Βαλκυρίες θα μας το ξαναπείς 4
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εύκολο δεν θα το έλεγα, έχει κάτι εχθρούς επιπέδου dark souls. Ειδικά κάτι travelers, θέλουν άπειρη υπομονή αλλιώς με ένα λάθος και έφυγες άκλαυτος.
Vigilante1319 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 καταλαβα μαλλον ειμαι αρκετα νωρις ακομα . Τι προτείνετε σαν χτισιμο χαρακτηριστικων ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Ανέβασε τον Atreus στα skills, κόβει άγρια. 3 1
Damned7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βγήκε το patch 1.03 ''fixed an issue that caused leaks in memory allocation which could result in either decreased performance or a game client crash.'' Έχει πορεία,ακόμα και με το τελευταίο patch το memory leak υπάρχει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Damned7
Mikeasdf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Ναι αυτό εννοώ. Όπως εσύ εννοείς το Χιονιά στο Καμπαναριό. 😆 Ίσως να μην επιασα το νοημα εκεινου του παιχνιδιου, αλλα απο τις λιγες ωρες που δοκιμασα, το objective παντα ηταν να μεταφερω προμηθειες σε αλλους σε μια τσαντα που σηκωνε 100 κιλα+ .. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εγω παντως εφτασα Βαλκυριες και με 3-4ωρα δεν εχω συναντησει προβλημα ακομη. Υπαρχει σαφεστατα memory leak αλλα φτανουν και επαρκουν για χαβαλε και η vram και η κυρια μνημη χωρις IQ degradation με προβληματα στις υφες κ.ο.κ νερο παει με αριστα frametimes κιολας.. 1
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εύκολο ; Όταν φτάσεις στις Βαλκυρίες θα μας το ξαναπείς Ένα από τα στοιχεία που μου άρεσαν ήταν οι Βαλκυρίες. Σαν OId School Bosses, που κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να μάθεις και να αποφύγεις. Τελείωσα την Αρένα, σκότωσα την Βαλκυρία στην κορυφή του βουνού και παρέδωσα όλα τα κράνη. Προσπαθώ τώρα να σκοτώσω την βασίλισσα . Πολύ ζόρική. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Heatspreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα