DiaperCh@nger101 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπος. Τέλος το main story και κάποια side quest σε 35 ώρες στο normal επίπεδο δυσκολίας. Για μένα μπαίνει top 5 στα πιο καλογραμμένα παιχνίδια με κορυφαίο production quality. Αν πάρω controller σίγουρα θα επιστρέψω για completionist run. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από DiaperCh@nger101 6
Armoral Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Έπος. Τέλος το main story και κάποια side quest σε 35 ώρες στο normal επίπεδο συσκολίας. Για μένα μπαίνει top 5 στα πιο καλογραμμένα παιχνίδια με κορυφαίο production quality. Αν πάρω controller σίγουρα θα επιστρέψω για completionist run. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Ετοιμάσου για Uncharted 4 που είναι ακόμη καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από Armoral 1
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Το τερματισα κ εγω προχθες (πρωτη φορα παιζω GoW), παιχνιδαρα. Δεν ενιωσα καθολου επαναλαμβανομενο περιεχομενο κατα τη διαρκεια του story mode οπως στα περισσότερα. Αφου με εχει ψησει να ξαναπαιξω και να παω για τα zeus armor κλπ, που συνηθως ο,τι τερματισω φευγει uninstall και δεν το ξαναβλεπω. Όσο για το controller, πως μπορειτε ρε παιδια να παιξετε με controller και να στοχευσετε? 😄 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Zeus armor, the best of the best αλλά πρέπει να σκοτώσεις τις Βαλκυρίες στο New Game+, δηλαδή να την πάρεις αφού έκανες τα ΠΑΝΤΑ. Ποιο το νόημα σ' αυτό δεν ξέρω.. 3
Armoral Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Mikeasdf είπε Το τερματισα κ εγω προχθες (πρωτη φορα παιζω GoW), παιχνιδαρα. Δεν ενιωσα καθολου επαναλαμβανομενο περιεχομενο κατα τη διαρκεια του story mode οπως στα περισσότερα. Αφου με εχει ψησει να ξαναπαιξω και να παω για τα zeus armor κλπ, που συνηθως ο,τι τερματισω φευγει uninstall και δεν το ξαναβλεπω. Όσο για το controller, πως μπορειτε ρε παιδια να παιξετε με controller και να στοχευσετε? 😄 Όχι δε στοχεύεις εύκολα, αλλά κάνεις όλα τα υπόλοιπα πιο εύκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Armoral είπε Όχι δε στοχεύεις εύκολα, αλλά κάνεις όλα τα υπόλοιπα πιο εύκολα. Φαντάσου πως θα είναι να παίζεις call of duty με controller 😁
Armoral Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Φαντάσου πως θα είναι να παίζεις call of duty με controller 😁 Ναι συνηθίζεται, απλά δε συγκρίνεται με ποντίκι-πληκτρολόγιο. Απλά στο Gow είναι καλύτερο το χειριστήριο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Zeus armor, the best of the best αλλά πρέπει να σκοτώσεις τις Βαλκυρίες στο New Game+, δηλαδή να την πάρεις αφού έκανες τα ΠΑΝΤΑ. Ποιο το νόημα σ' αυτό δεν ξέρω.. NG++?! Δεν έχω ιδέα άμα έχει βασικά. Έπαιξα λίγο σήμερα και δεν μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο από άποψη performance. Στα cutscenes σε κάποιες φάσεις πέφτει και κάτω από 60fps για λίγο, τουλάχιστον στο gameplay είναι stable με custom settings. Το Death Stranding και το Days Gone τρέχαν καλύτερα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Καλά ακόμα έχει θέμα με memory leak το παιχνίδι, δεν έφτιαξε ούτε με το 2ο patch.
Dorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 με 980gtx i5 3ης γενιάς αξίζει τον κόπο το πενηντάρικό; ήταν ο βασικός λόγος που σκεφτόμουν για ps5.
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dorian είπε με 980gtx i5 3ης γενιάς αξίζει τον κόπο το πενηντάρικό; ήταν ο βασικός λόγος που σκεφτόμουν για ps5. 32 ευρώ πάνω κάτω βγαίνει από κλειδάδικο. Θα παίξει στο pc σου λογικά σε original graphics με κάτω από 60 fps ,για 60άρι θα χρειαστείς μίξη low - medium. Υποθέτω έχεις 1080p monitor. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Προφανώς και αν κάποιος δεν το έχει παίξει σε κονσόλα αξίζει και για τις ώρες και για το περιεχόμενο του το παιχνίδι ειδικά σε μια καλή τιμή.. Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοιους τίτλους στα PC 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Και να το έχεις παίξει στο PS4 όπως εγώ, πάλι αξίζει ένα 2ο playthrough λόγω frame-rate. 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Προφανώς και αν κάποιος δεν το έχει παίξει σε κονσόλα αξίζει και για τις ώρες και για το περιεχόμενο του το παιχνίδι ειδικά σε μια καλή τιμή.. Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοιους τίτλους στα PC εγω που το επαιξα στο Ps4 παντως, χθες το τερματισα και στο PC...και θα ασχοληθω και λιγο με τα εξτρα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Και να το έχεις παίξει στο PS4 όπως εγώ, πάλι αξίζει ένα 2ο playthrough λόγω frame-rate. 27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω που το επαιξα στο Ps4 παντως, χθες το τερματισα και στο PC...και θα ασχοληθω και λιγο με τα εξτρα. Το ιδιο κανω και εγω αλλο πραγμα το native 4k με εξτραδακια και 80-100fps εννοειται αλλα αν δεν το εχεις παιξει ειναι no brainer.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα