Armoral Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, greekfragma είπε Να ρωτήσω κάποια πραγματάκια γιατί είναι η πρώτη επαφή με God of War τίτλο. Παρότι το gaming μου περιορίζεται στο PC (έχω και ένα cfw ps3 που είχα ασχοληθεί με assasins creed),ι όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα τα είχα με πληκτρολόγιο ποντίκι. Το έχω σε normal difficulty αλλά δυστυχώς ή γέρασα ή τα fight moves είναι δύσκολα να γίνουν χρησιμοποιώντας όλα αυτά που ζητάει ( π.χ. Lshift+Midmouse, Q+Lmouse). Γενικά τρώω πολύ ξύλο και ψόφο και βρίσκω ορισμένα bosses να αδυνατώ να κάνω dodge + success hits με το τρόπο που έχουν το weakness (Stone-Fire Golem + Witch). Παίζει να ζορίζει τόσο λόγω keyboard+mouse; Να κατεβάσω το difficulty στο easy ή θα γίνει γελοίο; Καλύτερα βάλε ένα Xbox χειριστήριο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, greekfragma είπε Παίζει να ζορίζει τόσο λόγω keyboard+mouse; Να κατεβάσω το difficulty στο easy ή θα γίνει γελοίο; Ναι και ναι. 3 ώρες πριν, Heatspreader είπε Εμένα μου φάνηκε καλύτερο το Days Gone. Σου άρεσε περισσότερο το Days Gone θες να πεις και είναι δεκτό. Γιατί από άποψη ποιότητας στο γράψιμο, voice acting, graphs, performance, σκηνοθεσίας, story, etc, etc είναι κατά πολύ κατώτερο και για αυτό και ποτε δεν θα βγει δυο. Επίσης το Days Gone δεν έκανε τίποτα καινούργιο, ενώ στο GOW μονο ότι δεν έχει cuts η camera φτάνει σαν καινοτομία. Συγκρίνουμε zombie game με αυτό, δηλαδή...come on, ok να το προτιμάς, αλλα ποιοτικά καλύτερα?! Jfc.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σου άρεσε περισσότερο το Days Gone θες να πεις και είναι δεκτό. Γιατί από άποψη ποιότητας στο γράψιμο, voice acting, graphs, performance, σκηνοθεσίας, story, etc, etc είναι κατά πολύ κατώτερο και για αυτό και ποτε δεν θα βγει δυο. Επίσης το Days Gone δεν έκανε τίποτα καινούργιο, ενώ στο GOW μονο ότι δεν έχει cuts η camera φτάνει σαν καινοτομία. Συγκρίνουμε zombie game με αυτό, δηλαδή...come on, ok να το προτιμάς, αλλα ποιοτικά καλύτερα?! Jfc. Είναι καινοτόμο το GoW; Σοβαρά τώρα; Εγώ ίσα ίσα που σκεφτόμουν πως είναι παιχνίδι του 2018 και ίσως γι' αυτό να μην είναι καθόλου καινοτόμο. Άλλο έχει πολλή δουλειά και άλλο το τελικό αποτέλεσμα. Άσε που δεν νομίζω πως η καινοτομία δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Μέχρι και οι εχθροί είναι Copy / Paste με διαφορετικά χρώματα. Αυτό να το δικαιολογήσω όταν πρόκειται για ένα Open World παιχνίδι με μεγάλη έκταση, όχι όμως στο God of War. Που σου λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ αυτό το Overhype. Καμία σχέση με ότι λένε. 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ , αλλα υπαρχει κατι ακομα που δεν εχω βρει τι ειναι , και δεν με κανει να το λατρεψω ενω το ευχαριστιεμαι.. ειμαι ηδη στις 11 ωρες αλλα περιμενα να με συνεπαρει παραπανω.. Αυτή ακριβώς την αίσθηση έχω. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ πάντως προτιμώ το παλιό στυλ των God of War. Το 3 ειδικά θεωρώ ότι ήταν πολύ πιο epic απ' το νέο. Φοβάμαι και εγώ πως κάτι τέτοιο προτιμώ. Αν θέλω κάτι άλλο παίζω Witcher. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καινοτομια απο μονη της δεν λεει απολυτως τιποτα. Και μια μπουρδα να βγαλεις που δεν εχει ξαναγινει καινοτομια ειναι. Μην συγκρινουμε διαφορετικα ειδη δεν εχει νοημα νομιζω.. Το αν αρεσει τωρα το days gone ή οχι ειναι μια κουβεντα που καλο ειναι να μην την κανουμε εδω, ενταξει απολυτοτητες μακρια απο εμας..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Είναι καινοτόμο το GoW; Σοβαρά τώρα; Υπάρχει κανένα άλλο game που δεν έχει cuts?! Όχι. Τέλος. Δεν είπα κάνει πολλά καινούργια, αλλα τουλάχιστον κάνει ένα καινούργιο σε σχέση με το κανένα. Αλλα εσύ μονο εκεί κόλλησες, όχι όλα τα αλλα που ανέφερα. Και με την ευκαιρία προσωπικά αν και το τελειωσα δυο φορες το game, ποτε δεν θα το έβαζα στην top λίστα μου. Το θεωρώ παρα πολύ καλο, αλλα όχι από τα καλύτερα που έχω παίξει. Το Days Gone είναι μια μίξη από elements άλλων games με βαρετούς χαρακτήρες και αδιάφορο story σε έναν άδειο open-world κόσμο. Anyways let's agree to disagree, ασχέτως άμα είναι γεγονός ότι το Days Gone δεν λέει κάτι ιδιαίτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς fight scenes σαν το παρακάτω δεν έχει το νέο God of War. Το ξύλο με τον Baldur είναι για γέλια μπροστα΄σ' αυτό. Spoiler 2
Armoral Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Είναι καινοτόμο το GoW; Σοβαρά τώρα; Εγώ ίσα ίσα που σκεφτόμουν πως είναι παιχνίδι του 2018 και ίσως γι' αυτό να μην είναι καθόλου καινοτόμο. Άλλο έχει πολλή δουλειά και άλλο το τελικό αποτέλεσμα. Άσε που δεν νομίζω πως η καινοτομία δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Μέχρι και οι εχθροί είναι Copy / Paste με διαφορετικά χρώματα. Αυτό να το δικαιολογήσω όταν πρόκειται για ένα Open World παιχνίδι με μεγάλη έκταση, όχι όμως στο God of War. Που σου λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ αυτό το Overhype. Καμία σχέση με ότι λένε. Αυτή ακριβώς την αίσθηση έχω. Φοβάμαι και εγώ πως κάτι τέτοιο προτιμώ. Αν θέλω κάτι άλλο παίζω Witcher. Ε όχι είναι πιο προσεγμένο από το Days Gone και καλύτερο παιχνίδι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Και στο λέει αυτός κάποιος που το Days Gone το λάτρεψε. Έχει κάποια θεματάκια, δεν είναι τόσο προσεγμένο σαν παραγωγή όσο το GOW και σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του GOW σε όλους τους τομείς. Ιστορία, cutscenes, σκηνοθεσία κτλ κτλ.
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Έπος οι μάχες στο God of War 3 σχεδόν με όλους τους θεούς και με τον τιτανα και ένα από τα καλύτερα intro με Gaia τι λέμε τώρα. Το 4 δεν το άντεξα και ας είχε ελληνικά. Επίσης για το days gone μπορεί να το έκραξαν οι δήθεν κριτικοί που πληρώνονται αλλά οι παίχτες το αγάπησαν και όχι άδικα. 2
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Υπάρχει κανένα άλλο game που δεν έχει cuts?! Όχι. Τέλος. Είναι ενδιαφέρουσα σκηνοθετική προσέγγιση, αλλά προσωπικά μέχρι εκεί. Μάλιστα πριν το ξεκινήσω αυτό ανέφερα σ' έναν φίλο. Πως πρόκειται για κάτι τρομερό που είναι μονόπλανο, κλπ, κλπ. Στην αρχή έλεγα ότι θέλει χρόνο για να δω αυτό το έπος που όλοι εκθειάζουν. Στις 30 ώρες ακόμα δεν το έχω δει. Μπορεί να το δω όμως, για να δούμε. 1
vste Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Είναι ενδιαφέρουσα σκηνοθετική προσέγγιση, αλλά προσωπικά μέχρι εκεί. Μάλιστα πριν το ξεκινήσω αυτό ανέφερα σ' έναν φίλο. Πως πρόκειται για κάτι τρομερό που είναι μονόπλανο, κλπ, κλπ. Στην αρχή έλεγα ότι θέλει χρόνο για να δω αυτό το έπος που όλοι εκθειάζουν. Στις 30 ώρες ακόμα δεν το έχω δει. Μπορεί να το δω όμως, για να δούμε. Και εγω την ιδια αποψη ειχα ακομα και οταν το τελειωσα σε PS4. "Επος" τουλαχιστον με την εννοια του God of War 3 δεν ειδα. Απο την αλλη σαν gameplay περασα παρα πολυ καλα. Κρατα μικρουτσικο καλαθι σε θεμα υποθεσης, showpieces και εστιασε στο γενικοτερο gameplay. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Στην αρχή έλεγα ότι θέλει χρόνο για να δω αυτό το έπος που όλοι εκθειάζουν. Στις 30 ώρες ακόμα δεν το έχω δει. Μπορεί να το δω όμως, για να δούμε. Δεν νομίζω ότι θα το δεις. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα του game ήταν ότι η πρώτη μάχη ήταν τόσο καλή, που όλες οι υπόλοιπες ούτε καν φτάσαν να συγκριθούν. Σαν σύνολο το βρήκα παρα πολύ καλο, αλλα όχι masterpiece σαν σύνολο κατά την γνώμη μου. Παρόλα αυτά είναι το αγαπημένο μου GOW χαλαρά. Απλά τα finishers στους Θεούς από το 3 δεν σβήνονται από την μνήμη με τίποτα. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, vste είπε Και εγω την ιδια αποψη ειχα ακομα και οταν το τελειωσα σε PS4. "Επος" τουλαχιστον με την εννοια του God of War 3 δεν ειδα. Απο την αλλη σαν gameplay περασα παρα πολυ καλα. Κρατα μικρουτσικο καλαθι σε θεμα υποθεσης, showpieces και εστιασε στο γενικοτερο gameplay. Αυτο ακριβως 1
xartemporas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/1/2022 στις 3:58 ΜΜ, xartemporas είπε Το δοκίμασα και όντως κάνει δουλίτσα.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, xartemporas είπε Το δοκίμασα και όντως κάνει δουλίτσα. Γιατί κάποιος να παίξει με DLSS το παιχνίδι, αν μπορεί να το παίξει Native;
xartemporas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ε δεν έχουν όλοι τέρατα κάρτες, κάποιους τους βοηθάει πάρα πολύ το dlss για να παίξουν με καλύτερα settings και να κερδίσουν frames και στο συγκεκριμένο game το dlss είναι όντως over sharpened. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από xartemporas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα