Προς το περιεχόμενο

God of War [PC][2022]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γούστα είναι εννοείτε, αλλα από μεριά ποιότητας είναι ντροπή να το συγκρίνεις με Days Gone.

Καλής ποιότητας είναι και το God of War.

• Απαντ. 662
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε πιάνει μία μπροστά το days gone μπροστά στο GOW, εννοείται ντροπή να συγκρίνεται μαζί του.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Εμένα μου φάνηκε καλύτερο το Days Gone. 
Στο God of War κάθε φορά λέω «Ωχ, πάλι πρέπει να κάνω τα ίδια και να ψάχνω να βαράω καμπάνες».

Παιχνιδάρες και τα δύο αλλά το God of War είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Διαφορετικα παιχνιδια και εγω θεωρω το Days Gone πολυ καλο παιχνιδι για αυτο που ηταν σαν genre με solid story/missions ωραια και ωραια ατμοσφαιρα περιβαλλον. Το GoW ειναι πιο platform hack&slash με εμφαση στο να χαρεις την μαχη και το combat και με ψιλολογια απο γριφακια και side missions. 

Και τα δυο τα θεωρω εξαιρετικα στο ειδος τους και δεν εχω καταλαβει πραγματικα γιατι εχει φαει τοσο bash το κακομοιρο το days gone.. Μια χαρα παιχνιδι ηταν 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Διαφορετικα παιχνιδια και εγω θεωρω το Days Gone πολυ καλο παιχνιδι για αυτο που ηταν σαν genre με solid story/missions ωραια και ωραια ατμοσφαιρα περιβαλλον. Το GoW ειναι πιο platform hack&slash με εμφαση στο να χαρεις την μαχη και το combat και με ψιλολογια απο γριφακια και side missions. 

Και τα δυο τα θεωρω εξαιρετικα στο ειδος τους και δεν εχω καταλαβει πραγματικα γιατι εχει φαει τοσο bash το κακομοιρο το days gone.. Μια χαρα παιχνιδι ηταν 

Ακριβώς.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει σάλος με το God of War από την άλλη.
Τι να πει το Red Dead Redemption δηλαδή;
Καλό είναι το GoW, αλλά όχι και τόσος πανικός. Νομίζω πως δούλεψε το Marketing για άλλη μια φορά.
Μου τη σπάει αυτή η υπερβολή που υπάρχει γύρω από τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Ακριβώς.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει σάλος με το God of War από την άλλη.
Τι να πει το Red Dead Redemption δηλαδή;
Καλό είναι το GoW, αλλά όχι και τόσος πανικός. Νομίζω πως δούλεψε το Marketing για άλλη μια φορά.
Μου τη σπάει αυτή η υπερβολή που υπάρχει γύρω από τον τίτλο.

Κοιτα σαν τιτλος εχω ενα soft spot για το GoW γιατι εχω παιξει εξ αρχης στα playstation την σειρα και παροτι δεν δρεπει και δαφνες σαν τεραστιος τιτλος θεωρω οτι λειπουν πλεον τετοιου ειδους παιχνιδια ΕΙΔΙΚΑ απο τον pc χωρο.. Για αυτο περνω σχεδον παντα playstation γιατι ειναι μανουλα σε τετοια παιχνιδια και εχει αρκετα exclusives τετοιου τυπου.. Το RDR2 ειναι πιο vast, open world με εμφαση στην λεπτομερεια και στον κοσμο εδω μιλαμε για ενα τριτου προσωπου που χαιρεσαι την δραση.. Τελευταιο που ευχαριστηθηκα εκτος απο κατι SOTR στο PC ηταν το Fallen Order που πλησιαζει σαν παιχνιδι στο συνολο του το GoW καπως..

Καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες και σε οποιους αρεσουν καποια δεν μπορουμε να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα.. Π.χ και εγω για καιρο παιζω αρκετα open world και τωρα βαριεμαι, θελω να παιξω τα expansion του Wasteland 3 που ειχα αφησει.. Ας υπαρχουν οι επιλογες ειδικα για τετοιου ειδους παιχνιδια που ειδικα σε AAA τιτλους και οχι σε indies αρχιζουν και εκλειπουν απο το PC 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 4
Δημοσ.

Το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ , αλλα υπαρχει κατι ακομα που δεν εχω βρει τι ειναι ,  και δεν με κανει να το λατρεψω ενω το ευχαριστιεμαι.. ειμαι ηδη στις 11 ωρες αλλα περιμενα να με συνεπαρει παραπανω..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα απλοϊκό, θεωρώ ότι έχει όσο χρειάζεται από platforming/παζλ/γρίφους 

ώστε να μη σταματάει η δράση και το αίσθημα συνέχειας χωρίς παράλληλα να είναι mindless hack 'n slash.

Οι καμπάνες είναι ένα επαναλαμβανόμενο στοιχείο του gameplay αλλά έχουν την ποικιλία τους

και δεν είναι απαραίτητες για το main story, αν σε παιδεύει ένα σεντούκι πας παρακάτω..

π.χ. το fallen order που λέει ο φίλος @d4ydr33m3r,

ενώ είχε δράση και ένταση μεσολαβούσαν μεγάλα διαστήματα platforming όπου έχανα τη ροή τελείως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Ούτε εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορετικά παιχνίδια το days gone με το God of War δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Τα πρώτα 3 God of War που τα έπαιξα ειδικά το 3 ήταν άψογα για hack and slash μαζί με το platforming και την ιστορία ειδικά το 3 έχει αρκετό βάθος. Το days gone έχει κάπως generic gameplay αλλά ο κόσμος του η ατμόσφαιρα του οι βασικοί χαρακτήρες και οι ορδές ήταν άψογα δοσμένοι. Δεν ξέρω γιατί έφαγε κράξιμο. Να μου πείτε εδώ έφαγε κράξιμο το horizon zero dawn γιατί είναι κάπως repetitive να ξεχάσουμε δηλαδή το μοναδικό lore που έχει και τις μάχες με τα ρομπότ. Ακόμα και παιχνίδια με 98 να πάρουμε πάντα για κάποιο λόγο θα κραζονται. 

• Like 3
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάποια πραγματάκια γιατί είναι η πρώτη επαφή με God of War τίτλο.

Παρότι το gaming μου περιορίζεται στο PC (έχω και ένα cfw ps3 που είχα ασχοληθεί με assasins creed),ι όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα τα είχα με πληκτρολόγιο ποντίκι.

Το έχω σε normal difficulty αλλά δυστυχώς ή γέρασα ή τα fight moves είναι δύσκολα να γίνουν χρησιμοποιώντας όλα αυτά που ζητάει ( π.χ. Lshift+Midmouse, Q+Lmouse).

Γενικά τρώω πολύ ξύλο και ψόφο και βρίσκω ορισμένα bosses να αδυνατώ να κάνω dodge + success hits με το τρόπο που έχουν το weakness (Stone-Fire Golem + Witch). 

Παίζει να ζορίζει τόσο λόγω keyboard+mouse;

Να κατεβάσω το difficulty στο easy ή θα γίνει γελοίο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...