Προς το περιεχόμενο

God of War [PC][2022]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μικρό το κακό και ευκαιρία για διάλειμμα. Απορώ πως μπορείτε πάνω από 2 ώρες gaming χωρίς να κουνηθείτε λίγο.

Πλέον που σιγά σιγά ακουμπάω τα 30 δεν μπορώ και 'γω πολλές ώρες. Στα 16-17 όμως έκλεινα και 10ωρο σερί χωρίς πρόβλημα :P

• Απαντ. 662
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ο χειρισμός με δυσκολεύει κι εμένα, πολλά κουμπιά ειδικά όσο προστίθενται περισσότερα abilities.

Χειριστήριο να υποθέσω ότι προτείνεις του xbox?

Παίζω με του Playstation 4.
Δυστυχώς τα χειριστήρια του Xbox είναι απίστευτα κακής ποιότητας. Μου έχουν χαλάσει μέχρι στιγμής 3 και δεν αγοράζω ξανά.

Δημοσ.
55 minutes ago, Heatspreader said:

Παίζω με του Playstation 4.
Δυστυχώς τα χειριστήρια του Xbox είναι απίστευτα κακής ποιότητας. Μου έχουν χαλάσει μέχρι στιγμής 3 και δεν αγοράζω ξανά.

αν σου πω οτι το χω απο τοτε που ειχα παρει τν xbox360 (2006) και ακομα δουλευει; τι θα πεις; :P

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

αν σου πω οτι το χω απο τοτε που ειχα παρει τν xbox360 (2006) και ακομα δουλευει; τι θα πεις; :P

Και εγώ του Xbox 360 τα είχα χρόνια και δυστυχώς τα πούλησα.
Αυτά δεν παθαίνουν τίποτα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Xbox Elite..Αυτό είναι χειριστήριο, αλλά κοστίζει.

Είχα σκεφτεί να το πάρω αλλά έχει μικρή εγγύηση και δυστυχώς απ' ότι διαβάζω και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα.
Φίλος έχει πάρει αυτό της Trust και φαίνεται πολύ ανθεκτικό όπως αναφέρει μιας και εκείνος όπως είναι λογικό αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

OnTopic τώρα έχω φάει τρελό κόλλημα.
Το καταλαβαίνω όλο και περισσότερο και έτσι μου αρέσει όλο και περισσότερο. Έχω κάνει κάποια δύσκολα Sides τα οποία δεν ήταν για το Level μου, έχω ανέβει σε σχέση με τα Main Missions και μπαίνω και τους πετσοκόβω εύκολα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω τι προβληματα εχει ο κοσμος με το og Elite ή με το dpad που λενε οτι αντιμετωπιζαν καποιοι στο 2 αλλα προσωπικα λατρευω το καταμαυρο Elite 2 μου.. Τετοια ποιοτητα σε joystick δεν εχω ξαναδει και δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω οτι μπορει να υπαρξει  με την παραμετροποιηση που δεχεται στα παντα απο triggers/dpad/μοχλακια αναλογικα.. Σκυλι του πολεμου και κολλαει στο χερι και εργονομικα αριστο.. Τα καλυτερα 150 ευρω που εδωσα ποτε με εκανε να ξεχασω virtually οτιδηποτε αλλο σε joypad/joystick..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Στις Βαλκυρίες φεύγεις μονόχιτος, θέλει τέλεια dodges και υπομονή. Το ίδιο και στις μλκίες τις μαύρες τρύπες εκεί στο World Serpent.

Spoiler

Όλες, αν και δύσκολες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετωπιζονται.

Αυτη στις ομίχλες απαιτεί πολύ grind για να αναβαθμίσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η τελευταία είναι το απόλυτο boss. Πολλά wipes.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.

Τα optional bosses είναι φτιαγμένα για end game χαρακτήρα γύρω στα 7 lvl για τους πολύ εξοικειωμενους ή 9 lvl αν θέλεις να μην είσαι στο dodge, parry, roll 24/7. Να μπορείς να αντέξεις ένα δυο χτυπήματα. (δεν είναι και για παραπάνω από τα συγκεκριμένα bosses)

*Μια από τις καλές στολές που μπορείς να βρεις σχετικά στα μισά του progression είναι αυτή (αν θυμάμαι καλά το όνομα) στο Nilheim, εκει στο map που έχεις ένα ψευτοtimer και μαζεύεις echoes. Εκει φαρμαρετε να βγάλετε την πανοπλία. Είναι μια από τις πιο καλές στο game.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω του Xbox one και δεν έχει πάθει τίποτα. Μόνο τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να τρίβονται τα analog sticks και σκέφτομαι να παραγγείλω καινούρια για να τα αλλάξω. Όσο για το παιχνίδι το παίζω σε I7 6700k . Nvidia rtx 2060 και 16 Gb ram στα 1080p όλα high και textures ultra και παίζει τέλεια. Λίγο δύσκολο είναι αλλά παλεύεται.

Δημοσ.

Κανά tip για τις μάχες; Παίζω στο Give Me a Challange (Hard) και με έχουνε σκίσει όταν μου την πέφτουν πολλοί με φλόγες, έχω και trolls παράλληλα και πεθαίνω. Μπαίνω στη μάχη και με την κάμερα τόσο κοντά στο χαρακτήρα δε βλέπω τίποτα πίσω, ούτε προλαβαίνεις να γυρίσεις να βγάλεις άμυνα.
Βέβαια κάνω upgrade σε skills και πανοπλία με τη ρέγουλα για να χω λεφτά και xp για μετέπειτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπωσδήποτε να κάνεις τα upgrade στο skill tree του Ατρέα όσο πάει. Τα βέλη γίνονται πολύ δυνατά και κάνουν γρήγορα stun και electrical damage.

Επίσης και του Kratos τα skill της ασπίδας βοηθάνε πολύ για να κάνεις πιο γρήγορα stun και να τους πετάς μακριά. Ξεκινάς τη μάχη χωρίς το τσεκούρι για να κάνεις stun και όταν πλησιάσεις βαράς με αυτό.

Θέλει υπομονή σαφώς, και στο normal που παίζω όταν είναι πολλοί εχθροί χάνεις τη μπάλα.

Γενικά μη κρατάς λεφτά-xp κατά τη γνώμη μου, βρίσκεις συνέχεια γύρω-γύρω όπως προχωράς.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...