slokie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους ηρθε η ωρα για αγορα νεου macbook μιας και ο 17αρης του 2010 που εχω πλεον δεν με βολευει. περιμενα να βγουν τα νεα 14αρια αλλα δυστηχως ειναι εκτος budget μου (δεν περιμενα τετοια αυξυση τιμων να πω την αληθεια) οποτε παμε για τον m1. Aυτο που ηθελα να ρωτησω να παω σε macbook air με 16 ram ή σε 13 αρι macbook pro με 8 ram. βγαινουν πανω κατα στα ιδια. η χρηση που του κανω ειναι αρκετο office κυριως εxcel , tableu, λιγο lightroom / photoshop κλπ. με ενδιαφερει να βγαλει μια 5ετια. ευχαριστω!
Nearly_God Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Ήθελα και το touch bar να πω την αλήθεια έτσι για το γμτ.
onelonelystar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Προτίμησε Air με 16GB RAM για να είσαι άνετος.
fouros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Προσωπικά το air με 16gb ram all the way. Hμουν στο ίδιο δίλημμα πριν 8 μήνες πήρα το air δεν το μετάνιωσα.
Nearly_God Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Εάν το βρίσκεις στην ίδια τιμή πάνε για το air. Εγω δυστυχώς δεν βρήκα air 16gb με 512ssd στα 1500€ που μπορούσα να διαθέσω, μου έβγαινε over budget. Ίσως εάν πας σε 256ssd να βρεις παρόμοιες τιμές αλλά προσωπικά δεν μου φτάνουν. Καλος βέβαια και ένας εξωτερικός ssd αλλά επειδή θέλω το MacBook portable και να μην κουβαλάω μπιχλιμπίδια όπου πάω, τα 256gb δεν μου ειναι αρκετά. Εξαρτάται τι χρήση θελεις να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα