Προς το περιεχόμενο

w10 activation key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αναβαθμίζονται. Εννοείτε ότι η ενεργοποίηση θα πρέπει να είναι official αλλιώς μάλλον δεν θα το δεχτούν τα 10. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορείς να ξανα-χρησιμοποιήσεις το  κλειδί για ενεργοποίηση των 7.

Αν το υπάρχει το κλειδί των 7 μπορείς και να βάλεις τα 10 καθαρά και να τους δώσεις το κλειδί των 7, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση (home φαντάζομαι).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Ναι, αναβαθμίζονται. Εννοείτε ότι η ενεργοποίηση θα πρέπει να είναι official αλλιώς μάλλον δεν θα το δεχτούν τα 10. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορείς να ξανα-χρησιμοποιήσεις το  κλειδί για ενεργοποίηση των 7.

Αν το υπάρχει το κλειδί των 7 μπορείς και να βάλεις τα 10 καθαρά και να τους δώσεις το κλειδί των 7, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση (home φαντάζομαι).

Ναι έκανα μια αναβάθμιση σε ένα άλλο απο 7 σε 10 και είναι ενεργοποιημένα Τώρα θα ψάξω να βάλω το Office..??

Έχω όμως ένα παλιό φορητό εποχής Vista στο οποίο έχει περάσει από XP και μετά τα W7 ultimate με genuine OEM. Εχει CPU T2080 1,75GHz με 2Gb ram. Δεν νομίζω να σηκώνει τα 10 και λέω να πάω σε Linux.

Αλλά θέλω να τα αναβαθμίσω σε w10 σε ενα άλλο υπολογιστή που έχω με Ryzen και δεν ξέρω αν γίνεται. Δηλαδή λέω να πάρω τον δίσκο από το φορητό και να το βάλω στο PC και μετά να κάνω την αναβάθμιση εκεί πάνω.

Δημοσ.

Αν μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλο σύστημα τα windows θα απενεργοποιηθούν γιατί θα δουν την αλλαγή hardware. Θα πάρεις μόνο το κλειδί από τα 7άρια (μπορείς να το εξάγεις με κάποιο πρόγραμμα) και να δοκιμάσεις να το δώσεις στο νέο σύστημα. Δε νομίζω όμως να ενεργοποιηθούν ή να το δεχτούν γιατί, όπως είπες, είναι oem και τα oem κλειδιά κλειδώνουν με το hardware στο οποίο έγινε η ενεργοποίησε τους.
Μια λύση είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση 10άρια στο νέο σύστημα (στην αρχή που θα ρωτήσει για κλειδί θα πεις ότι δεν διαθέτεις και θα επιλέξεις την pro αφού το κλειδί είναι ultimate) και όταν τελειώσει η εγκατάσταση, θα πας για ενεργοποίηση και θα δώσεις το κλειδί των 7. Αν το δεχτεί (που μάλλον δε θα το δεχτεί) θα πάρεις τηλέφωνο την ms hellas και θα πεις ότι σου κάηκε η μητρική και θέλεις να ενεργοποιήσεις το κλειδί στο νέο σύστημα σου. Αν και είναι oem κατά πάσα πιθανότητα θα στο ενεργοποιήσουν.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχουνε καταργηθεί τα κλειδιά από Aliexpress και ebay.

Που αλλού μπορούμε να βρούμε πάφθηνα κλειδιά Win10 Pro x64;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Xarh είπε

Στο... ebay και στο aliexpress.

Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση και λάθος τρολλάρω! :) :) :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στο... ebay και στο aliexpress.

Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση και λάθος τρολλάρω! :) :) :)

Έψαχνα για μήνες Στο ebay και στο aliexpress, και τα είχανε καταργήσει.

Τώρα που το είπες, είδα ότι ξαναεμφανιστήκανε, αλλά δεν ξέρω αυτοί που πουλάνε τώρα με 2 €, αν είναι αξιόπιστοι, γιατί εμφανίστηκαν τώρα, και δεν έχουν αξιολογήσεις.

Δεν τους χαρίζω ούτε 2€.

Επεξ/σία από Xarh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πληρώνεις με paypalτι σε νοιάζει; Έχει ένα μήνα διορία να στο στείλει και να δουλεύει. Αν δεν δουλεύει το κλειδί ανοίγεις υπόθεση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xarh είπε

2 ώρες πριν, Xarh είπε

αλλά δεν ξέρω αυτοί που πουλάνε τώρα με 2 €, αν είναι αξιόπιστοι

Δεν τους χαρίζω ούτε 2€.

Έχεις αντιληφθεί ότι φάσκεις και αντιφάσκεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...