micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ναι, αναβαθμίζονται. Εννοείτε ότι η ενεργοποίηση θα πρέπει να είναι official αλλιώς μάλλον δεν θα το δεχτούν τα 10. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορείς να ξανα-χρησιμοποιήσεις το κλειδί για ενεργοποίηση των 7. Αν το υπάρχει το κλειδί των 7 μπορείς και να βάλεις τα 10 καθαρά και να τους δώσεις το κλειδί των 7, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση (home φαντάζομαι).
vaha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, αναβαθμίζονται. Εννοείτε ότι η ενεργοποίηση θα πρέπει να είναι official αλλιώς μάλλον δεν θα το δεχτούν τα 10. Μετά την αναβάθμιση δεν μπορείς να ξανα-χρησιμοποιήσεις το κλειδί για ενεργοποίηση των 7. Αν το υπάρχει το κλειδί των 7 μπορείς και να βάλεις τα 10 καθαρά και να τους δώσεις το κλειδί των 7, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση (home φαντάζομαι). Ναι έκανα μια αναβάθμιση σε ένα άλλο απο 7 σε 10 και είναι ενεργοποιημένα Τώρα θα ψάξω να βάλω το Office..?? Έχω όμως ένα παλιό φορητό εποχής Vista στο οποίο έχει περάσει από XP και μετά τα W7 ultimate με genuine OEM. Εχει CPU T2080 1,75GHz με 2Gb ram. Δεν νομίζω να σηκώνει τα 10 και λέω να πάω σε Linux. Αλλά θέλω να τα αναβαθμίσω σε w10 σε ενα άλλο υπολογιστή που έχω με Ryzen και δεν ξέρω αν γίνεται. Δηλαδή λέω να πάρω τον δίσκο από το φορητό και να το βάλω στο PC και μετά να κάνω την αναβάθμιση εκεί πάνω.
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αν μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλο σύστημα τα windows θα απενεργοποιηθούν γιατί θα δουν την αλλαγή hardware. Θα πάρεις μόνο το κλειδί από τα 7άρια (μπορείς να το εξάγεις με κάποιο πρόγραμμα) και να δοκιμάσεις να το δώσεις στο νέο σύστημα. Δε νομίζω όμως να ενεργοποιηθούν ή να το δεχτούν γιατί, όπως είπες, είναι oem και τα oem κλειδιά κλειδώνουν με το hardware στο οποίο έγινε η ενεργοποίησε τους. Μια λύση είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση 10άρια στο νέο σύστημα (στην αρχή που θα ρωτήσει για κλειδί θα πεις ότι δεν διαθέτεις και θα επιλέξεις την pro αφού το κλειδί είναι ultimate) και όταν τελειώσει η εγκατάσταση, θα πας για ενεργοποίηση και θα δώσεις το κλειδί των 7. Αν το δεχτεί (που μάλλον δε θα το δεχτεί) θα πάρεις τηλέφωνο την ms hellas και θα πεις ότι σου κάηκε η μητρική και θέλεις να ενεργοποιήσεις το κλειδί στο νέο σύστημα σου. Αν και είναι oem κατά πάσα πιθανότητα θα στο ενεργοποιήσουν. 1
Xarh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Έχουνε καταργηθεί τα κλειδιά από Aliexpress και ebay. Που αλλού μπορούμε να βρούμε πάφθηνα κλειδιά Win10 Pro x64;
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Xarh είπε Έχουνε καταργηθεί τα κλειδιά από Aliexpress και ebay. Που αλλού μπορούμε να βρούμε πάφθηνα κλειδιά Win10 Pro x64; Στο... ebay και στο aliexpress. Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση και λάθος τρολλάρω! 1
Xarh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, micos000 είπε Στο... ebay και στο aliexpress. Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση και λάθος τρολλάρω! Έψαχνα για μήνες Στο ebay και στο aliexpress, και τα είχανε καταργήσει. Τώρα που το είπες, είδα ότι ξαναεμφανιστήκανε, αλλά δεν ξέρω αυτοί που πουλάνε τώρα με 2 €, αν είναι αξιόπιστοι, γιατί εμφανίστηκαν τώρα, και δεν έχουν αξιολογήσεις. Δεν τους χαρίζω ούτε 2€. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Xarh
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού πληρώνεις με paypalτι σε νοιάζει; Έχει ένα μήνα διορία να στο στείλει και να δουλεύει. Αν δεν δουλεύει το κλειδί ανοίγεις υπόθεση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από micos000
andreas1gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Xarh είπε Έχουνε καταργηθεί τα κλειδιά από Aliexpress και ebay. Που αλλού μπορούμε να βρούμε πάφθηνα κλειδιά Win10 Pro x64; 2 ώρες πριν, Xarh είπε αλλά δεν ξέρω αυτοί που πουλάνε τώρα με 2 €, αν είναι αξιόπιστοι Δεν τους χαρίζω ούτε 2€. Έχεις αντιληφθεί ότι φάσκεις και αντιφάσκεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα