Spyweirdos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 nai re pedia ti sizitame tosi ora! xtipa ti sony re megale kai ise mesa...kai des to monitor sto magazi oste na min ehi opute miso kameno pixel! kai end!mia xara ola
Spyweirdos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 nai re pedia ti sizitame tosi ora! xtipa ti sony re megale kai ise mesa...kai des to monitor sto magazi oste na min ehi opute miso kameno pixel! kai end!mia xara ola
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 to triplo post na upo8esw pws htan gia empedwsh?
ziogas24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 kai ego psaxno gia o8onh kai kateliksa se LG.des sto infoshop.gr thn kainouria LG 17 thn exei prosfora 370 euro peripou kai me to fpa 410 euro.pisteuo oti einai oti kalitero gia 17'' TFT LCD.
Teoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Η αλήθεια είναι πάντως ότι την περασμένη εβδομάδα που πήγα στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης είχε τις Samsung σε ξεχωριστό stand και εκ πρώτης όψεως φαίνονται κορυφαίες, ειδικά ένα κουνούργιο μοντέλο που έχει βγάλει στις 17 ίντσες που είναι ακόμα πιο λεπτή! Αν εννοείς την 173P, είναι αυτή που περιμένω την επόμενη βδομάδα... Έχω διαβάσει άπειρα reviews και την έχουν βγάλει κορυφαία. Το σημαντικό της μειονέκτημα... η τιμή της. Άριστες γωνίες θέασης, υψηλό contrast (700:1) και πολύ καλή απεικόνιση χρωμάτων (τα καλά των PVA panel). Response time 25ms (αν και διάβασα ότι η ίδια η samsung μιλάει για 13/7ms typical). Ακόμα και στα παιχνίδια τα πάει καλά, αν και δεν συνιστάται για hardcore gamers. Την περιμένω πως και πως. Μου είπαν οτι θα την έχω στις 25/8. Με το που την πάρω θα σας πω εντυπώσεις!
niodadd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Kαλες οι samsung αλλα δεν συγκρινονται με τις SONY οι SONY ανηκουν σε αλλη κατηγορια
Teoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Σε τι κατηγορία ανήκουν δηλαδή; Κάποιο επιχείρημα; Συγκρίνεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα ή μιλάς γενικά; Δεν έχω τίποτα με τη Sony, ούτε με καμία άλλη εταιρία, ούτε και με κανέναν εδώ μέσα. Αλλά όταν βλέπω τέτοιες δηλώσεις δε μπορώ να τις πάρω στα σοβαρά. Σοβαρά μπορώ να πάρω 3-4 reviews και απόψεις που συγκλίνουν. Ακόμα πιο σοβαρά θα πάρω τη δική μου άποψη και τις ανάγκες μου όταν θα πάω να δω από κοντά συγκεκριμένα μοντέλα.
xaotikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Κάθε εταιρία (από τις μεγάλες) έχει καλά και λιγότερο καλά μοντέλα. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Στην εταιρία είχαμε βάλει 7-8 Sony 15 TFT (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο αλλά είχαν ένα περίεργο σχήμα). Καμία δεν είχε καμένο pixel και ούτε έβγαλε κάτι τους τελευταίους μήνες. Γενικά, όμως στις tft αυτό είναι το κακό, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Για το service της sony σχετικά με τα pixels ναι είναι αρνητικό. Όμως δεν πάυει να είναι μια εταιρία με παράδοση στα ποιοτικά monitors. Αλήθεια η silicon graphic πόσα καμένα pixels δικαιολογεί?
antoniskox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 αν θες ψαξε για μαρκες που χρησιμοποιουν καθοδικους της mitsubishi .ειναι απο τους καλυτερους καθοδικους
Teoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Πες τα xaotikos! Κατά γενική ομολογία η Sony βγάζει, ή μάλλον έβγαζε πολύ καλά CRT monitors (όπως και TV αλλά αυτό είναι άσχετο). Τώρα νομίζω έχει σταματήσει την παραγωγή τους ή βγάζει μόνο μεγάλα μοντέλα 21-22". Για τις TFT της Sony δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή γνώμη. Έχω δει μόνο την SDM-X52 (15") και την SDM-S73 (17"). H πρώτη είναι απαράδεκτη για τα σημερινά δεδομένα, αλλά είναι αρκετά παλιά. Η δεύτερη δεν είναι άσχημη. Έχει αρκετά μικρό response time (16ms) και το ghosting δεν είναι εύκολα ορατό. Έχει τα γνωστά ελαττώματα των TN-panel: μικρές σχετικά γωνίες θέασης, οπότε το χρώμα αλλοιώνεται ανάλογα με τη γωνία από την οποία βλέπεις. Επίσης έχει 18-bit χρώμα και χρησιμοποιεί μια τεχνική "dithering" για να βγάλει τις ενδιάμεσες αποχρώσεις (αυτό φαίνεται με αρκετή προσοχή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Kαλες οι samsung αλλα δεν συγκρινονται με τις SONY οι SONY ανηκουν σε αλλη κατηγορια an kai eimai fanatikos "Sonakias" auto pou les den isxyei...eidika stis TFT...
FELIX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 @teoulas..Αν εννοείς την 173P, είναι αυτή που περιμένω την επόμενη βδομάδα file mou thn exw edw kai ena mhna kai an kai einai aristh se ola telika pisteyw einai arketa yprthmimenh,me 707e perneis 19tft samsung pali kai exeis kai 10 e resta.skepsou to pali
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 19αra katw apo 850-900 euro den a3izei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.