batman_gardiki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Λοιπόν: 1. Xiaomi 360 Camera: 33€ 2. Vodafone Giga Wifi SIM : 10€ (40GB / μήνα, χωρίς δέσμευση) 3. Vodafone Mifi Router : 39€ Και είσαι μια χαρά. Επιπλεον αν έχεις και ένα παλιό smartphone που μπορεί να κάνει hotspot και βρίσκεται μόνιμα στο ρεύμα, κάνεις και πάλι την δουλειά σου χωρίς καν να πάρεις router, απλά θα βάλεις την παραπάνω SIM. Τέλος, η συγκεκριμένη κάμερα έχει ειδοποιήσεις κίνησης, οπότε θα σε ειδοποιεί όταν μπει το ζώο. Άρα δεν θες ούτε καταγραφή σε SD Card. Ωραίος!! Με την δικιά σου πρόταση θέλω 85€-90€ και με του dased θέλω 70-75€. Τωρα μου μπήκαν ιδέες τι να κάνω το σύστημα που θα αγοράσω μετά την λύση του προβλήματος και ποια πρόταση θα είναι πιο χρήσιμη. Θα μπορούσε το ρούτερ να χρησιμεύσει και ως extender;;; να μοιράσω δηλαδή το ίντερνετ σε απομακρυσμένους χώρους που δεν πιάνει στο σπίτι μου στην πόλη;;;
Swimmer21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Όχι, το ρούτερ είναι μικρό ρουτεράκι που δουλεύει με ρεύμα αλλά και μπαταρία. Το καλό είναι ότι είναι φορητό και μπορείς να το παίρνεις μαζί για έξτρα ίντερνετ σε διακοπές, ταξίδια, εξοχικό κλπ. Κι φυσικά οπότε πας στο χωριό βάζεις 10€ και έχεις για ένα μήνα ίντερνετ χωρίς συμβόλαια. Την κάμερα την έχω και εγώ την συγκεκριμένη και μου έχει λύσει τα χέρια. Φυσικά και αυτήν την παίρνεις και την τοποθετείς όπου θες, δεν θέλει εγκατάσταση, καλώδια, κλπ
green gordon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Το καπακι της λεκανης το εχεις κλεισει με ταινια να δεις μηπως βγαινει απο κει; 2
SB_1957 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, green gordon είπε Το καπακι της λεκανης το εχεις κλεισει με ταινια να δεις μηπως βγαινει απο κει; Είναι μια σκέψη, αν πρόκειται για ζώο και όχι για "δίποδο"! Αλλά είπε ότι όλες οι πόρτες είναι κλειστές και τις βρίσκουν κλειστές! Δεν νομίζω η τουαλέτα να είναι χωρίς πόρτα!
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Στο σπίτι στο χωριό μου αρκετά χλμ μακριά εισβάλει ζώο και το διαλύει. δεν μπορώ να εντοπίσω τι ζώο είναι και από που μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού. θελω να το βρω!! τι σύστημα πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να βλέπω και από το κινητο αν χρειαστεί;; λογικα θα πρέπει να κρατάει και λιγο μνήμη, σωστά;; εχετε να μου προτείνετε κάποιο σύστημα η κάμερα με όσο το δυνατό χαμηλότερο μπατζετ ;;; ευχαριστω Οταν λες ζώο, να υποθέσω εννοείς άνθρωπο που τον αποκαλείς έτσι αρνητικά. Γιατί αν μιλάμε για πραγματικό ζώο, πρέπει να το δεις αλλιώς το θέμα, δηλαδή, να δεις από που εισέρχεται, τι ζημιές σου κάνει, να βρεις στο περίπου τι μπορεί να είναι αλλιώς δεν έχει νόημα η κάμερα σε πρώτη φάση τουλάχιστον.
batman_gardiki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα το σπίτι έχει 3 δωματια χωρις εσωτερικές πορτες. η μονη εσωτερικη πορτα ειναι στο μπανιο και την κλείνουμε παντα οταν φέυγουμε. προκειται για νυφίτσα ή ποντίκια καθως πάντα αφήνουν περιττώματα.
skoulas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, batman_gardiki είπε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα το σπίτι έχει 3 δωματια χωρις εσωτερικές πορτες. η μονη εσωτερικη πορτα ειναι στο μπανιο και την κλείνουμε παντα οταν φέυγουμε. προκειται για νυφίτσα ή ποντίκια καθως πάντα αφήνουν περιττώματα. Με ΜΙΑ camera πως θα καταλάβεις από ποιό δωμάτιο μπαίνει; Έστω ότι είσαι τυχερός και βάζεις την camera στο "σωστό" δωμάτιο, στην καλύτερη περίπτωση θα το καταγράψεις απλά να κάνει βόλτες... Αν δεν μπορείς, ελέγχοντας περιμετρικά το σπίτι (έχεις σκεπή;), να καταλάβεις από πού μπαίνει, θεωρώ αδύνατον να το καταφέρεις με την camera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα