Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω πω μάγκες μας γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω, time flies...

@AnimaTronic αν και δεν θεωρώ το BF3 το καλύτερο BF, πρέπει να είναι εκείνο με το μεγαλύτερο κάψιμο τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι εκείνες οι εποχές είχαν συνδεθεί με την άνοδο του adsl και παράλληλα την οικονομική κρίση στη χώρα.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

@AnimaTronic αν και δεν θεωρώ το BF3 το καλύτερο BF, πρέπει να είναι εκείνο με το μεγαλύτερο κάψιμο τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι εκείνες οι εποχές είχαν συνδεθεί με την άνοδο του adsl και παράλληλα την οικονομική κρίση στη χώρα.

Ισχύει! Είχε πολύ κόσμο από Ελλάδα τότε. Ήταν και οι συγκυρίες που αναφέρεις!

• Like 1
Δημοσ.

@ilos Fun τιμές. Είχαμε ρίξει πολύ γέλιο. ;) Εγώ δεν ήμουν ποτε του online ιδιαιτερα. Γενικά δεν έχω παίξει ποτε online χωρίς να έχω standard παρέα. Για αυτό και CS και BF ήμουν πάντα σε clan. Θα τα πούμε σίγουρα στο ΜHR και ακόμα πιο σίγουρα στο ER buddy. ;)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

@ilos Fun τιμές. Είχαμε ρίξει πολύ γέλιο. ;) Εγώ δεν ήμουν ποτε του online ιδιαιτερα. Γενικά δεν έχω παίξει ποτε online χωρίς να έχω standard παρέα. Για αυτό και CS και BF ήμουν πάντα σε clan. Θα τα πούμε σίγουρα στο ΜHR και ακόμα πιο σίγουρα στο ER buddy. ;)

ER μάλλον θα πάω στο στρατόπεδο του ps5 bro, όπως κάναν την κατάσταση με τις κάρτες.😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το MHR το έπιασα. Το ER τι είναι ρε μάγκες?

EDIT: Γράψτε άκυρο... Elden Ring.

Επεξ/σία από AnimaTronic
  • Like 1
Δημοσ.

@ilos κατόρθωσες και μας ταξίδεψες με μια πραγματική ελεγεία της gaming πορείας σου!. Πολλοί θεωρούν ανούσια και παιδική την συγκεκριμένη ενασχόληση, για κάποιους όμως είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής τους για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα πάψω ποτέ να παίζω, θα  συνεχίσω και με τα  εγγόνια μου στο μακρινό μέλλον.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ από όταν έπιασα το multi δεν έχω ξεκολλήσει. η ιδέα ότι δίπλα σου είναι κάποιος που να  πρέπει να συνεργαστείς ή βρεις τον τρόπο να νικήσεις .. με όσα συνεπάγονται .. είναι αξεπέραστη. 
single player μόνο αν έχει βλάβη το internet και θέλω να περάσει η ώρα μου. 
τρομάζω λίγο μεγαλώνοντας ότι θα έχω όλο και λιγότερη πρόσβαση και χρόνο στα παιχνίδια. 
πρώτα η δουλειά .. σιγά σιγά η οικογένεια :) 

αν κάποιος θέλει team-up σε cod Cold War .. προσεχώς vanguard ας στείλει. 
μπαίνω από ps4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...