AnimaTronic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα! Τα τελευταίο χρόνο παρατηρώ οτι βαριέμαι πολύ να παίξω single player games. Βάζω ένα game, παίζω 1 ώρα και το κλείνω λόγω βαρεμάρας. Παλιότερα έπαιζα πολλά single player games, από οποιοδήποτε genre. Τώρα πια τα μόνα παιχνίδια που μπορώ να παίξω και να μην βαρεθώ είναι τα Demon's Souls, Dark Souls 1/2/3, Bloodborne και Sekiro. Αναμένω, εννοείται το Elden Ring και ίσως και το Dying Light 2. Αντιθέτως διασκεδάζω πολύ να παίζω Battlefield V multiplayer και CoD BO Cold War multiplayer και αναμένω Battlefield 2042 και CoD Vanguard. Φταίει οτι είμαι πια στα 41? Φταίει ο καταραμένος Miyazaki που με έχει εγκλωβίσει στα SoulsBorneSekiro? Φυσικά δε θα στενοχωρεθώ, ούτε θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα ήθελα γνώμες από άτομα που αισθάνονται το ίδιο. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή. 2
Brazhlias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε Καλημέρα! Τα τελευταίο χρόνο παρατηρώ οτι βαριέμαι πολύ να παίξω single player games. Βάζω ένα game, παίζω 1 ώρα και το κλείνω λόγω βαρεμάρας. Παλιότερα έπαιζα πολλά single player games, από οποιοδήποτε genre. Τώρα πια τα μόνα παιχνίδια που μπορώ να παίξω και να μην βαρεθώ είναι τα Demon's Souls, Dark Souls 1/2/3, Bloodborne και Sekiro. Αναμένω, εννοείται το Elden Ring και ίσως και το Dying Light 2. Αντιθέτως διασκεδάζω πολύ να παίζω Battlefield V multiplayer και CoD BO Cold War multiplayer και αναμένω Battlefield 2042 και CoD Vanguard. Φταίει οτι είμαι πια στα 41? Φταίει ο καταραμένος Miyazaki που με έχει εγκλωβίσει στα SoulsBorneSekiro? Φυσικά δε θα στενοχωρεθώ, ούτε θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα ήθελα γνώμες από άτομα που αισθάνονται το ίδιο. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή. Οπως εχει πει και ενας σοφος φιλος μου στο facebook: "Αν αγαπας καποια αστη να φυγει". Μην το προσπαθεις με το ζορι και ενδεχομενως στο μελλον να επιστρεψει η ορεξη σου. Δεν ειναι αυτοσκοπος το να παιζεις single player games. Το θεμα ειναι να περνας ευχαριστα την ωρα σου. Παλαιοτερα επαιζα ασταματητα ποδοσφαιρακια και μπασκετακια. Εδω και 5 χρονια τα εκοψα μαχαιρι, γιατι απλα επαψαν να με διασκεδαζουν. Μια περιοδο 2 χρονων ειχα παρατησει την κονσολα μου γιατι επαιζα Heartstone. Τωρα το σκεφτομαι και κλαιω, τοτε με καλυπτε. Γνωμη μου; Μην παιζεις οτιδηποτε single player μεχρι το elden ring. Καποια στιγμη θα μπουκωσεις και με τα soulborne και θα θελησεις κατι περισσοτερο αναλαφρο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από Brazhlias 2
AnimaTronic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Brazhlias είπε Οπως εχει πει και ενας σοφος φιλος μου στο facebook: "Αν αγαπας καποια αστη να φυγει". Μην το προσπαθεις με το ζορι και ενδεχομενως στο μελλον να επιστρεψει η ορεξη σου. Δεν ειναι αυτοσκοπος το να παιζεις single player games. Το θεμα ειναι να περνας ευχαριστα την ωρα σου. Παλαιοτερα επαιζα ασταματητα ποδοσφαιρακια και μπασκετακια. Εδω και 5 χρονια τα εκοψα μαχαιρι, γιατι απλα επαψαν να με διασκεδαζουν. Μια περιοδο 2 χρονων ειχα παρατησει την κονσολα μου γιατι επαιζα Heartstone. Τωρα το σκεφτομαι και κλαιω, τοτε με καλυπτε. Γνωμη μου; Μην παιζεις οτιδηποτε single player μεχρι το elden ring. Καποια στιγμη θα μπουκωσεις και με τα soulborne και θα θελησεις κατι περισσοτερο αναλαφρο. Εννοείται πως δεν είναι αυτοσκοπός. Καλά το λες. Βαριέμαι = δεν παίζω και τέλος. Με διασκεδάζουν τα BF/CoD multiplayer = παίζω αυτά. Και να ήθελα να παίξω κάτι μέχρι το Elden Ring, δεν μπορώ. Βαριέμαι! 😛 Μάλλον αυτός ο π@ύστης ο Miyazaki φταίει για ολά! Απλά θα ήθελα να δώ και απόψεις άλλων gamers, γι' αυτό άνοιξα το thread. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από AnimaTronic
Charismo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πάλι ενώ έπαιζα πολύ περισσότερο Multiplayer games πριν από μια δεκαετία, πλέον έχω στραφεί μόνο στα single player. Και παίζω απ'όλα. Αλλά το competitive στοιχείο των multiplayer και το κακό fanbase των περισσότερων με έχει κουράσει. 2
jimtriol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Εγω ενω ημουν των single player τελευταια εχω κολλησει με το Hell Let Loose και δε μπορω να παιξω τιποτα αλλο ειτε single ειτε multiplayer στυλ COD η Battlefield ..Ισως λογω της εκπληκτικης κοινοτητας που εχει το παιχνιδι και της συνεργατικοτητας και της επικοινωνιας που επιβαλει το παιχνιδι και το κανει να ξεχωριζει σε σχεση με αλλα . 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραία τα online FPS, αλλά όταν ο άλλος έχει μικρότερο ping σε καθαρίζει. Αλλο βλέπεις στο παιχνίδι και άλλο ισχύει, κάποιες φορές η πραγματικότητα φαίνεται στο killcam. Πχ σου ρίχνει, έχεις ήδη καλυφθεί πίσω απο κάποιο αντικείμενο η τοίχο, πεθαίνεις και αναρωτιέσαι τι έγινε.Σε είχε σκοτώσει πρίν καλυφθείς.Δεν πα νά'χεις και 200 Mbps, όταν συνδέεσαι με servers στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει μεγάλο ping. Πχ σε κάποια Battlefield στο scoreboard σου δείχνει το ping.Οι Ελληνες είχαμε νομίζω 130ms και οι ξένοι 80. Τα COD τα παίζεις και μόνος, τα BTF είναι καλύτερα με παρέα, τουλάχιστον 1 squad. Εγώ νευρίαζα και τα έχω παρατήσει, τις εποχές που έπαιζα online FPS το internet ήταν για τα μπάζα.Θα παίξω κάποιο campaign που θα μου κολλήσει, όπως πχ το Mad Max που το έλιωσα στο 100%.Με trophies δεν ασχολήθηκα ποτέ, είναι ψυχαναγκασμός.Ούτε με racing και ποδοσφαιράκια.Το μικρόβιό μου είναι στυλ RE, ίσως κάποια στιγμή να πάρω το RE2 remake.Με περιμένει το LOU 2 παρατημένο σε 1 κουτί εδώ και μήνες. Εχω "κατρακυλήσει" πάλι στο Warframe, έχουν πολύ φαντασία οι δημιουργοί του.Είναι co-op και όχι competitive, έχει πολύ crafting και rank up και δεν χρειάζεται ούτε καν συνδρομή Plus..Είναι απο τα παιχνίδια που δεν τελειώνει ποτέ γιατί εξελίσεται συνεχώς, χτυπάς 8ωρα για πλάκα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από AntiCambeR 1
Basilhs1982 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Φταίει οτι είμαι πια στα 41? Σίγουρα η ηλικία είναι ένα θέμα και το ότι η ΑΙ έχει μείνει σχεδόν στάσιμη σε σχέση με όσα έχουμε παίξει όλα αυτά τα χρόνια. Εμένα τα singleplayer είχαν αρχίσει και μου χτυπούσαν καμπανάκι από τα late 20's. Τώρα στα 39 μου πάρα πολύ σπάνια θα κάτσω να παίξω single, μόνο για τσιλάρισμα και θα πρέπει να είναι πολύ καλό το παιχνίδι. Tο gears 5 πχ που για την πλειοψηφία είναι παιχνιδάρα το ξεκίνησα καθαρά λόγο gamepass τα βράδια όταν δεν θέλω να δω ταινία. 1
AnimaTronic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Charismo είπε ...το competitive στοιχείο των multiplayer και το κακό fanbase των περισσότερων με έχει κουράσει. Αυτό με τους συμπαίκτες στα multiplayer games είναι όντως σπαστικό ώρες ώρες. Ειδικά όταν προσπαθείς να rush-άρεις και έχεις τους άλλους τρείς της squad να κάθονται τέρμα πίσω, ξάπλα, με sniper και να παίζουν το π@υλί τους... 3 ώρες πριν, jimtriol είπε Εγω ενω ημουν των single player τελευταια εχω κολλησει με το Hell Let Loose... Αυτό το έχω κατεβάσει (ps plus), αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα σε ακούσω και θα το δοκιμάσω μέσα στο Σ/Κ. 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε ...αλλά όταν ο άλλος έχει μικρότερο ping σε καθαρίζει. Τα COD τα παίζεις και μόνος, τα BTF είναι καλύτερα με παρέα, τουλάχιστον 1 squad. Με trophies δεν ασχολήθηκα ποτέ, είναι ψυχαναγκασμός.Ούτε με racing και ποδοσφαιράκια.Το μικρόβιό μου είναι στυλ RE, ίσως κάποια στιγμή να πάρω το RE2 remake.Με περιμένει το LOU 2 παρατημένο σε 1 κουτί εδώ και μήνες. Ναι αυτό με το cover lag ήταν πολύ έντονο σε παλιότερα BF. Στα τελευταία (Ι και V) είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Το CoD, μεταξύ μας τώρα, είναι ψιλομ@λακία παιχνίδι :P. Είναι αυτό που λέμε "είναι μεγάλη π@παριά, αλλά γι' αυτό το λόγο σ' αρέσει να το παίζεις". Κάτι σαν τους Manowar (αν ακούς metal) που ξέρεις οτι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες, αλλά πάντα θα βάλεις να τους ακούσεις. Χαχαχα. Απλά είναι καλή φάση για το ξεκ@ύλωμα από το BF. Trophies, racing και ποδοσφαιράκια ούτε κι εγώ. Δεν έχω ιδέα για όλα αυτά. Το The Last of Us 2 το έχω πάρει κι εγώ. Το έχω παίξει ένα 2ωρο και από τότε απλά με κοιτάει κάθε φορά που μπαίνω BF/CoD. Το πρώτο το είχα λιώσει. 2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε Σίγουρα η ηλικία είναι ένα θέμα και το ότι η ΑΙ έχει μείνει σχεδόν στάσιμη σε σχέση με όσα έχουμε παίξει όλα αυτά τα χρόνια. Εμένα τα singleplayer είχαν αρχίσει και μου χτυπούσαν καμπανάκι από τα late 20's. Τώρα στα 39 μου πάρα πολύ σπάνια θα κάτσω να παίξω single, μόνο για τσιλάρισμα και θα πρέπει να είναι πολύ καλό το παιχνίδι. Tο gears 5 πχ που για την πλειοψηφία είναι παιχνιδάρα το ξεκίνησα καθαρά λόγο gamepass τα βράδια όταν δεν θέλω να δω ταινία. Πολύ σωστός. Η ηλικία σε βοηθάει να φιλτράρεις καλύτερα πια. Το Gears 5 το δοκίμασα πριν λίγο καιρό (είχα στην κατοχή μου ένα XBOX Series S), αλλά δεν... Απλά δεν... Το Gears 4 το είχα παίξει στο XBOX One X και παρακαλούσα να τελειώσει. Τότε είχα κόλλημα ό,τι ξεκινάω, να το τελειώνω (μεγάλο λάθος και το καταλαβαίνω τώρα). Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από AnimaTronic 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Απλώς μεγαλώνουμε και τα νέα παιχνίδια απευθύνονται στις νέες γενιές περισσότερο, παρά σε εμάς. Όσοι είμαστε πάνω από 25, σιγά σιγά θα βλέπουμε την παραγωγή νέων παιχνιδιών να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από αυτό το στυλ που μάθαμε - συνηθίσαμε - ξέρουμε. Εγώ στα 26 μου πχ, δεν πρόλαβα την εποχή του σκληρού single play στο ps1, πρόλαβα όμως πολύ καλά την επανάσταση που ξεκίνησε με την τρίτη γενιά (ps3 - xbox 360) και τις πολλαπλάσιες επεξεργαστικές της δυνατότητες, που επέτρεψαν την ύπαρξη σε παιχνίδια όπως τα assassins creed, τα far cry, τα just cause (λολ) και τα συναφή αυτών. Πρόλαβα και την εφηβική τρέλα με wow, lineage κλπ που αν τα πεις σε νεαρό κόσμο σήμερα, θα σε κοιτάει σα τρελός. Αυτό που συμβαίνει τώρα (χαοτικό multi, μικροσυναλλαγές, μεταμοντερνιές σε σχεδίαση και storyline στο single, πολύ μικρή πραγματική ρηξικέλευθη προσέγγιση) με τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, με ξενίζει ολοένα παραπάνω και θεωρώ πως ό,τι κυκλοφορεί είναι είτε μία λούπα - repeat του παρελθόντος, είτε κάτι ρηχό και κουταμαρίστικο. Οι τωρινοί 18-20ρηδες πάντως, μια χαρά παίζουν με την παρέα τους survival και battle royale ουρλιάζοντας. Δεν είναι απαραίτητο ότι χάλασε η βιομηχανία, εμείς γεράσαμε. 2
firepc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Καλημέρα! Τα τελευταίο χρόνο παρατηρώ οτι βαριέμαι πολύ να παίξω single player games. Βάζω ένα game, παίζω 1 ώρα και το κλείνω λόγω βαρεμάρας. Παλιότερα έπαιζα πολλά single player games, από οποιοδήποτε genre. Τώρα πια τα μόνα παιχνίδια που μπορώ να παίξω και να μην βαρεθώ είναι τα Demon's Souls, Dark Souls 1/2/3, Bloodborne και Sekiro. Αναμένω, εννοείται το Elden Ring και ίσως και το Dying Light 2. Αντιθέτως διασκεδάζω πολύ να παίζω Battlefield V multiplayer και CoD BO Cold War multiplayer και αναμένω Battlefield 2042 και CoD Vanguard. Φταίει οτι είμαι πια στα 41? Φταίει ο καταραμένος Miyazaki που με έχει εγκλωβίσει στα SoulsBorneSekiro? Φυσικά δε θα στενοχωρεθώ, ούτε θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα ήθελα γνώμες από άτομα που αισθάνονται το ίδιο. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή. το ιδιο εχει γινει με σειρες, ταινιες, μουσικη 1
Basilhs1982 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, AnimaTronic είπε Πολύ σωστός. Η ηλικία σε βοηθάει να φιλτράρεις καλύτερα πια. Το Gears 5 το δοκίμασα πριν λίγο καιρό (είχα στην κατοχή μου ένα XBOX Series S), αλλά δεν... Απλά δεν... Το Gears 4 το είχα παίξει στο XBOX One X και παρακαλούσα να τελειώσει. Τότε είχα κόλλημα ό,τι ξεκινάω, να το τελειώνω (μεγάλο λάθος και το καταλαβαίνω τώρα). Βασικά αυτός ήταν και ο κυρίως λόγος που προσωπικά προτίμησα Series X αντί για PS5. Τα single player πλέον απλά δεν... αμφιβάλω αν θα τελειώσω το Gears και ορισμένα ακόμα που έχω βάλει στη λίστα λόγο gamepass. Είχα να παίξω single player από εποχές BF4... και δεν θυμάμαι αν είχα τελειώσει το campaign. Nα πούμε βέβαια ότι τα single player games αν τα παίζεις με παρέα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι μόνος, πχ τα co-op είναι super fun. 3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Αυτό που συμβαίνει τώρα (χαοτικό multi, μικροσυναλλαγές, μεταμοντερνιές σε σχεδίαση και storyline στο single, πολύ μικρή πραγματική ρηξικέλευθη προσέγγιση) με τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, με ξενίζει ολοένα παραπάνω και θεωρώ πως ό,τι κυκλοφορεί είναι είτε μία λούπα - repeat του παρελθόντος, είτε κάτι ρηχό και κουταμαρίστικο. Δυστυχώς παίζει τρελή ανακύκλωση, άλλος ένας σοβαρός λόγος που τα single player είναι πλέον βαρετά. Για παράδειγμα θυμηθείτε πόσα παιχνίδια WW2 έχετε παίξει που να κυνηγάτε ναζί... 3 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Οι τωρινοί 18-20ρηδες πάντως, μια χαρά παίζουν με την παρέα τους survival και battle royale ουρλιάζοντας. Δεν είναι απαραίτητο ότι χάλασε η βιομηχανία, εμείς γεράσαμε. Όχι και γέρος ρε φίλε στα 26 😄 τι να πούμε κι εμείς και άλλοι ακόμα μεγαλύτεροι από εμάς που ακόμα παίζουν. Όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν αρκετά πράγματα και ενδιαφέροντα, το ίδιο συμβαίνει και με το gaming. 1
music_lover Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πάλι αισθάνομαι το ακριβώς αντίθετο από εσένα..στα νιάτα μου έπαιζα περισσότερο multiplayer games αλλά εδώ και χρόνια πλέον μόνο single player. Θέλω να έχω όλο τον χρόνο μου, να εξερευνώ, να το πάω όσο σιγά ή γρήγορα θέλω, να μην αγχώνομαι, να μην χρειάζεται να περιμένω πότε θα βολέψει τους φίλους να κάνουμε login μαζί γιατί πλέον με οικογένεια ο χρόνος αυτός δεν υπάρχει. Μετά αυτή η συνεχής λούπα που κάνουν μονίμως τα multiplayer με έχει κουράσει δλδ kill, respawn, kill, respawn, kill respawn κτλ κτλ, ναι ok το είπα εντελώς απλοϊκά, έχουν βάθος αλλά θέλω να πω, δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα. Ίσως περνάμε φάσεις, τι να πω. 7
d3v4st4tor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Με πατημένα τα 51 έτη σίγουρα πλέον περνάω λιγότερες ώρες παίζοντας αλλά η αλλαγή στις συνήθειες μου, έγινε αισθητή. Από turn based RPG και στρατηγικής πέρασα σε racing και fortnite (συνέβαλε και το γεγονός ότι πέρασα απο τις κονσόλες σε pc), με ολίγον από mobile gaming με έμφαση σε παιχνίδια που βοηθούν τις συμμαχίες/guilds οπου έκανα πολλούς και καλούς φίλους εντός και εκτός Ελλάδος. Παρόμοια μεταστροφή έκανε και ο αδελφός μου (43 ετών) οπότε θεωρώ ότι είναι κάτι φυσιολογικό καθώς κάποιος gamer μεγαλώνει και εξελίσεται (μεταλλάσεται). Για να μη θεωρηθεί ότι είμαι απλά ενας late bloomer που ανακάλυψε το gaming στη σύνταξη, πρώτο παιχνίδι που έκαψα το Elite το 1987 σε Amstrad CPC-6128. 3
BlueBlade Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Ισχύει πολύ και σε εμένα. Και το βρίσκω λογικό. Με τον καιρό βαρέθηκα να αφιερώνω μόνος μου δεκάδες/εκατοντάδες ώρες για να παίζω ένα κάρο παιχνίδια τον χρόνο. Προτιμώ χίλιες φορές την φάση να μπω με παρέα ένα COD πχ, να αράξουμε λίγες ώρες, να πούμε καμία μαλακία, να γελάσουμε και μετά να το κλείσουμε. Για να κάτσω να παίξω Single player πρέπει να είναι κάτι που θα με τραβήξει απευθείας. Δηλαδή την παιχνιδάρα με τις τρελές βαθμολογίες να μου προτείνεις, GOTY με 10αρια στα Reviews. Αν δεν με τραβήξει απευθείας κάτι στο εικαστικό/Gameplay του έχει φύγει νύχτα και θα ξανασχοληθώ μήνες μετά και αν. Παράδειγμα αυτού, το Witcher 3 όταν βγήκε δεν μου είχε κάνει κλικ με τίποτα. Ούτε λάτρης των RPG ήμουν ποτέ, ούτε τρελάθηκα με τα Video που έβλεπα κτλ. Παρόλα αυτά από την φασαρία που έκανε τότε έκατσα και ασχολήθηκα, "έσφιξα" λίγο τα δόντια τις πρώτες ώρες και εν τέλη, το θεωρώ ένα από τα Top 3 καλύτερα Games της προηγούμενης γενιάς. Σήμερα αν γινότανε ίδιο σκηνικό, απλά το είχα κλείσει και θα ήταν για εμένα ένα διαμάντι που όμως, δεν έκατσα να παίξω ποτέ. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Διοτι το έπαθλο σου είναι ότι κιλαρες έναν άλλον παιχτη,η ότι έβαλες γκολ σε έναν άλλον παιχτη ,η τον πέρασες μεσα στην πίστα . Γενικά θες λαό ζωντανό και οχι έναν υπολογιστή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα