Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα crypton 135 yamaha για το οποίο δεν ήμουν ικανοποιημένος για το ρελαντί. Το ψευτορίθμησαν κάποιοι μαστόροι της περιοχής αλλά πριν καμιά βδομάδα που το πέρασα ΚΤΕΟ μου λένε τα παιδιά οκ φύγε αλλά κοίτα καυσαέρια πολύ χάλια δουλεύει και καις τζάμπα καύσιμα.

Ξέρει κανένας κανένα καλό μάστορα από Μεσόγεια Αττικής μέχρι το κέντρο στην Αθήνα να περάσω να το ρυθμίσουν.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχω ένα crypton 135 yamaha για το οποίο δεν ήμουν ικανοποιημένος για το ρελαντί. Το ψευτορίθμησαν κάποιοι μαστόροι της περιοχής αλλά πριν καμιά βδομάδα που το πέρασα ΚΤΕΟ μου λένε τα παιδιά οκ φύγε αλλά κοίτα καυσαέρια πολύ χάλια δουλεύει και καις τζάμπα καύσιμα.

Ξέρει κανένας κανένα καλό μάστορα από Μεσόγεια Αττικής μέχρι το κέντρο στην Αθήνα να περάσω να το ρυθμίσουν.

Μήπως έπρεπε να μιλήσεις με τους τεχνικούς του ΚΤΕΟ για να στο ρυθμίσουν; (το κάνουν νομίζω με κάποια λεφτά) 

• Like 1
Δημοσ.

Για Crypton X μιλας?

Εαν ναι αυτο εχει ψεκασμο,για ποιο λογο να μπλεξεις με ρυθμισεις?Στο πειραξε κανεις και δουλευει χαλια?Εαν ναι γυρνα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και δοκιμασε.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για Crypton X μιλας?

Εαν ναι αυτο εχει ψεκασμο,για ποιο λογο να μπλεξεις με ρυθμισεις?Στο πειραξε κανεις και δουλευει χαλια?Εαν ναι γυρνα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και δοκιμασε.

Ευχαριστώ ναι το Χ το υδρόψυκτο είναι . Και πως γυρνάει αυτό φίλε. Να σε ρωτήσω όμως κάτι μήπως το συγκεκριμένο έχει κάποιο αυτόματο εξάρτημα που αυτορυθμίζει το καύσιμο τα έχει παίξει αυτό και θέλει αντικατάσταση. Στο λέω αν γνωρίζεις για να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω εκεί που θα πάω. 

Άσε το έχουν πειράξει και μερικές φορές δεν κρατάει ρελαντί αν και δουλεύει με 100άρα μόνο. Παπατζήδες όλοι και μάλιστα σε εξιδεικευμένα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

βάζεις 100άρα παππού ; 

δε στο είχα...

Αριστείδη πάντα να έχει περισσότερα γκάζια.🤣

Δημοσ.

Εχει λ αυτο?εαν ναι τοτε αυτος συνηθως φταιει για αυτα.

Σε καποιο εξουσιοδοτημενο θα πας να στο κανουν reset.Ισως να γινεται και με αποσυνδεση απο τη μπαταρια.

Αν σου δουλευει καλα με 100αρα,τοτε να αλλαξεις πρατηριο.Αυτα τα παπια και με τηγανελαιο δουλευουν κανονικα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...