Νικήτας Ράικος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εχει παραλάβει κανεις απο προπαραγγελεια; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από Νικήτας Ράικος
Idomeneas93 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 οχι, παραγγελία στις 10 του μήνα , το μπλε 128 gb το οποιο ηταν και το μόνο το οποίο έγραφε η σελίδα λίγα διαθεσιμα κομμάτια, ολα τα υπολοιπα promax ελεγαν αναμενεται συντομα τους παιρνω κάθε μέρα, εχω εξοφλήσει και μου λένε μαλακιες...περιμενω μεχρι τεταρτη πέμπτη για να αρχίσω να παίρνω σβάρνα τους κοτσοβολους ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, να μου πεις τα ίδια έκανε και με το ps5 και τον ξαναεμπιστεύτηκα, μάλλον εγω ειμαι ο μλκς 2 1
Sonis4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Και σε εμένα που τους ρώτησα πότε περίπου είναι η επόμενη παραλαβή τα ίδια λένε. Αν και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι περιμένουν μία παραλαβή την άλλη βδομάδα
CleanthisD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δεν είναι το max αλλά το απλό pro με παραγγελία που έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε. Δευτέρα - Τρίτη είχε διαθεσιμότητα ανά διαστήματα ο Κωτσόβολος στο site είτε σε καταστήματα είτε σαν αποστολή. από εχθές το έχω στα χέρια μου. iStorm προπαραγγελία και προπληρωμή με το που άνοιξαν 8/10. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ευτυχώς είναι γρήγοροι στην επιστροφή χρημάτων και μέσα σε 2 εργάσιμες τα επέστρεψαν 2 1
Skandalf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εγώ έχω κάνει παραγγελία και το iphone 13 pro max 128 gb & το νεο apple watch και δεν εχω καμια ενημέρωση δυστυχώς...
valadisz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Και εγω από Τρίτη 19.10 iphone promax . Μου είπαν οι υπάλληλοι εκει μέσα αυτής της εβδομάδας αλλά δε νομίζω να είναι έγκυρο. Ξέρει κάτι κανεις για το πότε θα παραλάβουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων?
PAKOZP Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, valadisz είπε Και εγω από Τρίτη 19.10 iphone promax . Μου είπαν οι υπάλληλοι εκει μέσα αυτής της εβδομάδας αλλά δε νομίζω να είναι έγκυρο. Ξέρει κάτι κανεις για το πότε θα παραλάβουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων? Σε ποιο καταστημα;
PAKOZP Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, valadisz είπε Καβάλας 😫 Δεν το βλεπω να το παιρνουμε ουτε αυτη την εβδομαδα
bioentre Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2021 στις 10:23 ΜΜ, CleanthisD είπε Δεν είναι το max αλλά το απλό pro με παραγγελία που έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε. Δευτέρα - Τρίτη είχε διαθεσιμότητα ανά διαστήματα ο Κωτσόβολος στο site είτε σε καταστήματα είτε σαν αποστολή. από εχθές το έχω στα χέρια μου. iStorm προπαραγγελία και προπληρωμή με το που άνοιξαν 8/10. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ευτυχώς είναι γρήγοροι στην επιστροφή χρημάτων και μέσα σε 2 εργάσιμες τα επέστρεψαν Το μόνο καλό του istorm είναι η γρήγορη επιστροφή χρημάτων. Και εμένα μέσα σε 1 ημέρα μου τα επέστρεψαν. Κατά τα άλλα είναι αρκετά αγενείς και με κακή εξυπηρέτηση. Γενικά φέτος ο κωτόβολος είχε αρκετά καλή ενημέρωση μέσω του website του. Έβλεπες για παράδειγμα ακριβώς σε ποιο κατάστημα έχει απόθεμα και πήγαινες. Αντίθετα istorm δεν εμφάνιζει απόθεμα και γράφει αναμένεται σύντομα, αλλά επειδή πέρασα από κατάστημα και ρώτησα είχαν διαθέσιμα κάποια τεμάχια την Παρακευή που κυκλοφόρησαν και τη Δευτέρα. Είχαν μια λίστα στο κατάστημα με τα διαθέσιμα τεμάχια και σου έλεγαν επιλεκτικά ποια έχουν αν περνούσες από εκεί για να το πάρεις απευθείας και άφηναν τις προπαραγγελίες να περιμένουν λογικά... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από bioentre
Skandalf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Εγώ που πέρασα χθες από το κατάστημα στην Πατησίων να ρωτήσω για Iphone 13 Pro max και το Apple Watch που έχω παραγγείλει , μου είπαν για πιθανό ενδεχόμενο παραλαβής και στα μέσα του Νοέμβρη... 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μια από τα ίδια κι εγώ με τον κωτσόβολο, προπαραγγελία στης 8 το προ μαχ και ακόμη τίποτα...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Είχε κάποιος καμία ενημέρωση από κοτσώβολο για παραλαβή του pro max? η πάμε για αρχές νοέμβριου?
Sonis4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 σήμερα μίλησα μαζί τους και πήρα την ίδια απάντηση.. δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβουν
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Sonis4 είπε σήμερα μίλησα μαζί τους και πήρα την ίδια απάντηση.. δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβουν Τα ίδια σκ@τα και με της προπαραγγελίες του Ps5, δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό... ενώ σε άλλες αλεσίδες πήραν κανονικά απόθεμα Pro max
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα