Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Εμενα το χα πει και σε αλλο μηνυμα. Μουχαν πει σιγουρα για 2 μηνες αναμονη. Τωρα βεβαια πλεον το ξεπερασαμε αυτο αλλα θεωρω οτι ισχυει οτι ειπε ενας συμφρουμιτης , τελος του μηνα γινονται παραλαβες. Οποτε μπορει και απο βδομαδα να καλυφθουμε. (17/1 εγω sierra blue 13 pro max 128)

αντε να δουμε γιατι παρατραβηξε το κακο!!!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά με πειραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δίνονται παραγγελίες του Ιανουαρίου στην ουσία είναι η σειρά μας αλλά παίζει ρόλο τ χρωμα του καθενός τέλος τς εβδομάδας έχουν παράλαβη αλλά δεν ξέρουν αν θα φτάσουν τα τεμάχια σε αυτό το χρωμα και για εμένα που έχω pro max sb 128 πιστεύω πως θα τα πάρετε τέλος του μήνα εσείς που ειστε νωρίτερα από εμένα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Anass είπε

Καλησπέρα παιδιά με πειραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δίνονται παραγγελίες του Ιανουαρίου στην ουσία είναι η σειρά μας αλλά παίζει ρόλο τ χρωμα του καθενός τέλος τς εβδομάδας έχουν παράλαβη αλλά δεν ξέρουν αν θα φτάσουν τα τεμάχια σε αυτό το χρωμα και για εμένα που έχω pro max sb 128 πιστεύω πως θα τα πάρετε τέλος του μήνα εσείς που ειστε νωρίτερα από εμένα! 

Αντε να δουμε... Εγω εχω το 12 το οποιο θα το παρει η συζυγος ... δεν καιγομαι και παρα πολυ , απλα με κουρασε η φαση.

Επεξ/σία από vag.patrick
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgiaka12 είπε

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω.. παραγγελία 24/12 pro max sb 128gb από το κατάστημα περιστεριου..

Πολύ περίεργο... Εδώ κοντεύουμε να το πάρουμε εμείς (έτσι λένε τουλάχιστον) που είμαστε τέλος Ιανουαρίου, δεν ξέρω τι να πω ίσως φταίει το κατάστημα τα στέλνουν χρώμα χρώμα δεν έχω ιδέα πάντως πολύ καιρό περιμένεις 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Marios2341 είπε

Πολύ περίεργο... Εδώ κοντεύουμε να το πάρουμε εμείς (έτσι λένε τουλάχιστον) που είμαστε τέλος Ιανουαρίου, δεν ξέρω τι να πω ίσως φταίει το κατάστημα τα στέλνουν χρώμα χρώμα δεν έχω ιδέα πάντως πολύ καιρό περιμένεις 

και το πάσχα κοντεύει επίσης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Marios2341 είπε

Καλα, κρατα μικρο καλαθι.....

Δημοσ.

Παίρνω τα κεντρικά μιλάει αυτή στην κασέτα την λέω τον αριθμό μου, και μου λέει είναι στο κατάστημα παίρνω το κατάστημα και μου λένε δεν το έχουν κάποιο λάθος έχει γίνει...π@π@ρες

• Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Marios2341 είπε

Παίρνω τα κεντρικά μιλάει αυτή στην κασέτα την λέω τον αριθμό μου, και μου λέει είναι στο κατάστημα παίρνω το κατάστημα και μου λένε δεν το έχουν κάποιο λάθος έχει γίνει...π@π@ρες

Και εμένα το ίδιο!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Anass είπε

Και εμένα το ίδιο!!!!

Πήρα ξανά τα κεντρικά μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι το αναμένουν και έχει γίνει λάθος 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Πήρα ξανά τα κεντρικά μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι το αναμένουν και έχει γίνει λάθος 

και σε μενα το ιδιο

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios2341 είπε

Πήγα να πληρώσω από το κάταστημα  και ρώτησα και μιυ είπαν πως πιστεύει  μια εβδομάδα δέκα μέρες ακομα υπομονή εφόσον έκλεισα 2 μήνες..θα δίξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ έχω βάλει παράδοση στο χωρό μου; Ποιο παίζει να είναι πιο γρήγορο άραγε η αποστολή με κούριερ ή η παράδοση στο κατάστημα παραγελίας και παραλαβή απο εκεί 

Επεξ/σία από JimxxZe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...