Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Εγω τελικα πηγα εχθες στο καταστημα Πυλαιας και μου πανε πως καλυψανε αυτες τις μερες παραγγελιες δεκεμβριου. Εκανα μια ψιλομανουρα , ζητησα και διευθυντη τα χωσα εκει και λιγο χαλαρωσα. Βεβαια τους ξυθηκε το δεξι @@... 

Το θεμα ειναι οτι 10 μερες πριν μου χανε πει οτι εξυπηρετουσαν μεχρι 10 γεναρη.... Δε συνεννοουντε ρε φιλε , αυτο μου την δινει... 

Πασχα θα φτασουμε με τα λιμά!

και μενα το ιδιο μου ειχαν πει πριν απο 2 εβδομαδες ακριβως... και οτι το πλ σε 10 μερες θα εχω ενημερωση!! και χθες μου ειπαν οτι ακομα ειναι στο Δεκεμβριο!! 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Pioneer800 είπε

και μενα το ιδιο μου ειχαν πει πριν απο 2 εβδομαδες ακριβως... και οτι το πλ σε 10 μερες θα εχω ενημερωση!! και χθες μου ειπαν οτι ακομα ειναι στο Δεκεμβριο!! 

Και εγώ σήμερα που μιλησα μου είπαν τα γνωστά ότι δεν βλέπουν διαθεσιμότητα από τον προμηθευτή   ακομα…(λες και δν το βλέπουμε αυτο) λέω πείρα να μαθω ποσό θα κάνει δεν ξέρουμε λέει Ακαλα λέω και το έκλεισα βαρεθηκα και εγώ να ασχολούμαι άμα μου έρθει κάνα μήνυμα ποτε θα σας πω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Herakleion είπε

Παραλαβα και μια μέρα νωρίτερα από την κουριελ ...

Χτύπα κιάλλο θα το αντέξω... 🥺

Μεγιές να το χαρείς

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 1
Δημοσ.

τι δινουνε ακριβως;; 12/1 και μενα λενε δεν ξερουν... ενα μπαχαλο... ουτε μεταξυ τους δεν μπορουν να συννενοηθουν να λενε τα ιδια ψεμματα εστω

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα σήμερα μου είπαν οτι δίνουν ακόμα του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου... Είναι κ αναλόγως τα χρώματα! Δηλαδή βλέπω οτι όσοι εχουν παραγγείλει sb και gold αρχές Ιανουαρίου δεν έχουν παραλάβει ακόμα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα χρώματα

Λογικά αυτοί που έχουν παραγγείλει αρχές Ιανουαριου θα παραλάβουν αρχές Απριλίου! Οι αλλοι πάμε για μετά το Πάσχα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Elintan68177221 είπε

Εμένα σήμερα μου είπαν οτι δίνουν ακόμα του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου... Είναι κ αναλόγως τα χρώματα! Δηλαδή βλέπω οτι όσοι εχουν παραγγείλει sb και gold αρχές Ιανουαρίου δεν έχουν παραλάβει ακόμα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα χρώματα

Λογικά αυτοί που έχουν παραγγείλει αρχές Ιανουαριου θα παραλάβουν αρχές Απριλίου! Οι αλλοι πάμε για μετά το Πάσχα! 

Εχθές πήρα το τοπικό κατάστημα και τους ρώτησα για την παραγγελία μου και μου είπαν ότι τώρα δίνουν τέλος Ιανουαρίου, και της απαντάω και εγώ τέλος Ιανουαρίου είμαι 29 και μου λέει θα παραλάβετε στις μέρες που έρχονται τώρα μας έστειλαν τα χρυσά, έχουμε ένα χρυσό διαθέσιμο άμα θέλετε ελάτε να το πάρετε και είπα όχι δεν θέλω το χρυσό

Επεξ/σία από Marios2341
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Εχθές πήρα το τοπικό κατάστημα και τους ρώτησα για την παραγγελία μου και μου είπαν ότι τώρα δίνουν τέλος Ιανουαρίου, και της απαντάω και εγώ τέλος Ιανουαρίου είμαι 29 και μου λέει θα παραλάβετε στις μέρες που έρχονται τώρα μας έστειλαν τα χρυσά, έχουμε ένα χρυσό διαθέσιμο άμα θέλετε ελάτε να το πάρετε και είπα όχι δεν θέλω το χρυσό

Καλά οτι να ναι λένε πραγματικά! Γνωστός μου που εκανε γύρω στις 10 Ιανουαρίου χρυσό δεν εχει παραλάβει ακόμα! Ποτε ξανά απο αυτούς. Συνέχεια ψέμματα.

Εγώ πήγα για να ακυρώσω κ η πωλήτρια μου έλεγε δικαιολογίες κ οτι δεν γινεται

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε

Εγώ ήμουνα αρχές Ιανουαρίου 12/1 Gold και παρέλαβα σήμερα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Herakleion είπε

Εγώ ήμουνα αρχές Ιανουαρίου 12/1 Gold και παρέλαβα σήμερα !

Αμάξι να πάρεις πιο γρήγορα θα σου έρθει! Απίστευτα πράγματα με το ψιλικατζίδικο του ιστορμ και του κωτσόβολου!! Εμένα μου έχει έρθει ένας σταθερός υπολογιστής από αυτούς αλλά τώρα που βγήκαν οι καινούριοι τους το αφήνω σουβενίρ. Είναι και απαράδεκτοι στο αfter-sale support, service κλπ αν τους χρειαστείτε τίποτα, οπότε μαύρο απλά.

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε πολυ κοντα μου ειπανε.... Με πηρανε τηλ (την συζυγο γιατι τιμολογιο στο ονομα της ειναι) . ΙΣως και την αλλη βδομαδα... Κλαιν μαιν πουτς που λεει κι ενας φιλος... Καλημερα και  καλο τριημερο

Επεξ/σία από vag.patrick
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Ειμαστε πολυ κοντα μου ειπανε.... Με πηρανε τηλ (την συζυγο γιατι τιμολογιο στο ονομα της ειναι) . ΙΣως και την αλλη βδομαδα... Κλαιν μαιν πουτς που λεει κι ενας φιλος... Καλημερα και  καλο τριημερο

ετσι μου ειχαν πει πριν 20 μερες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μια ας πούμε μέγιστη διάρκεια παραμονής στην οποία είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν την παραγγελια; Έχουν βγει δόσεις και πληρώνουμε μαζί και τόκους για κάτι που δεν έχουμε..  Ο κάθε κωτσοβολος μπορεί να το τραβήξει με το απόθεμα για μήνες ακόμα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Γιατί αυτός να έχει τα λεφτά στα χέρια του και εμείς την αναμονή του πότε θα παραλαβουμε;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alxdr74 είπε

Δεν υπάρχει μια ας πούμε μέγιστη διάρκεια παραμονής στην οποία είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν την παραγγελια; Έχουν βγει δόσεις και πληρώνουμε μαζί και τόκους για κάτι που δεν έχουμε..  Ο κάθε κωτσοβολος μπορεί να το τραβήξει με το απόθεμα για μήνες ακόμα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Γιατί αυτός να έχει τα λεφτά στα χέρια του και εμείς την αναμονή του πότε θα παραλαβουμε;

Εμενα το χα πει και σε αλλο μηνυμα. Μουχαν πει σιγουρα για 2 μηνες αναμονη. Τωρα βεβαια πλεον το ξεπερασαμε αυτο αλλα θεωρω οτι ισχυει οτι ειπε ενας συμφρουμιτης , τελος του μηνα γινονται παραλαβες. Οποτε μπορει και απο βδομαδα να καλυφθουμε. (17/1 εγω sierra blue 13 pro max 128)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...