Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Κατάλαβα, όσοι είμαστε με graphite θα φάμε κανά μήνα ακόμα πακέτο...

έχει έρθει σε ,graf

Στις 18/3/2022 στις 8:06 ΜΜ, Pioneer800 είπε

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Κατάλαβα, όσοι είμαστε με graphite θα φάμε κανά μήνα ακόμα πακέτο...

Θυμάμαι μου είχαν πει έχει πολύ ζητήσει ο γραφίτης και το μπλε που πείρα εγω όποτε..

Δημοσ.

Εδώ από άλλο μέλος μπορείτε να δείτε τι γίνεται με την αντιπροσωπεία της Applle στην Ελλάδα

Δημοσ.
Στις 16/3/2022 στις 6:39 ΜΜ, TasosG123 είπε

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο μετα από πολλα παράπονα που έκανα να μου που ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβω το κινητό. 13 pro max 128 sb παραγγελία στις 04/01

Το ακύρωσα στις 18 του μήνα γιατί βαρέθηκα. Μπήκα στα public ρώτησα τι έχουν διαθέσιμο και μου είπαν 13 pro 256 gb σε μαύρο και άσπρο. Πήρα το μαύρο και ηρέμησα. Καλή υπομονή στους υπόλοιπους 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TasosG123 είπε

Το ακύρωσα στις 18 του μήνα γιατί βαρέθηκα. Μπήκα στα public ρώτησα τι έχουν διαθέσιμο και μου είπαν 13 pro 256 gb σε μαύρο και άσπρο. Πήρα το μαύρο και ηρέμησα. Καλή υπομονή στους υπόλοιπους 

Πολύ καλά έκανες αφού είχε ς τα χρήματα. Μας έχουν βγάλει τη πίστη οι αλήτες. 2μιση και 3 μήνες αναμονή για ένα τηλέφωνο...

Πριν λίγο μίλησα με τα κεντρικά. Δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβω. Υπόμονή μου είπαν και θα έρθει και η σειρά μου. Να'στε καλά της λέω με βοηθήσατε πάρα πολύ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Πολύ καλά έκανες αφού είχε ς τα χρήματα. Μας έχουν βγάλει τη πίστη οι αλήτες. 2μιση και 3 μήνες αναμονή για ένα τηλέφωνο...

Πριν λίγο μίλησα με τα κεντρικά. Δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβω. Υπόμονή μου είπαν και θα έρθει και η σειρά μου. Να'στε καλά της λέω με βοηθήσατε πάρα πολύ.

Απλά πέταξε ένα κατοστάρικο στην καλύτερη. Αν έχεις τα χρήματα το παίρνεις από εκεί που πρέπει και όχι από τους απατεώνες που ταλαιπορώνουν τόσο κόσμο. Αφού ήξεραν ότι έτσι και αλλιώς θα πάρουν τα ευρουλάκια τους και το 10ορικο ταρίφα καλά τον είχαν και περίμενε.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alxdr74 είπε

Κάθε πότε κάνουν παραλλαβες; Μια το μήνα ή μια κάθε 15;

Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου

• Sad 1
Δημοσ.

Οι του γεναρη καλα τελη Μαρτιου και αν..ειδικα αυτοι προς το τελος Μαρτιου. Για φλεβαρη , χωρις ειρωνεια , αν δεν αλλαξει κατι δραστικα στις παραλαβες , τοτε λεμε για Καλο Πασχα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα ρε σεις γκρινιάζετε επειδή θα παραλάβουμε το κινητό 2μιση και 3 μήνες μετά τη παραγγελία.. Επίτηδες το κάνει, δεν θα είναι πιο surprising να σου φέρει το τηλέφωνο εκεί γύρω στη μεγάλη εβδομάδα; Μεγάλα παιδιά είμαστε λαμπάδες δεν παίρνουμε, ορίστε θα σου φέρει για δώρο το τηλέφωνο ο Κωτσόβολας.

Αλλά που να καταλάβετε τώρα εσείς το ευφυέστατο μάρκετινγκ του Κώτσου.  Με κάτι τέτοιες κινήσεις κερδίζεις τους πελάτες. Εγώ μετά από αυτή την απολαυστική εμπειρία αγοράς μόνο Κωτσόβολα από εδώ και πέρα!

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Σιγα ρε σεις γκρινιάζετε επειδή θα παραλάβουμε το κινητό 2μιση και 3 μήνες μετά τη παραγγελία.. Επίτηδες το κάνει, δεν θα είναι πιο surprising να σου φέρει το τηλέφωνο εκεί γύρω στη μεγάλη εβδομάδα; Μεγάλα παιδιά είμαστε λαμπάδες δεν παίρνουμε, ορίστε θα σου φέρει για δώρο το τηλέφωνο ο Κωτσόβολας.

Αλλά που να καταλάβετε τώρα εσείς το ευφυέστατο μάρκετινγκ του Κώτσου.  Με κάτι τέτοιες κινήσεις κερδίζεις τους πελάτες. Εγώ μετά από αυτή την απολαυστική εμπειρία αγοράς μόνο Κωτσόβολα από εδώ και πέρα!

Ξες κανουμε πλακα και λεμε μεχρι να ερθει το 13 θα βγει το 14 , αλλα αν τα βαλεις κατω και δεν αλλαξει η κατασταση με την παραγωγη και τις εισαγωγες κλπ και το 14 του αγιου ανημερα θα τον παρουν οι επομενοι..... Τεσπα. εμενα να πω την αληθεια οταν πηγα να βαλω παραγγελια μου ξεκαθαρισαν οτι 2 μηνες ισως να παρει. Πλεον τους εκλεισα (για 5 μερες..) , ε θα παραλαβουμε καποια στιγμη δε μπορει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...