Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασα από το τοπικό κατάστημα ρώτησα και μου είπαν δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση περιμένουν να τους ενημερώσει ο προμηθευτής, μετά πήρα τα κεντρικά να ρωτήσω, βγήκε μία κοπελίτσα μου είπε ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή στα iPhone ότι δεν ξέρει πότε θα έχουν επόμενη παραλαβή δεν τους έχουν ενημερώσει τη ρώτησα βάσει της εμπειρίας σας τι πιστεύετε δηλαδή σε πόσο καιρό θα παραλάβω και μου είπε ένα μήνα ίσως και δύο, και έχω κάνει παραγγελία 29/1 

Επεξ/σία από Marios2341
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios2341 είπε

Πέρασα από το τοπικό κατάστημα ρώτησα και μου είπαν δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση περιμένουν να τους ενημερώσει ο προμηθευτής, μετά πήρα τα κεντρικά να ρωτήσω, βγήκε μία κοπελίτσα μου είπε ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή στα iPhone ότι δεν ξέρει πότε θα έχουν επόμενη παραλαβή δεν τους έχουν ενημερώσει τη ρώτησα βάσει της εμπειρίας σας τι πιστεύετε δηλαδή σε πόσο καιρό θα παραλάβω και μου είπε ένα μήνα ίσως και δύο, και έχω κάνει παραγγελία 29/1 

Και εγώ πλήρωσα δεύτερη δόση και είπε θα περιμένω λιγο ακομα είναι αλλοι που περιμένουν 3 μήνες καλό πασχα και αν!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anass είπε

Και εγώ πλήρωσα δεύτερη δόση και είπε θα περιμένω λιγο ακομα είναι αλλοι που περιμένουν 3 μήνες καλό πασχα και αν!!

Γιατί το κάνετε αυτό ειλικρίνεια δε μπορώ να καταλάβω .. να πληρώνεις δόσεις για κάτι που δεν έχεις στα χέρια σου και να μην σου εγγυάται και κανένας αν θα παραλάβεις αμεσα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, markos1987 είπε

Γιατί το κάνετε αυτό ειλικρίνεια δε μπορώ να καταλάβω .. να πληρώνεις δόσεις για κάτι που δεν έχεις στα χέρια σου και να μην σου εγγυάται και κανένας αν θα παραλάβεις αμεσα

1 ώρα πριν, markos1987 είπε

Μόλις μου στείλανε μυνήματα να παραλάβω , 12/1 !!! Επιτέλους !!!

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SavvinDiesel είπε

Παραγγελία 22 Ιανουαρίου. Μήνυμα πριν 2 λεπτά στο κινητό. Επιτέλους!

Screenshot_20220318-181606_Messages.jpg

Μπράβο ρε παιδια! Τι χρώμα παραγγειλες;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herakleion είπε

Screenshot_2022-03-18-18-26-36-975_com.viber.voip.jpg

Εγώ σας είπα ότι μου είπανε ότι μέχρι 17 θα υπάρχει παραλαβή 😊

Τυχερή!! Να το χαρείτε παιδιά και εγω 22/1 και τίποτα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, corel είπε

Επειδή διαβάζω συχνά την ενότητα, δεν σε έχω δει  να κράζεις τους προπαραγγελιάδικες, που κάνουν προπαραγγελίες σε όλα τα καταστήματα και όποιο ερθει πρωτο πάνε και το παίρνουν... Τα διαθέσιμα κινητά στο εκάστοτε site επι των πλείστον είναι παραγγελίες τις οποίες δεν έχουν παραλάβει ποτέ. Για ένα κινητό που θα δείς διαθέσιμο στο Ηράκλειο Κρήτης είναι λίγο δύσκολο να παραδοθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Απο Σεπτέμβριο μέχρι Οκτώβριο κανείς δε ζητούσε προκαταβολή για προπαραγγελία, ειδικά istorm,isquare και infoquest. 

Όλες οι παραλαβές εμπορευμάτων εξαρτώνται απο τον προμηθευτή, άλλο το Amazon άλλο ο Κωτσόβολος. Ποσες παραλαβές περιμένεις να έχουν τον μήνα;  Για αυτό δεν μπορούν να απαντήσουν στο customer care πότε υπάρχει προγραμματισμένη παραλαβή.

Έχεις ένα δίκιο ίσως με το περιστατικό ατόμων που βάζουν πάντου παραγγελίες... έχουν φανεί και εδώ μέσα από τις απαντήσεις τους κάποιοι....

Απλά για να διευκρυνίσουμε πλήρως τα πράγματα, εξωτερικό σε reseller τύπου κωτσόβολου που έβαλα παραγγελία χωρίς να προπληρώσω, μου έστειλαν εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης γραπτά και ήρθε νωρίτερα κιόλας, ενώ σε άλλη παραγγελία που είχε έλλειψη μου έστειλαν μήνυμα ότι θα αργήσει και αν θέλω να ακυρώσω. Το ίδιο γίνεται και αν παραγγείλεις απευθείας από την Apple ή αμαζον.

Ενώ στο istorm που αναφέρεις σε παίρνουν τηλέφωνο μόνο για να τους στείλεις τα χρήματα και δεν υπάρχει επικοινωνία και ενημέρωση στο μεσοδιάστημα. Καλά τηλέφωνα δεν σήκώνουν κιόλας, βλέπεις κριτικές και στο ιντερνετ σχετικά με το τηλεφωνικό τους κέντρο...

Τέλος, όπως ανέφερα έξω σου δίνουν γραπτά την ημέρα παράδοσης με το που βάλεις παραγγελία, ενώ εδώ αφενός δεν στην δίνουν, αφετέρου τα πάντα είναι προφορικές αερολογίες, ωστέ να μην μπορείς εύκολα να κινηθείς νομικά. Αν πλήρωνες δόσεις και σου είχαν στείλει γραπτά πως παραλαμβάνεις την τάδε μέρα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Οπότε όντως αν κάποιος το θέλει με δόσεις τουλάχιστον να ζητήσει να έχει γραπτά το εκτιμώμενο διάστημα παραλαβής και μετά να δούμε αν θα κάνει μαγκές το κάθε ιστορμ και κωτσόβολος.

Istorm που τους έχω τρέξει για την απαραδεκτοσύνη τους, 400 εύρω έκπτωση μου κάνουν και θα μου κάνουν και άλλα τόσα για να μην κινηθώ περαιτέρω... τρέξτε τους και εσείς όσο πορείτε αυτούς τους "μεγάλους" να δούμε αν μετά θα σας κοροιδεύουν στα τηλέφωνα... Μακάρι να το πάρουν όλοι και πρώτα όσοι είναι με προκαταβολές και δάνεια/κάρτες...

Αλλά μιλάμε για κινητό του εξαμήνου... οπότε νομίζω ακόμα και αυτοί που βάζουν παραγγελίες παντού και ψάχνονται τόσο πολύ, το έχουν πάρει ήδη από φτηνότερες διανομές εκτός αντιπροσωπείας -100 και -200, εφόσον είναι άμεση αγορά με ρευστό. Δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις +100 στο κάθε ιστορμ αν έχεις τα χρήματα άμεσα

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.

Και εδώ 17/01 τίποτα καμία ενημέρωση. Μπράβο ρε παιδιά σε όσους έστειλαν, άντε σιγά σιγά να παίρνουν όλοι σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...