Anass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Υπάρχουν άτομα εδώ που περιμένουν από Δεκέμβριο; Εγώ είμαι 17/01.. Δε ξέρεις τι να πιστέψεις με τους παπαρηδες. Πάλι έχουν βγάλει 256 διαθέσιμο. Αν ισχύει ότι δεν είναι εκθεσιακά και ότι όντως αυτά που βγάζει διαθέσιμα έχουν περασει από την αποθήκη, τότε δεν ισχύει ότι παραλαμβάνουν απόθεμα κάθε Παρασκευή ή κάθε αρχής ή τέλους του μήνα όπως είχαν αναφέρει πολλοί. Άρα παραλαμβάνουν σχεδόν κάθε μέρα. Αλλιώς είτε αυτά που εμφανίζει στο site γίνεται επί τούτου και είναι μούφα απλά για να ψαρωνουν κόσμο είτε όντως είναι πραγματικά και όποιος προλάβει πρόλαβε. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι απαράδεκτοι και αεριτζηδες. Άμα με ξαναδούν στο μαγαζί τους, χαιρετίσματα. Αλήθεια τώρα ; Από Δεκέμβριο και λένε και καλά δίνουμε του Ιανουαρίου..🤬🤬 1
giannis_ps_21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JimxxZe είπε τότε δεν ισχύει ότι παραλαμβάνουν απόθεμα κάθε Παρασκευή ή κάθε αρχής ή τέλους του μήνα όπως είχαν αναφέρει πολλοί. Το πότε τα χρεώνουν στην αποθήκη ειναι διαφορετικό απο το πότε τα παραλαμβάνουν. Για να περαστούν στο σύστημα χρειάζεται καποιος χρόνος και σίγουρα δεν παραλαμβάνουν μόνο κινητά και δεν ασχολούνται μόνο με αυτά όταν γινεται η παραλαβή. Προσωπικά θα πρότεινα σε όποιον εχει την οικονομική δυνατότητα ειτε να το πάρει απο οπου υπαρχει διαθέσιμο είτε αν το θελει αποκλειστικά απο Κωτσόβολο να κάνει παραγγελία καθε φορα που το βλεπει διαθέσιμο με παραλαβη απο κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα. Όποιος θελει με δόσεις δυστυχώς η αναμονή κ η κοροϊδία πανε μαζι με το κινητο που πουλάνε. 😕 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από giannis_ps_21
Herakleion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Anass είπε Αλήθεια τώρα ; Από Δεκέμβριο και λένε και καλά δίνουμε του Ιανουαρίου..🤬🤬 Μόλις τώρα, Herakleion είπε Εγώ είμαι 12/1 , εγώ πέρασα από κότσο και ξέρω ότι 15-17 έχουνε παραλάβη και θα εξυπηρετήσουν σχεδίων όλο το Ιανουάριο !! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Herakleion
vag.patrick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Herakleion είπε Εγώ είμαι 12/1 , εγώ πέρασα από κότσο και ξέρω ότι 15-17 έχουνε παραλάβη και θα εξυπηρετήσουν σχεδίων όλο το Ιανουάριο !! Αντε να δουμε... Γιατι η αληθεια ειναι πως κουρασε ολο αυτο..... 1
markos1987 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, Elintan68177221 είπε Εγω προχθες είδα οτι είχαν διαθέσιμο 128 gb και τους στέλνω και τους λεω πως είναι δύνατόν να εχετε διαθέσιμα ενω άλλοι περιμένουν τόσο καιρό κ μου είπαν οτι ήταν εκθεσιακό. Συγγνώμη αλλα πως γίνεται να ανεβάζουν κ να πουλάνε εκθεσιακά χωρίς να το αναφέρουν κάπου; Μήπως λένε ψέμματα; Σπίρτο εισαι 1
JimxxZe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, Herakleion είπε Εγώ είμαι 12/1 , εγώ πέρασα από κότσο και ξέρω ότι 15-17 έχουνε παραλάβη και θα εξυπηρετήσουν σχεδίων όλο το Ιανουάριο !! Δηλαδή σήμερα και αύριο θα πρέπει να λάβουμε ειδοποίηση ότι το κινητό μας αποστέλλεται; Τι φάση αφού η πρωταπριλιά αργεί ακόμα... Έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ πάντως οι Κωτσοβολαίοι, τους το δίνω. Κάθε φορά στο καθένα δίνουν και από μια διαφορετική εκδοχή ώστε να μας έχουν όλους ικανοποιημένους.
bioentre Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Δηλαδή σήμερα και αύριο θα πρέπει να λάβουμε ειδοποίηση ότι το κινητό μας αποστέλλεται; Τι φάση αφού η πρωταπριλιά αργεί ακόμα... Έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ πάντως οι Κωτσοβολαίοι, τους το δίνω. Κάθε φορά στο καθένα δίνουν και από μια διαφορετική εκδοχή ώστε να μας έχουν όλους ικανοποιημένους. Ναι μαζί σας θα ασχοληθούν πιστεύεις οι υπάλληλοι... απλά λένε ο,τι τους κατέβει εκείνη την ώρα αφού και αυτοί δεν ξέρουν. Τώρα αν πας σε κατάστημα και έχει τεμάχιο λογικά θα στο σπρώξει αν θέλει να πάρει το πριμ. Άσχετα αν αυτό είναι δρομολογημένο για κάποιον που έχει βάλει από Δεκέμβριο κι δεν έχει ακυρώσει ακόμα. Αστον να παίρνει τηλέφωνα αυτόν. Καλά κάνουν αφού συνεχίζει να αγοράζει ο κόσμος από αυτούς και μερικοί μάλιστα χαίρονται και προτρέπουν να το βάλεις παραγγελία όταν το δεις διαθέσιμο και να το τσιμπήσεις από τόπου, ενώ κανονικά αυτό θα έπρεπε να πάει σε κάποιον που περιμένει από το Δεκέμβριο. Οποίος είναι εντάξει με τον εαυτό του και δεν θέλει να ταλαιπωρείται ούτε να ταλαιπωρεί ουσία άλλους το παίρνει από Σκρουτζ και αμαζον και γλιτώνει 100-200 ευρώ και ο παίρνει άμεσα και δεν στηρίζει από ψιλικατζίδικα ιστορμ και Κωτσόβολου. Εκτός αν θέλει κάθε μέρα να πιάνει γραμμή με Κωτσόβολο. Γιατί και μέσα να το πάρει από εκεί κάποια στιγμή μπορεί να πέσει το σέρβις τους... εκεί να δεις τι θα σας λένε στα τηλέφωνα... όποτε απλά δεν τις στηρίζεις μπας και πάψουν πια οι απατες τους που εν αφορούν μόνο τη διαθεσομοτητα... αλλά και DOA και αλλά που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.. εδώ πλήρωσαν πρόστιμο σε πελάτη για προστασία προσωπικών δεδομένων εξαιτίας της ανοργανωσιας τους. Τι τεμάχια να φέρουν οι ψιλικατζήδες;
TasosG123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο μετα από πολλα παράπονα που έκανα να μου που ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβω το κινητό. 13 pro max 128 sb παραγγελία στις 04/01
JimxxZe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, TasosG123 είπε Με πήραν σήμερα τηλέφωνο μετα από πολλα παράπονα που έκανα να μου που ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβω το κινητό. 13 pro max 128 sb παραγγελία στις 04/01 Που έχουμε μπλέξει με τους μπαγλαμάδες ρε φίλε... 1
Pioneer800 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Που έχουμε μπλέξει με τους μπαγλαμάδες ρε φίλε... Την προηγουμενη Τεταρτη με ειχαν παρει τηλεφωνο και μου ειπαν πως εξυπηρετουν αρχες Γεναρη και οτι εγω που ειμαι 12/1 ειμαι μεσα στις επομενες μερες!! Το πολυ 10 μερες μου είπε...ακομα κανενα νεο!! μας κοροϊδευουν δυστυχως ξεκαθαρα!! πληρωσα ηδη τη 2η δοση και η πωλητρια αστειευομενη μου κανει θα το ξεπληρωσεις και δεν θα το χεις παρει ακομα !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο αυτους 1
teohokage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 εγω ενημερώθηκα απο διευθυντή mediamarkt ότι τους ήρθε ενημέρωση απο τον αντιπρόσωπο για νέα παραλαβή σε 2-3 βδομάδες που θα καλύψει σχεδόν ότι παραγγελίες έχουν γίνει μέχρι και Μάρτιο. Εγώ έχω κάνει παραγγελία για 128 pro max απο mediamarkt στις 12 Φεβρουαρίου και εκείνη την ημέρα είχε λάβει το κατάστημα την τελευταία παραλαβή iphone που εξυπηρέτησε μέχρι και αρχές Φεβρουαρίου από τότε όλο του αλλάζουν τις ημερομηνίες για την νέα παραλαβή
alxdr74 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 https://myphone.gr/pafsi-stin-paragogi-iphone-logo-topikou-lockdown-sto-shenzhen/ Αυτό έλειπε τώρα...
Herakleion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Pioneer800 είπε Την προηγουμενη Τεταρτη με ειχαν παρει τηλεφωνο και μου ειπαν πως εξυπηρετουν αρχες Γεναρη και οτι εγω που ειμαι 12/1 ειμαι μεσα στις επομενες μερες!! Το πολυ 10 μερες μου είπε...ακομα κανενα νεο!! μας κοροϊδευουν δυστυχως ξεκαθαρα!! πληρωσα ηδη τη 2η δοση και η πωλητρια αστειευομενη μου κανει θα το ξεπληρωσεις και δεν θα το χεις παρει ακομα !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο αυτους Και εγώ 12/1 είμαι και όλη την ώρα μου λένε θα παραλάβω αλλά τίποτα !!!
markos1987 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δε θα παραλάβετε ποτέ!! η λύση είναι να πάτε απευθείας εκεί αν έχετε μετρητά ή πιστωτική και ότι είναι διαθέσιμο να τον πάρετε και να φύγετε!! διαφορετικα θα βγει το 14 και ακόμα θα σας λένε την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνουμε εμπόρευμα για το 13. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα